Φοίβος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
afn

Re: Φοίβος & Spicy Artists

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

supernatural22 έγραψε:Ο Νίνο αρκετές φορές ντύνεται επίσημα,σε άσχετες φάσεις,και μπορεί σε μια καλή εκδήλωση να βάλει jean και t-shirt.Εκείνο βέβαια που με ξενερώνει απίστευτα είναι όταν φοράει παπιγιόν ή γραβάτα,μια δυο φορές έχει τύχει βέβαια!
Και casual πότε φοράει?
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

sow έγραψε:
stelios έγραψε:
sow έγραψε:για live χωρις επεξεργασια ρωτησε.

Αν το αποτελεσμα ηταν καλο ή κακο ειναι αλλο θεμα και ειναι και υποκειμενικο για τα αυτια του καθενος.

Οτι δεν εχει υποστει ομως επεξεργασια ειναι αναμφισβητητο κι αφου δε θες να μιλησουμε για του 2004 ας μιλησουμε για του 1993 που τη φωνη της αλλες δε μπορουν να την φτασουν ουτε μετα απο την καλυτερη επεξεργασια σε στουντιο :525807:
Προτιμω ενα live με επεξεργασια,παρα ενα live που προσβαλει τον καλλιτεχνη.
Τουλαχιστον στην πρωτη περιπτωση καταλαβαινεις πως καποιοι ανθρωποι ασχοληθηκαν με αυτη την κυκλοφορια.
Στην δευτερη καταλαβαινεις πως προκειται για προχειροδουλεια που σκοπο ειχε μονο το κερδος.
Καλα εννοειται πως το πρωτο live της Αννας ηταν εξαιρετικο.
Οσο για το τελευταιο σχολιο ειναι επισης υποκειμενικο.

εγω παλι προτιμω αυτο που αναγραφεται στον τιτλο και που θα πληρωσω να ακουσω να αναταποκρινεται στην πραγματικοτητα.

αν γραφει live cd να ειναι live cd (με οποια λαθη και αδυναμιες του καλλιτεχνη συνεπαγεται) και οχι κονσερβα σε στουντιο :525807:

μεταξυ ειλικρινειας και κοροιδιας προτιμω σαφεστατα το πρωτο :10-pleko:
Aν προτιμας το πρωτο τοτε δεχεσαι οτι σκουπιδι σου πλασαρουν.
Καλε μου soli ενα live γενικα μπορει στην ηχογραφηση του να παρουσιασει θεματα που να χρειαστουν διορθωση...αλλιως ας βγαζαμε live ολοι μας τοτε...δεν θα ειχει διαφορα...το θεμα ειναι οτι στην επεξεργασια που γινεται να γινεται απλα σε νορμαλ πλαισια...πχ βελτιωση της ακουστικης καποιων οργανων κλπ μονο κακο δεν ειναι και σεβεσαι κυριως τον καταναλωτη που θα ακουσει και δωσε πχ τα χρηματα του να αγορασει.
Επισης ΟΛΑ ΤΑ live με εξαιρεση ισως της βισση που εκει δεν εγινε καλη επεξεργασια αν θες εχουν παρει επεξεργασια.
Πρεπει να σαι αφελης αν πιστευεις πως τα παιρνουν αυτουσια και τα βαζουν σε cd και σαφως δεν εχει να κανει με την φωνη αυτο..καθως και ο κοτσιρας φωναρα εχει..αλλα και αυτο πηρε μια μικρη επεξεργασια..ΟΠΩΣ ολα..και της βισση το καλο παλιο.
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

Για τις στιγμές που την εντόπισε ο φακός του OΚ! με τον Αντώνη Σρόιτερ μίλησε η Ελισάβετ Σπανού στην κάμερα του Star. Η 28χρονη τραγουδίστρια, όταν ρωτήθηκε για τη φημολογούμενη σχέσης της με τον 38χρονο άνκορμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, δεν διέψευσε, ούτε και επιβεβαίωσε όσα λέγονται.
«Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τα προσωπικά μου, ούτε νομίζω πως αφορούν κάποιον» δήλωσε η ίδια.«Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο και φωτογραφίζεσαι με ένα άλλο δημόσιο πρόσωπο, λογικό είναι ότι θα σχολιαστεί» συμπλήρωσε.
«Το διαψεύδεις ότι έχεις σχέση με τον Αντώνη Σρόιτερ;» ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου, «Ούτε διαψεύδω..δεν μιλάω για τα προσωπικά μου σας είπα» απάντησε η Ελισάβετ Σπανού και συνεχίζοντας, εξήγησε: «Έχω πολλούς φίλους που κάνω παρέα και θα τύχει να τραβηχτούν και φωτογραφίες. Όπως το εκλάβει κανείς».
Την Πέμπτη η Ελισάβετ Σπανού πραγματοποίησε τα γυρίσματα του νέου της βίντεοκλιπ, σε μία συνεργασία- έκπληξη με τους Goin' Through.

