Η Μούσχουρη επιστρέφει με νέο δίσκο !!!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
yakinthos

Re: Η Μούσχουρη επιστρέφει με νέο δίσκο !!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

PENELOPE έγραψε:ΘΕΩΡΩ ΛΙΓΟΥΛΑΚΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΝΑΝΑΣ ΜΕ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ,ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ...ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΑΥΤΟ 'ΑΡΠΑΧΤΗ'....ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΥΜΙΑ Κ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ 2 ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΑ...ΣΑΦΩΣ ΚΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΚ!Η ΝΑΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ...ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ!

Πηνελόπη άκου στο 1:08 έως 1:33 του Ερωτόκριτου τις ψηλές της...
Επίσης δεν είναι μόνο με δύο φωνές, είναι κι άλλες συμμετοχές, Μητσιάς, Αλεξίου κ.α. Εννοείται ότι είναι δικαίωμά της, όπως και του κάθε καλλιτέχνη να κάνει αυτό που θέλει, κανείς δεν της το απαγορεύει, αλλά και του ακροατή που την αγάπησε και πέρασε εποχές με τους δίσκους "Η ενδεκάτη εντολή", "οι μύθοι μιας γυναίκας", "Ταξιδιώτης", "Αγάπη είναι η ζωή" και άλλα πολλά παλιότερα τραγούδια, να απογοητεύεται και να νιώθει άσχημα.
Πριν 5 χρόνια μας αποχαιρέτησε με ένα δίσκο που ήδη είχε προβλήματα φωνητικά. Τον άκουσα ελάχιστα για να μη χάσω την όμορφη ανάμνηση. Αυτόν δεν μπορώ πια να τον πάρω καν.
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Άβαταρ μέλους
PENELOPE
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από PENELOPE »

ΟΚ...ΕΒΓΑΛΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΣΚΟ!ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ...ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ Η ΦΩΝΗ...ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ...ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ JUST THE TWO OF US KAI ΤΗΝ ΕΚΡΑΞΕ ΤΟΤΕ Ο ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ...
ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!ΜΗΠΩΣ ΝΑ 'ΒΓΑΖΕ Η ΝΑΤΑΣΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΣΚΟ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΝΑΝΑΣ;
afn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

PENELOPE έγραψε:ΟΚ...ΕΒΓΑΛΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΣΚΟ!ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟ...ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ Η ΦΩΝΗ...ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ...ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΟ JUST THE TWO OF US KAI ΤΗΝ ΕΚΡΑΞΕ ΤΟΤΕ Ο ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ...
ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΕ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!ΜΗΠΩΣ ΝΑ 'ΒΓΑΖΕ Η ΝΑΤΑΣΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΣΚΟ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΝΑΝΑΣ;
Πόσο δίκιο έχεις για την Νατάσα!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

το ντουέτο με την Αλεξίου.

τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
sweetbear

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sweetbear »

ΑΡΠΑΧΤΗ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΚΡΙΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΡΙΝ 4-5 ΧΡΟΝΙΑ,ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΤΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ.
ΟΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ, ΟΜΩΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ, ΦΩΝΗ,ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ "ΨΗΘΕΙ" ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΟΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΚΠΛΗΞΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΑΤΑΣΑΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ. ΤΗΣ ΤΑΙΡΙΑΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.

Υ.Γ: ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΣΕ CD ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ,ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΡΩΜΥΛΙΑΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ.Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΤΟ "ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ" ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ...
TASTE MY DUST!!!
Απάντηση