Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
PENELOPE έγραψε:NA ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΑΣΧΕΤΟ;ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΥΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΑΠ'ΤΟ YOUTUBE;ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΔΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΒΑΛΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΙΝΚ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ...ΧΕΧΕΧΕ!
ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΩΡΑΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!
ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΗ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ...
PENELOPE έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ...ΧΕΧΕΧΕ!
Εμένα ως φαν του Φοίβου μου αρέσει πολύ η συνεργασία γιατί κατά τη γνώμη μου ο Οικονομόπουλος ως καθαρός λαϊκός τραγουδιστής έχει πολύ περισσότερες φωνητικές δυνατότητες από τον Θάνο και επίσης μεγαλύτερο γκελ με τον κόσμο.
PENELOPE έγραψε:ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΑΝ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ...ΧΕΧΕΧΕ!
Εμένα ως φαν του Φοίβου μου αρέσει πολύ η συνεργασία γιατί κατά τη γνώμη μου ο Οικονομόπουλος ως καθαρός λαϊκός τραγουδιστής έχει πολύ περισσότερες φωνητικές δυνατότητες από τον Θάνο και επίσης μεγαλύτερο γκελ με τον κόσμο.
Παντως εκανε εντυπωση η συνεργασια τους.Απο αυτα που διαβαζω σε site.Πιστευω πως ειναι μια καλη συνεργασια για τον Φοιβο.Βεβαια θα πρεπει να αποδειξει πως μπορει να αναλαβει σε αυτη την φαση ενα καλλιτεχνη σαν τον Οικονομοπουλο.
Ο Θάνος Πετρέλης έδωσε συνέντευξη σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό και δεν δίστασε να απαντήσει ακόμα και σε kinky ερωτήσεις. Με χαλαρή διάθεση ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως αυτό που κοιτάει στις γυναίκες είναι: «Προσωπικά προτιμώ το μεγάλος στήθος και τα μικρά οπίσθια».