yupi.gr
I like people too much or not at all.
supernatural22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από supernatural22 »

Ας τους πει κάποιος ότι η Ελισάβετ Σπανού είναι 30 και όχι 28.Αν δεν υπήρχε η φημολογούμενη σχέση της με το Μιχάλη,και αν δεν έβγαινε αυτή να μιλάει για αυτές τις φήμες,ποιος θα ασχολιόταν μαζί της!!!!!!!!!
stelios

supernatural22 έγραψε:Ας τους πει κάποιος ότι η Ελισάβετ Σπανού είναι 30 και όχι 28.Αν δεν υπήρχε η φημολογούμενη σχέση της με το Μιχάλη,και αν δεν έβγαινε αυτή να μιλάει για αυτές τις φήμες,ποιος θα ασχολιόταν μαζί της!!!!!!!!!
Ο Φοιβος. :10-pleko:
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

supernatural22 έγραψε:Ας τους πει κάποιος ότι η Ελισάβετ Σπανού είναι 30 και όχι 28.Αν δεν υπήρχε η φημολογούμενη σχέση της με το Μιχάλη,και αν δεν έβγαινε αυτή να μιλάει για αυτές τις φήμες,ποιος θα ασχολιόταν μαζί της!!!!!!!!!
Λες και σου πήρε το γκόμενο κάνεις. Μια χαρά θα ασχολούνταν μαζί της ούτως ή άλλως γιατί βγάζει καλά τραγούδια, έχει καλή φωνή και πολύ καλή παρουσία, ιδανικό πακέτο για τραγουδίστρια δε νομίζεις;
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
supernatural22

Καλή τραγουδίστρια,όμως κι αυτή πολύ λίγη για το Μιχάλη!Στο live του Μιχάλη,που την είχα δει,το 2007,μου φάνηκε μια απλά καλή φωνή,χωρίς κάτι το ιδιαίτερο!
MusicLover

supernatural22 έγραψε:Καλή τραγουδίστρια,όμως κι αυτή πολύ λίγη για το Μιχάλη!Στο live του Μιχάλη,που την είχα δει,το 2007,μου φάνηκε μια απλά καλή φωνή,χωρίς κάτι το ιδιαίτερο!
Mα ποιός τη σύγκρινε με το Μιχάλη;; Ίσα ίσα που πάντα λέει τα καλύτερα γι αυτόν.Κι εγώ τότε την είχα πρωτοδεί και μου άρεσε πάρα πολύ, έλεγε π.χ. το Πέστο δυνατά της Ολυμπίου πολύ καλύτερα από την Ολυμπίου και γενικότερα πολύ καλή.
supernatural22

Ο Alpha ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για την πρεμιέρα του «chart show» με τη Ναταλία Γερμανού: «Το Chart*Show – Your Countdown, η πιο δυνατή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει για την τρίτη της σεζόν. Κάθε επεισόδιο αποτελεί μία ιδιαίτερη αντίστροφη μέτρηση, γεμάτη ρυθμό, νοσταλγία, ανατροπές και αγωνία! Ποιο τραγούδι και ποιος καλλιτέχνης βρίσκεται στην κορυφή του θεματικού Top-30;

Οικοδέσποινα και παρουσιάστρια της εκπομπής είναι η Ναταλία Γερμανού, η οποία υποδέχεται διάσημους προσκεκλημένους, και σχολιάζει μαζί τους το countdown, με το γνωστό αστείρευτο και ανατρεπτικό της χιούμορ. Την αντίστροφη μέτρηση επιμελούνται οι δύο ειδικοί της εκπομπής, Πέτρος Δραγουμάνος και Κώστας Ζήκος, ενώ δημοφιλείς τραγουδιστές ερμηνεύουν στο πλατό της εκπομπής τραγούδια από το Top-30.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 21:00, θα δούμε τα πιο επιτυχημένα CD singles όλων των εποχών στην Ελλάδα.

Το Chart*Show – Your Countdown μας προσκαλεί σε ένα τρελό πάρτι γεμάτο μουσική, ρυθμό και CD singles που άφησαν εποχή, το καθένα για τον δικό του λόγο.

