Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πάντως και στο "απαγορευμένο" υπήρχε λάθος. Έγραφε "Στη πυρά", ενώ είναι "στην πυρά" μιας και μπαίνει πάντα το Ν πριν από λέξεις που αρχίζουν από Π. (και προφέρεται στη μπυρά, όπως σωστά το έλεγε η Βίσση)
Είδα στον ύπνο μου ότι ο Πετρέλης έβγαλε νέο cd,με 10 τραγούδια,και είχε για εξώφυλλο τη photo που έχει πεταχτά δόντια,και οπισθόφυλλο τη photo με τους κοιλιακούς.
supernatural22 έγραψε:Είδα στον ύπνο μου ότι ο Πετρέλης έβγαλε νέο cd,με 10 τραγούδια,και είχε για εξώφυλλο τη photo που έχει πεταχτά δόντια,και οπισθόφυλλο τη photo με τους κοιλιακούς.
yakinthos έγραψε:Πάντως και στο "απαγορευμένο" υπήρχε λάθος. Έγραφε "Στη πυρά", ενώ είναι "στην πυρά" μιας και μπαίνει πάντα το Ν πριν από λέξεις που αρχίζουν από Π. (και προφέρεται στη μπυρά, όπως σωστά το έλεγε η Βίσση)
να κανουμε ενα θεμα με τα ορθογραφικα λαθη στα booklets
Kαι επίσης θυμάμαι ότι κοίταζα την tracklist του cd και ξεκινούσε με το "Ποια να συγκριθεί μαζί σου" μετά "Απ'έξω ποιος","Θέλω και τα παθαίνω","Φιλότιμο" και ότι το track 10 ήταν το "Ποια να συγκριθεί μαζί σου (Λαϊκό mix).
yakinthos έγραψε:Πάντως και στο "απαγορευμένο" υπήρχε λάθος. Έγραφε "Στη πυρά", ενώ είναι "στην πυρά" μιας και μπαίνει πάντα το Ν πριν από λέξεις που αρχίζουν από Π. (και προφέρεται στη μπυρά, όπως σωστά το έλεγε η Βίσση)
να κανουμε ενα θεμα με τα ορθογραφικα λαθη στα booklets
ναι ! Για να μη βγαίνουμε κι εδώ εκτός θέματος... Στο "περί ανέμων".
supernatural22 έγραψε:Kαι επίσης θυμάμαι ότι κοίταζα την tracklist του cd και ξεκινούσε με το "Ποια να συγκριθεί μαζί σου" μετά "Απ'έξω ποιος","Θέλω και τα παθαίνω","Φιλότιμο" και ότι το track 10 ήταν το "Ποια να συγκριθεί μαζί σου (Λαϊκό mix).
supernatural22 έγραψε:Kαι επίσης θυμάμαι ότι κοίταζα την tracklist του cd και ξεκινούσε με το "Ποια να συγκριθεί μαζί σου" μετά "Απ'έξω ποιος","Θέλω και τα παθαίνω","Φιλότιμο" και ότι το track 10 ήταν το "Ποια να συγκριθεί μαζί σου (Λαϊκό mix).
Τα τραγουδια που εχουν ηδη κυκλοφορησει θελω να μπουν στο τελος.Να ξεκιναει το cd με τα καινουργια τραγουδια.
Eπίσης στο εξώφυλλο της Στέλλας Καλλή είναι με πιο μεγάλα και έντονα γράμματα το όνομα του Φοίβου,ενώ τα άλλα digital singles δεν γράφουν το όνομά του.
supernatural22 έγραψε:Eπίσης στο εξώφυλλο της Στέλλας Καλλή είναι με πιο μεγάλα και έντονα γράμματα το όνομα του Φοίβου,ενώ τα άλλα digital singles δεν γράφουν το όνομά του.
Αυτο εγινε γιατι η Στελλα Καλλη ειναι ουσιαστικα αγνωστη τραγουδιστρια.
Βλεποντας καποιος το ονομα του Φοιβου θα μπει στην διαδικασια να ακουσει το τραγουδι και να την ανακαλυψει.