Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Και να ακούσουμε Έλλη κατά τη διάρκεια της ηρεμίας... 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
τι ωραία ιδέα!!

vasika ekopsa kata lathos to ypoloipo pou hthela na grapswstelios έγραψε:Επαιξαν και τα 2 τραγουδια που λες.Τα δυσκολα φεγγαρια παιζουν ακομα.GUNNER_10 έγραψε:Ma den ginetai na xathei..apla pernaei ta panw kai ta katw tou...ennow toulaxiston apo thema protimisis...den thymasai pou to 2004 me 2007 mas eixane pethanei sta exaria ?afn έγραψε:Τέλος πάντων έχουν χάσει την αίγλη τους...
Το λαϊκό όμως γενικά δεν έχει πάψει να ακούγεται εντελώς!![]()
Apla gia mena einai krima na mhn akoygetai ena kalo laiko kommati logw mh proothisis...px to dyskola feggaria pou eixe vgalei prin 1,5 xrono o mazwnakis htan wraio tragoudi..h to mataia ths zhna para poly kalo...
Κανενα απο τα δυο δεν εγινε η επιτυχια της χρονιας αλλα ακουστηκαν.Δεν ειναι πως δεν τα ξερει και ανθρωπος και χαθηκαν.

Fysika kai epaixan apla sou lew se alles periodous tha xe ginei o xamos thewrw...kai skespou oti milame gia 2 tragoudia..enw sigoura yparxoun kai alla poly kala.
kala as mhn ths eixe katsei o xwrismos ths menegos kai tha sou lega egw twraafn έγραψε:Επίσης η Νατάσα δεν έχει γκρινιάξει ποτέ ότι δεν την παίζουν τα ραδιόφωνα...

Έλεος έχουν περάσει χρόνια...GUNNER_10 έγραψε:kala as mhn ths eixe katsei o xwrismos ths menegos kai tha sou lega egw twraafn έγραψε:Επίσης η Νατάσα δεν έχει γκρινιάξει ποτέ ότι δεν την παίζουν τα ραδιόφωνα...

apo thn kokkinh grammh?Siga nte mhn einai kai dekaetiesafn έγραψε:Έλεος έχουν περάσει χρόνια...GUNNER_10 έγραψε:kala as mhn ths eixe katsei o xwrismos ths menegos kai tha sou lega egw twraafn έγραψε:Επίσης η Νατάσα δεν έχει γκρινιάξει ποτέ ότι δεν την παίζουν τα ραδιόφωνα...

-
2 xronia einai den einai k 5etia h 10etia..
Δηλαδή ένα τραγούδι την έχει συντηρήσει ως όνομα? 

Δεν ξέρω αν έχει μπει,αλλά βγήκε σε cd-rip εδώ και 4 μέρες
Πήγε ο Σχοινάς στη Spicy?supernatural22 έγραψε:Δεν ξέρω αν έχει μπει,αλλά βγήκε σε cd-rip εδώ και 4 μέρες
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Διασκευή λέει πως είναι...
Δεν μου αρεσει καθολου η διασκευη του τραγουδιου.
Δεν νομιζω πως πηγε spicy ο συζυγος Καιτης.Θα υπηρχε καπου ως ειδηση αν ειχε παει στην spicy.

Δεν νομιζω πως πηγε spicy ο συζυγος Καιτης.Θα υπηρχε καπου ως ειδηση αν ειχε παει στην spicy.
I like people too much or not at all.
Δε νομίζω πως και να γινόταν κανονικά, θα απασχολούσε ιδιαίτερα... 

Μια ανακοινωση θα ειχε βγει ομως.Ενα video στο δελτιο του σταρ σιγουρα θα επαιζε.Εδω ειχαν δειξει τον Γιασεμη που υπεγραφε.afn έγραψε:Δε νομίζω πως και να γινόταν κανονικά, θα απασχολούσε ιδιαίτερα...

Ουτε στην σελιδα της spicy υπαρχει στους καλλιτεχνες της εταιρειας αλλα ουτε η κυκλοφορια του digital single αναφερεται καπου.

Οπότε απλή και σκέτη διασκευή!!! 

exw arxisei na aporw an ontws milame thn idia glwssa...afn έγραψε:Δηλαδή ένα τραγούδι την έχει συντηρήσει ως όνομα?

ean to todorido kalo mou paidi eixe 3-4 xronia na paixei se radiofwno tha sou lega egw ti tha kane kai ti oxi..opws kai kathe enas.Mhn mou parousiazeis yperanw kanenan apo aytous tous xwrous...
h kokkini grammh htan mia tonotikotati enesh san airplay DIOTI POLY APLA EIXE 2 XRONIA MESA STO NERO NA PAIXEI ME KATI...

h tromaktiki kyria katw katw poia einai
?

Η γυναίκα του Πετρέλη.GUNNER_10 έγραψε:h tromaktiki kyria katw katw poia einai?