Ελένη Φουρέιρα
Re: ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ --ΜΙΑ ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΗ POP STAR
μηπως ειχε μεινει 3 χρονιες; 

sow έγραψε:μηπως ειχε μεινει 3 χρονιες;

I like people too much or not at all.
- stathis2b_
Τι καλός άνθρωποςsow έγραψε:μηπως ειχε μεινει 3 χρονιες;

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
afn έγραψε:![]()
μπορεί να την πήγαν μεγαλύτερη στο σχολείο...

Για όλα την έχω ικανή... 

Λεμε ειναι 24.afn έγραψε:Για όλα την έχω ικανή...

Καλέ το ξέρω...

Το Reggeaton της Φουρειρα παιζει στα ραδιοφωνα;Δεν το εχω πετυχει. 

Δεν έχουμε ραδιοφωνικά charts!stelios έγραψε:Το Reggeaton της Φουρειρα παιζει στα ραδιοφωνα;Δεν το εχω πετυχει.

Εγώ το πέτυχα κανά δυο φορές εδώ πέρα... Παίζει και σε clubs επίσης... Για εδώ πάντα μιλάμε...stelios έγραψε:Το Reggeaton της Φουρειρα παιζει στα ραδιοφωνα;Δεν το εχω πετυχει.
Δε δείχνει να έχει μεγάλο σουξέ πάντως!!
-
Και γιατί εκπλήσσεστε; Ωραίο κομματάκι είναι, δε λέω, αλλά εδώ βλέπουμε άλλα κι άλλα κομμάτια να μην κάνουν σουξέ, αυτό σας πείραξε;
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Που ακριβώς κατάλαβες να πειράζομαι? 

Εμενα μου κανει εντυπωση γιατι δεν το ακουω στο ραδιοφωνο.Η Φουρειρα ειχε μια καλη χρονια με ραδιοφωνικες επιτυχιες και γενικα ειχε μια φόρα.MusicLover έγραψε:Και γιατί εκπλήσσεστε; Ωραίο κομματάκι είναι, δε λέω, αλλά εδώ βλέπουμε άλλα κι άλλα κομμάτια να μην κάνουν σουξέ, αυτό σας πείραξε;
Πηγε και σε νεα εταιρεια και περιμενα να παιζει το κομματι.Ουτε κλιπ δεν της εχουν κανει ακομα.
Αυτή φαγώθηκε να φύγει...stelios έγραψε:Εμενα μου κανει εντυπωση γιατι δεν το ακουω στο ραδιοφωνο.Η Φουρειρα ειχε μια καλη χρονια με ραδιοφωνικες επιτυχιες και γενικα ειχε μια φόρα.MusicLover έγραψε:Και γιατί εκπλήσσεστε; Ωραίο κομματάκι είναι, δε λέω, αλλά εδώ βλέπουμε άλλα κι άλλα κομμάτια να μην κάνουν σουξέ, αυτό σας πείραξε;
Πηγε και σε νεα εταιρεια και περιμενα να παιζει το κομματι.Ουτε κλιπ δεν της εχουν κανει ακομα.

Το νέο single της Ελένης Φουρεϊρα, ''Reggaeton'', σε στίχους και μουσική του Χριστόδουλου Σιγανού, που έκανε αίσθηση από το πρώτο άκουσμα και έχει ήδη γίνει ραδιοφωνική επιτυχία.
Η Ελένη Φουρεϊρα δίνει εικόνα στο νέο της single με τον καλύτερο τρόπο, καθώς με την βοήθεια της ομάδας POST MODERN PROMETHEUS και των σκηνοθετών Δημήτρη Πλατανιά και Γιάννη Παπαδάτου, θα συνεπάρει όλους όσοι θα δουν το νέο της video clip σε μια ατμόσφαιρα άκρως χορευτική και sexy!
Σκηνοθεσία: POST MODERN PROMETHEUS
Επιμέλεια: Απόλλωνας Παπαθεοχάρης
Styling: Κωνσταντίνος Κουτσομίχος
Hair & Make up: Παντελής Τουτουντζής
tralala.gr
Πες της να αλλάξει στύλ μαλλιών γιατί μοιάζει με σωλήνα προσαρτημένο σε σφουγγαρόστρα.stelios έγραψε:Την ξερω απο το σχολειο σου λεω.supernatural22 έγραψε:Έχεις δει ταυτότητα?Αν δεν έχεις δει μην πιστεύεις!Τραγουδάει από το 2002,σε μικρά σχήματα,δεν νομίζω να ήταν 15 τότε!
Αν ηταν καλο κοριτσι θα της το ελεγα.Επειδη ομως νομιζει πως ειναι καποια τωρα,θα της πω αν την δω πως της παει παρα πολυ το νεο μαλλι.minerboh έγραψε:Πες της να αλλάξει στύλ μαλλιών γιατί μοιάζει με σωλήνα προσαρτημένο σε σφουγγαρόστρα.stelios έγραψε:Την ξερω απο το σχολειο σου λεω.supernatural22 έγραψε:Έχεις δει ταυτότητα?Αν δεν έχεις δει μην πιστεύεις!Τραγουδάει από το 2002,σε μικρά σχήματα,δεν νομίζω να ήταν 15 τότε!

ΕΧΜ!Θέλεις να πεις οτι το άλλαξε το θάμνο που είχε για μαλλί;stelios έγραψε:Αν ηταν καλο κοριτσι θα της το ελεγα.Επειδη ομως νομιζει πως ειναι καποια τωρα,θα της πω αν την δω πως της παει παρα πολυ το νεο μαλλι.minerboh έγραψε:Πες της να αλλάξει στύλ μαλλιών γιατί μοιάζει με σωλήνα προσαρτημένο σε σφουγγαρόστρα.stelios έγραψε:Την ξερω απο το σχολειο σου λεω.supernatural22 έγραψε:Έχεις δει ταυτότητα?Αν δεν έχεις δει μην πιστεύεις!Τραγουδάει από το 2002,σε μικρά σχήματα,δεν νομίζω να ήταν 15 τότε!