Σε αυτό το Top-30 συνυπάρχουν ερμηνευτές από τον Σάκη Ρουβά μέχρι την Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Notis, ο Sotis, συγκροτήματα από τις Hi5 μέχρι τους Πυξ Λαξ, πρώην ζευγάρια όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Δέσποινα Ολυμπίου αλλά και νυν, όπως η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς. Επίσης υπάρχουν πολλά τραγούδια που θυμίζουν χρυσές στιγμές της Ελλάδας, από τη Eurovision μέχρι το... ποδόσφαιρο! Ποιος βρίσκεται στο #1 αυτής της ετερόκλητης ομάδας;

Αυτή την Κυριακή, η Ναταλία Γερμανού υποδέχεται την Κατερίνα Ζαρίφη, τον Θέμη Γεωργαντά, τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Μίλτο Καρατζά, για να κάνουν μαζί την αντίστροφη μέτρηση και να σχολιάσουν το Top 30.

Μουσικοί προσκεκλημένοι είναι ο Θάνος Πετρέλης, ο Γιάννης Σαββιδάκης, ο Διονύσης Σχοινάς και ο Νίκος Γκάνος.

Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου ελάτε στο πρώτο Chart* Show – Your Countdown της σεζόν και ζήστε την αντίστροφη μέτρηση του Top 30 για το πιο επιτυχημένο CD single όλων των εποχών στην Ελλάδα».
supernatural22

Eδώ και το trailer

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... n4EV6clE2w

Ο Γκάνος πολύ sexy,προσέξτε και την εμφάνισή του,και το ντύσιμό του!Βέβαια από ένα trailer δεν μπορώ να κρίνω τι φοράει,γιατί μπορεί να μη φαίνεται καλά.Θα περιμένω ως την Κυριακή!!!!!
afn

Ελπίζω να μην ξεχάσω και να το δω!! :-P
Slim_Shady

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Slim_Shady »

supernatural22 έγραψε:Eδώ και το trailer

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... n4EV6clE2w

Ο Γκάνος πολύ sexy,προσέξτε και την εμφάνισή του,και το ντύσιμό του!Βέβαια από ένα trailer δεν μπορώ να κρίνω τι φοράει,γιατί μπορεί να μη φαίνεται καλά.Θα περιμένω ως την Κυριακή!!!!!
Το ρόκαρε το υποφέρω ο Γκάνος , ακούγεται μαμάτο !!!
Το πάω πολύ αυτο το παιδί εγώ :shablon_03: :shablon_03: :yahoo: :yahoo: :party:
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
MusicLover

Ξερνάω πολύ με αυτό το παιδί εγώ! :shablon_03: :fan: :525807:
stelios

afn έγραψε:Ελπίζω να μην ξεχάσω και να το δω!! :-P
Θα στο θυμησω εγω. :fan:
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

Καποιες παρατηρησεις απο το βιντεο...

1)Μιλανε για δημοφιλεστερα... :fan: υποψιαζομαι να εχουμε ντραβαλα παλι :fan: Αυτο μου θυμηζει οπως για τα 90's που ειπανε πως μονο το 1 πηρανε με βασει τις πωλησεις (που ηταν ο νοτης τουλαχιστον οκ) :fan:
2)Θα εχουμε και το πειρατικο..ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Η μεγαλυτερη μπιζνα που εκανε ποτε ο χελακης...απατη κανονικη.
3)Απο αννα το αγαπη υπερβολικη,δεσπω το υποφερω(εξου και ο γκανος :fan: )απο καιτη ειδα τι θελουνε τα ματια σου.νοτης θα ναι ο προαγγελος,μου ταιριαζεις απο σχοινα,shake it απο ρουβα κλπ....

Για να δουμε :fan:
Τουλαχιστον θα ακουσουμε ωραια τραγουδακια πιστευω.
supernatural22

Και επίσης ο Αντώνης Ρέμος με το "Όλος ο κόσμος είσαι εσύ" που είχε το "Έλα να με τελειώσεις".Υπάρχει περίπτωση να βγουν και περισσότερα από 2 cd-singles?Το "Gia" της Δέσποινας πούλησε στο εξωτερικό περισσότερα αντίτυπα,από όσο πούλησε το "Υποφέρω" στην Ελλάδα.Επίσης μήπως μετρήσουν και τα 7'' βινύλια (45άρια) από παλιότερες εποχές????????
Stavros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Stavros »

Πόσο πούλησε το Gia στο εξωτερικό;

