Φοίβος

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
afn

Re: Φοίβος & Spicy Artists

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από afn »

Νομίζω πως με του αρχίσει το promo για το μαγαζί θα μάθουμε και για τα τραγούδια όλων!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

deba έγραψε:πάντως πολύ απογοήτευση και από την τελευταία αναβολή της Κοκκίνου
νόμιζα πως μετά από την Αμερική θα είχα το Cd και ξενέρωσα πολύ!
επίσης από τη μία νόμιζα πως η Δέσποινα είχε τελειώσει στούντιο και τώρα βλέπω πως πάει εκεί
περίμενα κομμάτι και με τις αναβολές της έλλης δεν το βλέπω...δεν θα τα βγάλουν μαζί!
επίσης λέει γράφει ο Πετρέλης...
οι άλλοι βγάζουν κομμάτια
τι στο καλό κάνουν;
πότε παίρνουν σειρά;
ποιος γράφει; ποιος βγάζει;
ούτε κι αυτοί δεν ξέρουν!
βαρέθηκα :roll:
Γκρινια.Απο τον Σεπτεμβριο εχουμε συνεχως τραγουδια απο τους spicy καλλιτεχνες.
Ποια αναβολη πηρε η Ελλη;Τιποτα δεν ειναι επισημο.Η spicy λεει πως το αλμπουμ βγαινει συντομα και η Ελλη το ιδιο.
Επειδη εγραψε καποιος για Ιανουαριο σημαινει πως ισχυει κιολας;Ειναι ξεκαθαρο πως ο Φοιβος θελει να βγει το αλμπουμ κοντα στην εναρξη του fever.
Ετσι η Ελλη θα μπορει να πηγαινει στις εκπομπες και να διαφημιζει τον δισκο της αλλα και τις εμφανισεις της στο fever.
Θετικο ειναι πως η Δεσποινα ειναι στο στουντιο γιατι αυτο σημαινει πως ετοιμαζει τραγουδι-α.Οταν δεν ηταν στουντιο γκρινιαζαμε γιατι δεν ετοιμαζε κατι.
Deba μου δεν ειναι η πρωτη φορα που η Δεσποινα και η Ελλη θα κανουν παραλληλη κυκλοφορια τραγουδιων.Στην heaven το ιδιο γινοταν.
Εβγαζε η μια αλμπουμ και η αλλη την ιδια περιοδο εκανε επανακυκλοφορια.Οποτε γιατι να υπαρξει τωρα προβλημα;
O Πετρελης ειχε δηλωσει οταν βγηκε το τελευταιο του single πως συντομα θα βγαλει και αλλο τραγουδι και χτες το επιβεβαιωσε,οποτε ουτε εδω υπαρχει αναβολη.
Ο Νινο ετοιμαζει μπαλαντα την οποια εχει ηδη γραψει ο Φοιβος και ο Γιασεμης ετοιμαζει νεο τραγουδι.
Μονο για τον Ιωακειμ Φωκα δεν υπαρχει καποια πληροφορια.Οι υπολοιποι καλλιτεχνες εχουν ηδη βγαλει τραγουδια.
I like people too much or not at all.
afn

Στέλιο όταν η ίδια η καλλιτέχνης από πέρσι λέει πως θα βγάλει album εκτίθεται!
Ας λέγανε εξ'αρχής θα βγει στις γιορτές να τελειώνει η υπόθεση!!

Ok, δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση, αλλά ανακοινώσεις έχουν γίνει πολλές!
stelios

afn έγραψε:Στέλιο όταν η ίδια η καλλιτέχνης από πέρσι λέει πως θα βγάλει album εκτίθεται!
Ας λέγανε εξ'αρχής θα βγει στις γιορτές να τελειώνει η υπόθεση!!

Ok, δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση, αλλά ανακοινώσεις έχουν γίνει πολλές!
Μα δεν καταλαβες.Σε αυτο συμφωνω και το εχω πει πως εχει καταντησει ανεκδοτο αυτη η κυκλοφορια της Ελλης.
Νομιζω ομως πως η Deba αναφερεται ξεκαθαρα στην υποτιθεμενη αναβολη για Ιανουαριο.
afn

Που αν επιβεβαιωθεί? Για να δούμε...
deba
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

