Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Πολύ ωραία αφίσα!!!stelios έγραψε:

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
μ' αρέσει!
θα ήθελα και shaya στο εξώφυλλο
πολύ περίεργο σχήμα πάντως!!
θα ήθελα και shaya στο εξώφυλλο
πολύ περίεργο σχήμα πάντως!!
Nothing lasts forever but the earth and sky
Όλοι πλέον στην ίδια δισκογραφική εταιρεία,και ειδικά μετά τη συγχώνευση της Spicy με τη My Group!
21/10 η πρεμιερα.
Τραγουδι στον Ιωακειμ Φωκα δεν εβγαλε ο Φοιβος.
Τραγουδι στον Ιωακειμ Φωκα δεν εβγαλε ο Φοιβος.
I like people too much or not at all.
Τη σήμερον ημέρα το όνομα Φοίβος δεν αποτελεί οιωνός για μια καλή καριέρα, τουλάχιστον όχι όπως είναι τώρα ο Φοίβος.stelios έγραψε:Αυτο εγινε γιατι η Στελλα Καλλη ειναι ουσιαστικα αγνωστη τραγουδιστρια.supernatural22 έγραψε:Eπίσης στο εξώφυλλο της Στέλλας Καλλή είναι με πιο μεγάλα και έντονα γράμματα το όνομα του Φοίβου,ενώ τα άλλα digital singles δεν γράφουν το όνομά του.
Βλεποντας καποιος το ονομα του Φοιβου θα μπει στην διαδικασια να ακουσει το τραγουδι και να την ανακαλυψει.
kai ths bandh exei tono...afn έγραψε:deba έγραψε:ο καλλίδης με τόνο στο γεια![]()
![]()
Να στείλουμε ένα λεξικό στην ομάδα του Φοίβου?
eisai kai fan

I am....Palo Fierce !!!
Εννοω πως απο περιεργεια λογω του Φοιβου,καποιος θα ακουσει το τραγουδι .Το ονομα Στελλα Καλλη δεν λεει κατι.minerboh έγραψε:Τη σήμερον ημέρα το όνομα Φοίβος δεν αποτελεί οιωνός για μια καλή καριέρα, τουλάχιστον όχι όπως είναι τώρα ο Φοίβος.stelios έγραψε:Αυτο εγινε γιατι η Στελλα Καλλη ειναι ουσιαστικα αγνωστη τραγουδιστρια.supernatural22 έγραψε:Eπίσης στο εξώφυλλο της Στέλλας Καλλή είναι με πιο μεγάλα και έντονα γράμματα το όνομα του Φοίβου,ενώ τα άλλα digital singles δεν γράφουν το όνομά του.
Βλεποντας καποιος το ονομα του Φοιβου θα μπει στην διαδικασια να ακουσει το τραγουδι και να την ανακαλυψει.
Εννοειται πως δεν αποτελει εγγυηση επιτυχιας το ονομα του,τουλαχιστον τα τελευταια 2 χρονια.
δεν μου αρέσει η πάολα στην αφίσα 

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Τι σε χαλασε;deba έγραψε:δεν μου αρέσει η πάολα στην αφίσα
Εμένα δεν μου άρεσε ο Φωκάς! Τι το μάκρυνε πάλι το μαλλί και μοιάζει με τον Οδυσσέα;
δεν ξέρω ακριβώς...κάτι μου κάνει περίεργο...δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα!stelios έγραψε:Τι σε χαλασε;deba έγραψε:δεν μου αρέσει η πάολα στην αφίσα
minerboh έγραψε:Εμένα δεν μου άρεσε ο Φωκάς! Τι το μάκρυνε πάλι το μαλλί και μοιάζει με τον Οδυσσέα;

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 0602_n.jpg
deva grafo pio pano oti kai tis vandi to geia itan me tono....

I am....Palo Fierce !!!
τα αγορια σου αρεσαν;deba έγραψε:δεν ξέρω ακριβώς...κάτι μου κάνει περίεργο...δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα!stelios έγραψε:Τι σε χαλασε;deba έγραψε:δεν μου αρέσει η πάολα στην αφίσα
Μπλιάχ!ppapp2 έγραψε:minerboh έγραψε:Εμένα δεν μου άρεσε ο Φωκάς! Τι το μάκρυνε πάλι το μαλλί και μοιάζει με τον Οδυσσέα;![]()
![]()
![]()
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 0602_n.jpg
deva grafo pio pano oti kai tis vandi to geia itan me tono....![]()
ο νίνο οκ αν και ο φωτισμός του κάνει μεγάλο μέτωποstelios έγραψε:τα αγορια σου αρεσαν;deba έγραψε:δεν ξέρω ακριβώς...κάτι μου κάνει περίεργο...δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα!stelios έγραψε:Τι σε χαλασε;deba έγραψε:δεν μου αρέσει η πάολα στην αφίσα

τον Φωκά τον προτιμώ με κοντό μαλλί
απλά σε αυτούς απλά λέω δεν τρελαίνομαι με τις φωτό ή το στυλ
στην πάολα κάτι μου κάνει πολύ περίεργο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι
ίσως το κόκκινο στα χείλη που να κάνει να δείχνουν μεγαλύτερα σε συνδυασμό με τις σκιές στα μάτια που τα κάνει πιο πίσω και μικρά να μου κάνει κάπως...δεν ξέρω!
etsi ekane xamo sti veroia...
emena mou kakofanike me konta palia...

emena mou kakofanike me konta palia...

I am....Palo Fierce !!!
στο vc του τέλεια με κοντό είναι κούκλος 

-
a sth beroia einai h afisa? exw paei me ekdromh stis morfes 2004.. teleia htan! den kserw an tragoudouse bebaia aytos..ppapp2 έγραψε:etsi ekane xamo sti veroia...
emena mou kakofanike me konta palia...![]()