Γενικά ξέρει κανείς τι πωλήσεις έκανε η Δέσποινα σε εξωτερικό;
stelios

Εικόνα

Η Ελισάβετ Σπανού μπήκε στη ζωή μας απο την προηγούμενη Τετάρτη και όπως ήταν φυσικό έσπευσα να μάθω πληροφορίες για το κορίτσι αυτό το εξόχως συμπαθητικό. Πώς ζούσε πρίν την σχέση της με τον Αντώνη Σρόιτερ; Τα χόμπι της; Οι άντρες που σημάδεψαν την ζωή της; Τώρα που είπα για άντρες...έμαθα πώς διατηρούσε τα τελευταία τέσσερα χρόνια σχέση με τον νεαρό εφοπλιστή...
Γιάννη Περογιαννάκη. Στο παρελθόν ο νεαρός γόνος διατηρούσε σχέσεις με διαφορες μοντέλες οι οποίες για κάποιο περίεργο λόγο ήθελαν να τον παντρευτούν. Δεν υπολόγιζαν ωστόσο την απαιτητική μαμά του. Απο την άλλη η πρόθεση των κοριτσιών είναι λογική καθώς θεωρείται απο τους "καλούς γαμπρούς" των Βορείων Προαστίων.
Αν και φαίνεται ενας ακόμη χλιαρός γόνος ισχυρής οικογένειας, ο νεαρός εφοπλιστής έχει αποδειχτει σκληρό καρύδι με τις εκαστοτε εντυπωσιακές συντρόφους του. Ωστόσο με την νεαρη τραγουδιστρια φάνηκε πως ερωτεύθηκε πολύ δυνατά. Και αυτό συνάγεται ώς συμπέρασμα τόσο απο την διάρκεια της σχέσης, όσο και απο το έντονο πάθος που τους διακατείχε. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν οτι ο Περογιαννάκης βοήθησε με πολλούς τροπους την μελαχρινή τραγουδίστρια στο χτίσιμο της καριέρας της. Το θεμα έιναι οτι λίγους μήνες μετά τον χωρισμό τους, η τραγουδίστρια βρήκε παρηγορια στην αγκαλιά του παρουσιαστή Αντώνη Σρόιτερ και όπως όλα δείχνουν θα τον βοηθήσει να ξεπεράσει το δύσκολο διαζύγιο του με τη Δήμητρα Αιγινίτη.
Το θέμα βεβαίως που προέκυψε είναι πώς κάποιοι υποστηρίζουν, ότι ο πρώην σύντροφος της Σπανού είναι ενοχλημενος απο την καινούργια σχέση της. Το πιθανότερο παντως είναι ο εφοπλιστής να έχει ήδη αντικαταστήσει την τραγουδίστρια με καινούργια εντυπωσιακή σύντροφο και τα παραπάνω να ανήκουν σε αστικό μύθο των Βόρειων Γειτονιών της Αττικής. Όπως επισφαλείς κρίνονται οι φήμες που θέλουν την μητέρα του Γιάννη να αντιδρά στην ιδέα και μόνο της επισημοποίησης της σχέσης του παιδιού της με την νεαρή τραγουδίστρια...όταν οι δύο τους ηταν μαζί και πώς τώρα ηρέμησε...

gossip.tv

Η σχεση με τον Χατζηγιαννη δεν υπηρξε ποτε.Supernatural μπορεις να ηρεμησεις τωρα. :fan:
afn

GUNNER_10 έγραψε:Καποιες παρατηρησεις απο το βιντεο...

1)Μιλανε για δημοφιλεστερα... :fan: υποψιαζομαι να εχουμε ντραβαλα παλι :fan: Αυτο μου θυμηζει οπως για τα 90's που ειπανε πως μονο το 1 πηρανε με βασει τις πωλησεις (που ηταν ο νοτης τουλαχιστον οκ) :fan:
2)Θα εχουμε και το πειρατικο..ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
3)Απο αννα το αγαπη υπερβολικη,δεσπω το υποφερω(εξου και ο γκανος :fan: )απο καιτη ειδα τι θελουνε τα ματια σου.νοτης θα ναι ο προαγγελος,μου ταιριαζεις απο σχοινα,shake it απο ρουβα κλπ....

Με είχε φάει ο Killbill ότι θα είναι το Μια Καρδιά κι ότι θα πουν ότι έκανε 50000... :10-pleko:
Άβαταρ μέλους
Sugar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sugar »

afn έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:Καποιες παρατηρησεις απο το βιντεο...

Με είχε φάει ο Killbill ότι θα είναι το Μια Καρδιά κι ότι θα πουν ότι έκανε 50000... :10-pleko:
:fan: :fan: :fan: Θα μας φέρει το chart της ifpi :fan: :fan:
Απάντηση