Στέλιο δεν αναφέρομαι στον Ιανουάριο!
Αναφέρομαι σε ότι γίνεται από το Σεπτέμβριο κυρίως και μετά!
και πιο πριν λεγόταν για το cd της Έλλης αλλά δεν πίστευα και απλά δεν έδινα σημασία
αλλά από Σεπτέμβριο και μετά και η ίδια δίνει ημερομηνίες και ημερομηνίες και τίποτα...
ή μήπως να αναφέρω την γελοία στιγμή στο Chart Show βγήκε το cd και πάει και καλά;
επίσης μου φαίνεται χαζό πλέον το ότι βγήκε κι άλλο κομμάτι χωρίς το cd
όσο προχωρούν οι μέρες εγώ το απίστευτος δεν το θεωρώ πλέον single προώθησης του Cd αλλά σκέτο single όπως όλα τα άλλα που έβγαλε!
θα έχω αγοράσει (τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου ή αρχές Δεκεμβρίου) ένα cd από το οποίο θα γνωρίζω τα περισσότερα κομμάτια πόσο καιρό πριν!
είναι ανόητο όλο αυτό κατά τη γνώμη μου!
για τη Δέσποινα κρατάω μικρό καλάθι...ακόμη και να γράφουν παραπάνω κομμάτια με τη λογική του να βγάλουν cd ξέρω πως έτσι θα σκέφτονται τώρα και ότι όταν θα αρχίσει με Fever θα βγάλουν ένα κομμάτι και μετά θα προσπαθούν να βρουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για cd που δεν θα είναι ποτέ
δεν περιμένω νέο cd από Δέσποινα τουλάχιστον ως το καλοκαίρι φυσικά
τέλος το ότι βγάζουν όλοι singles και ότι ετοιμάζονται να βγουν και άλλα κάθε άλλο παρά καλό μου ακούγεται! σε αυτό το θέμα πάει το προηγούμενό μου σχόλιο πιο πριν:
deba έγραψε:κανέναν άλλο να ξεπετάξουν έχουν; :whatever:
λυπάμαι αν σε κάποιους δεν αρέσει αυτή η λογική αλλά πλέον ο Φοίβος δεν είναι αυτός που έγραφε συνεχώς τόοοοοοοοοοοοσα κομμάτια και ήταν επιτυχίες το ένα μετά το άλλο και μπορούσε να ασχολείται ταυτόχρονα με όλους!
θεωρώ πως πλέον αν θέλει να κάνει επιτυχία θα πρέπει να πατάει και λίγο το Pause, να βλέπει τι γίνεται λιγάκι γύρω του και να συγκεντρώνεται σε κάθε καλλιτέχνη χωριστά...άντε σε δύο όταν αφορά τα πιο μικρά ονόματα της εταιρίας του
και όχι να τρέχει να βγάλει για όλους την ίδια περίοδο και να δίνει κομμάτια του ποδαριού!
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

Ο Νίνο ήταν ο πιο ξεκάθαρος ως προς τα τραγούδια του. Δήλωσε ότι δε πρόκειται να βγάλει άλμπουμ σύντομα και ξεκαθάρισε τη θέση του. Καλύτερα να έκανε το ίδιο και η Κοκκίνου.
deba
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από deba »

Nick_Man έγραψε:Ο Νίνο ήταν ο πιο ξεκάθαρος ως προς τα τραγούδια του. Δήλωσε ότι δε πρόκειται να βγάλει άλμπουμ σύντομα και ξεκαθάρισε τη θέση του. Καλύτερα να έκανε το ίδιο και η Κοκκίνου.
δεν πιστεύω πως είναι λάθος η Κοκκίνου σε αυτό να πω την αλήθεια
κάθε φορά που έλεγε πως θα βγει πιστεύω πως το προγραμμάτιζαν να συμβεί και γι'αυτό το έλεγε

λάθος θεωρώ τους δισταγμούς τους να το βγάλουν επιτέλους
πιστεύω πως τελευταία στιγμή γινόταν όλες οι αναβολές
πόσο καιρό είναι έτοιμο πια αυτό το cd;
θα βγει απλά όταν δεν θα χωράει άλλη αναβολή!
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
stelios

Nick_Man έγραψε:Ο Νίνο ήταν ο πιο ξεκάθαρος ως προς τα τραγούδια του. Δήλωσε ότι δε πρόκειται να βγάλει άλμπουμ σύντομα και ξεκαθάρισε τη θέση του. Καλύτερα να έκανε το ίδιο και η Κοκκίνου.
Βασικα δηλωσε πως δεν τον ενδιαφερει να βγαλει αλμπουμ.Οι δισκοι δεν πουλανε πια και τα τραγουδια πανε χαμενα.
Ο Φοιβος προτιμαει να δουλευει πια με singles.Ετσι εχει εσοδα απο τις digital πωλησεις.
Ποιος θα αγοραζε σημερα τον δισκο του Καλλιδη ή του Γιασεμη;Μονο καποιοι πολυ φανατικοι του Φοιβου.
afn

