Φοίβος
-
Re: Φοίβος & Spicy Artists
prin ena mhna
Ο Άλβιν ετοιμάζεται να τραγουδήσει.deba έγραψε:από το videolip για σου του Καλλίδη
Τα άλλα δύο Τσίπμανκ που είναι άραγε;
Μόνο?Chronisgreek έγραψε:prin ena mhna
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Λιγο πριν ανοιξει το vox το εβγαλε.afn έγραψε:Μόνο?Chronisgreek έγραψε:prin ena mhna
I like people too much or not at all.
Μάλλον το μπερδεύω με παλιότερο!!
Μια χαρά να βγάλει το clip του τώρα τότε@

-
Με ένα Λ γράφεται.deba έγραψε:από το videolip για σου του Καλλίδη

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Στη Spicy τους κάνουν πάντα videoclips,μόνο τα 2 ντουέτα "Δεν την παλεύω" και "Ο κόσμος να χαλάσει" δεν γυρίστηκαν.Ακόμα και της Δέσποινας κάποια είχαν γυριστεί,σε μια αποθήκη,άσχετο αν δεν κυκλοφόρησαν!
κι άλλος μου το είπε για το γειαMusicLover έγραψε: Με ένα Λ γράφεται.Επίσης το "γειά" σου γράφεται έτσι.
βιαζόμουν! κακοί άνθρωποι

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Ας τα έβγαζαν...supernatural22 έγραψε:Στη Spicy τους κάνουν πάντα videoclips,μόνο τα 2 ντουέτα "Δεν την παλεύω" και "Ο κόσμος να χαλάσει" δεν γυρίστηκαν.Ακόμα και της Δέσποινας κάποια είχαν γυριστεί,σε μια αποθήκη,άσχετο αν δεν κυκλοφόρησαν!
MusicLover έγραψε:deba έγραψε:από το videolip για σου του Καλλίδη
Με ένα Λ γράφεται.Επίσης το "γειά" σου γράφεται έτσι.
κι επειδή είναι μονοσύλλαβη λέξη, γράφεται χωρίς τόνο. Δηλαδή "γεια"...

τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Πολύ φιλία εσείς οι δύο!!!

1)who the fuck cares an se enoxlei pou asxoloumai gia thn akriveia sxoliazw panw se mia kouventa kati..den hxera oti exoume thn despoina sto apyrovlhto na me sygxwreis...stelios έγραψε:Κολλαω στο οτι σχολιαζεις τα τραγουδια της Δεσποινας λεγοντας ακυρες βλακειες.GUNNER_10 έγραψε:Re agori mou esy pou kolas akrivws gia na katalavw...nai ok to erwta thelei h zwh mporei na mphke kai 10ada..gia poso omws???stelios έγραψε:μα το ερωτα θελει η ζωη ειναι ακομα και σημερα στο top 40 του media inspector.Βαριεμαι να ψαχνω τωρα αλλα για να μην υπαρχει αμφιβολια πως το κομματι μπηκε στην δεκαδα δειτε αυτο.afn έγραψε:Και η Καίτη μπήκε χαμηλά στο top 20 για περίπου 1 μήνα...
http://www.e-tetradio.gr/ar4607el_airpl ... tor50.html
SXOLIASA APLA OTI TO THELW PX POU HTAN 1,5 MHNA STO NOUMERO 1 DEN HTAN EPITYXIA..enw px to erwta thelei h zwh kai to agapi POU EIXA SIGRITIKA XAMHLOTERES THESEIS APO AYTO ARESAN STO KOSMO KAI EKANAN EPITYXIA...
sou paromiasa kai me ths kaiths to kommati pou episis eixe paei mexri to 10 ekei kai meta htan gia kairo genika mesa kai epaize apo tous stathmous alla kai apo to mad px pou htan sto noumero 2 tou top40 twn video tou gia kapoio kairo tote.
Esy kollas sto poio phge kalytera an einai ths kaiths h ths despws?9 xronwn eiste?![]()
Ασχολησου καλυτερα με τις τελευταιες επιτυχιες της Καιτουλας.

2)lew vlakeies..diladi to agapi kai to erwta thelei h zwh epiasan tis korifes tou thelw?

Esy kolhses sto oti eipa oti eixan paromia poreia se epitixia me to pws allazei o kairos..ok ligo parapanw ligo parakatw ok den exoume kai metro epityxias..sigoura omws den milagame gia diafores shmantikes.
3)einai para polles kai exw mpoyxtisei

kai gyrise o gaidaros kai tou rixe roxala....afn έγραψε:Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...

poso asteios pia den mporwsow έγραψε:GUNNER_10 έγραψε:
9 xronwn eiste?

Έκανες τόσο καιρό να το σκεφτείς αυτό?GUNNER_10 έγραψε:kai gyrise o gaidaros kai tou rixe roxala....afn έγραψε:Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

katholou apla ekana toso kairo na mpw sto section...afn έγραψε:Έκανες τόσο καιρό να το σκεφτείς αυτό?GUNNER_10 έγραψε:kai gyrise o gaidaros kai tou rixe roxala....afn έγραψε:Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mporeis na synexiseis to pleximo

Μόνο αν μου δίνεις την άδεια! Σε έχω κάνει εικόνισμα και personal hero!! 

a merci alla eimai kata ths eikonolatreiasafn έγραψε:Μόνο αν μου δίνεις την άδεια! Σε έχω κάνει εικόνισμα και personal hero!!