Φοίβος
-
Re: Φοίβος & Spicy Artists
ακομα μια αποτυχια made by phoebus
-
Ρε παιδιά κουφός είμαι; Δεν καταλαβαίνω, έχει πολύ καλό στίχο μαγκιόρικο, μελωδία πολύ ωραία και δυνατή ενορχήστρωση. Τι δε σας αρέσει σε αυτό το ζεϊμπέκικο;

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
η χρονολογια που επελεγη να κυκλοφορησει, 10 χρονια πριν θα ειχε καλυτερη τυχη.
Εκτος αυτου ειναι και αδιαφορο σαν ακουσμα,το προβλεψιμος πχ της βανδη (το τελευταιο του που θυμαμαι) ηταν μακραν καλυτερο.
Εκτος αυτου ειναι και αδιαφορο σαν ακουσμα,το προβλεψιμος πχ της βανδη (το τελευταιο του που θυμαμαι) ηταν μακραν καλυτερο.
νομιζω με χαλαει ο ρυθμος,το λεει υπερβολικα αργα.εχει πει καλυτερα ζειμπεκικα στο παρελθον.
I like people too much or not at all.
-
Μα αυτό δεν το καταλαβαίνω. Να καταργηθούν τα λαϊκά επειδή είναι στη μόδα το ποπ; Εγώ πιστεύω θα επανέλθουν πολύ άμεσα στη μόδα τα λαϊκά ξανά.Εδώ είμαστε να το δείτε...sow έγραψε:η χρονολογια που επελεγη να κυκλοφορησει, 10 χρονια πριν θα ειχε καλυτερη τυχη.
-
Υπάρχουν τα αργά ζεϊμπέκικα και τα πιο γρήγορα. Αυτό είναι αργό όπως π.χ. και το Άφησέ με μόνο του Τερζή ή το Σ'αναζητώ στη Σαλονίκη του Μητροπάνου.stelios έγραψε:νομιζω με χαλαει ο ρυθμος,το λεει υπερβολικα αργα.εχει πει καλυτερα ζειμπεκικα στο παρελθον.
-
Ηρέμησε παιδί μου... Αν δεν αρέσει σε κάποιον, δεν αρέσει πάει και τέλειωσε... Δεν γίνεται να επιχειρηματολογήσεις για να του αρέσει... 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
Έκανα γενικότερο σχόλιο επειδή είπε για το αν κυκλοφορούσε 10 χρόνια πριν. Να παρακαλάμε να βγαίνουν καλά λαϊκά σήμερα και όχι να τα καταργούμε.afn έγραψε:Ηρέμησε παιδί μου... Αν δεν αρέσει σε κάποιον, δεν αρέσει πάει και τέλειωσε... Δεν γίνεται να επιχειρηματολογήσεις για να του αρέσει...
Τωρα το εκανες χειροτερο.Το εβαλες διπλα σε δυο κλασικες επιτυχιες.Εχει το τραγουδι του Πετρελη την δυναμικη των αλλων δυο τραγουδιων;MusicLover έγραψε:Υπάρχουν τα αργά ζεϊμπέκικα και τα πιο γρήγορα. Αυτό είναι αργό όπως π.χ. και το Άφησέ με μόνο του Τερζή ή το Σ'αναζητώ στη Σαλονίκη του Μητροπάνου.stelios έγραψε:νομιζω με χαλαει ο ρυθμος,το λεει υπερβολικα αργα.εχει πει καλυτερα ζειμπεκικα στο παρελθον.

I like people too much or not at all.
Εσύ θα κρίνεις αν κάτι είναι καλό ή όχι? Και γιατί να το παρακαλάμε? Αν δεν βγαίνει καλή μουσική στον έναν τομέα σαφώς ο κόσμος θα γυρίσει στον άλλον!!! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
εραστη της μουσικης δεν ειπα οτι ειναι κακο τραγουδι. Αντικειμενικα ειναι αξιοπρεπες αλλα στα δικα μου αυτια ακουγεται αδιαφορο και το θεωρω εκτος χρονου.
Ο πετρελης ειναι καλλιτεχνης πιστας και εφοσον δε κανει μουσικη για να αφησει παρακαταθηκη στις επομενες γενιες, πρεπει να βγαζει και τα αναλογα κομματια για να εχει κοσμο στο κεντρο που θα τραγουδαει.
Αν εσυ θεωρεις οτι ειναι ενδιαφερον ακουσμα και οτι θα επιτυχει το σκοπο του, εμενα μου περισσευει και καλη ακροαση ευχομαι
Ο πετρελης ειναι καλλιτεχνης πιστας και εφοσον δε κανει μουσικη για να αφησει παρακαταθηκη στις επομενες γενιες, πρεπει να βγαζει και τα αναλογα κομματια για να εχει κοσμο στο κεντρο που θα τραγουδαει.
Αν εσυ θεωρεις οτι ειναι ενδιαφερον ακουσμα και οτι θα επιτυχει το σκοπο του, εμενα μου περισσευει και καλη ακροαση ευχομαι

-
Μα δε σύγκρινα τίποτα. Για τον αργό ρυθμό του ζεϊμπέκικου μίλησα.stelios έγραψε:Τωρα το εκανες χειροτερο.Το εβαλες διπλα σε δυο κλασικες επιτυχιες.Εχει το τραγουδι του Πετρελη την δυναμικη των αλλων δυο τραγουδιων;MusicLover έγραψε:Υπάρχουν τα αργά ζεϊμπέκικα και τα πιο γρήγορα. Αυτό είναι αργό όπως π.χ. και το Άφησέ με μόνο του Τερζή ή το Σ'αναζητώ στη Σαλονίκη του Μητροπάνου.stelios έγραψε:νομιζω με χαλαει ο ρυθμος,το λεει υπερβολικα αργα.εχει πει καλυτερα ζειμπεκικα στο παρελθον.
Το κομμάτι είναι απαράδεκτο για εμένα. Ειλικρινά....wtf phoebus? Μήπως οι εξωγηινοι απαγάγανε τον πραγματικό Φοίβο? Και ο στίχος είναι κάπως...
Κλείσε τα ρολά, απόψε μπαίνει κρύο
Κοίτα με ψυχρά και κάνε και ταμείο

Κλείσε τα ρολά, απόψε μπαίνει κρύο
Κοίτα με ψυχρά και κάνε και ταμείο

δεν ειναι δικος του ο στιχος απο ο,τι ειδα.
οντως τραγικος, δε το ακουσα αυτο το σημειο

οντως τραγικος, δε το ακουσα αυτο το σημειο

Και τη γατα μου να βαλω να τραγουδησει καλυτερα θα το πει.....απαραδεκτος τραγουδιστης ο Πετρελης,απορω τι του βρισκουν???