Μα ας το κάνουν όλοι έτσι, αν κι εγώ δεν το προτιμώ!
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

stelios έγραψε:
Βασικα δηλωσε πως δεν τον ενδιαφερει να βγαλει αλμπουμ.Οι δισκοι δεν πουλανε πια και τα τραγουδια πανε χαμενα.
Ο Φοιβος προτιμαει να δουλευει πια με singles.Ετσι εχει εσοδα απο τις digital πωλησεις.
Ποιος θα αγοραζε σημερα τον δισκο του Καλλιδη ή του Γιασεμη;Μονο καποιοι πολυ φανατικοι του Φοιβου.
Αυτό λέω. Εκτός της δέσποινας, δε πιστεύω ότι κάποιος από όλους τους υπόλοιπους της spicy "χρειάζονται" δίσκο.
Καλύτερα να το πουν ξεκάθαρα ότι δεν έχουν πλάνα για δίσκο παρά αυτό το πράγμα.
GUNNER_10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GUNNER_10 »

stelios έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:Re paides xwris na thelw na xalasw to section...alla edw o kosmos xanetai kyriolektika kai provlimatizeste poios tha vgalei cd kai pote? :give_rose:
Μουσικο forum ειναι για τις κυκλοφοριες θα προβληματιστουμε εδω.
Αυτο δεν σημαινει πως δεν εχουμε επιγνωση της πραγματικοτητας ή πως δεν εχουμε αλλες ανησυχιες.
e kala nai den lew ayto apla epeidh grafete kai grafete merikoi vgazwntas "provlhmatismo" gia ayto px...tespa.
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

Βανδή, Κοκκίνου και Πετρέλης χρειάζονται τα albums. Εγώ πιστεύω στα albums και θέλω να βγαίνουν. Αυτή η ιστορία με τα digital singles δεν μου πολύ αρέσει. Και ο Φοίβος το έχει παρα φορέσει το πράγμα.

Η Κοκκίνου σίγουρα δεν φταίει. Αν και η Κοκκίνου έχει την τάση να "δίνει" τα σχέδια της (και μερικές φορές πολύ νωρίς). Θυμάστε που μόλις βγήκε το Sex διαφήμιζε την επανακυκλοφορεία του;;;; :hysterical:
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
afn

GUNNER_10 έγραψε:
stelios έγραψε:
GUNNER_10 έγραψε:Re paides xwris na thelw na xalasw to section...alla edw o kosmos xanetai kyriolektika kai provlimatizeste poios tha vgalei cd kai pote? :give_rose:
Μουσικο forum ειναι για τις κυκλοφοριες θα προβληματιστουμε εδω.
Αυτο δεν σημαινει πως δεν εχουμε επιγνωση της πραγματικοτητας ή πως δεν εχουμε αλλες ανησυχιες.
e kala nai den lew ayto apla epeidh grafete kai grafete merikoi vgazwntas "provlhmatismo" gia ayto px...tespa.
Ναι, δεν μπορούμε να κοιμηθούμε... :read:
p_john

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από p_john »

h kokkinou leei ede kai 1-2 meres st twitter oti kanoun premiera stis 18 noemvriou...kai malista t leei sigoura xwris "mallon","isws" klp
afn

p_john έγραψε:h kokkinou leei ede kai 1-2 meres st twitter oti kanoun premiera stis 18 noemvriou...kai malista t leei sigoura xwris "mallon","isws" klp
Το έχει βάλει σκοπό να μην ισχύει τίποτα από αυτά που λέει? :fan:
p_john

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από p_john »

kokkinou einai auth :fan: :fan: :fan:
Chronisgreek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chronisgreek »

basika den einai etoimo to song ths vandi gia ayto pame mesa noembrh k mazi ka8usterei k to album ths ellhs... :lol: :tourta:
afn

Chronisgreek έγραψε:basika den einai etoimo to song ths vandi gia ayto pame mesa noembrh k mazi ka8usterei k to album ths ellhs... :lol: :tourta:
Χαχαχαχαχαχα μαζί θα βγουν? :hysterical: :hysterical:
minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

Chronisgreek έγραψε:basika den einai etoimo to song ths vandi gia ayto pame mesa noembrh k mazi ka8usterei k to album ths ellhs... :lol: :tourta:
Αχ αυτή η τσουγκράνα...
Απάντηση