Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πάλι αναφέρεσαι για την ικανότητα σου περι αντίληψης του περιβάλλοντος Καραπαστούρμω μου;
Σε έχω στολίσει ποτέ με κοσμητικά επίθετα; Γιατί το κάνεις; Ειδικά για σένα μπορώ να βρω άπειρα πετυχημένα που σου πάνε κιόλας, γιατί τα δικά σου δεν είναι κ τόσο!
Πάλι αναφέρεσαι για την ικανότητα σου περι αντίληψης του περιβάλλοντος Καραπαστούρμω μου;
Σε έχω στολίσει ποτέ με κοσμητικά επίθετα; Γιατί το κάνεις; Ειδικά για σένα μπορώ να βρω άπειρα πετυχημένα που σου πάνε κιόλας, γιατί τα δικά σου δεν είναι κ τόσο!
Σε στολίζω γιατί:
Είσαι εμμονικός με τον Φοίβο και προσπαθείς να πείσεις και τους άλλους οτι συνεχίζει να γράφει διαμάντια (ενώ γράφει κάρβουνα) με ηλίθιους τρόπους και ενώ δεν πείθεις, εσύ επιμένεις.
Μου κολλάς συνέχεια παρόλο που ξέρεις τι θα επακολουθήσει και μετά κλαψουρίζεις σα μωρό για τα στολίσματα.
Κράτα στα δικά σου διακοσμητικά για τα μούτρα σου Πάρτο απόφαση οτι αν συνεχίσει έτσι ο αγαπημένος σου συνθέτης θα καταλήξει σε χειρότερη θέση απο το Καρβέλα και αίντε να πιείς καμια τσικουδιά.
Έχω αγαπήσει χωρίς να μ’ αγαπήσουν
Ξέρω και συ πως μια από 'κείνες ήσουν
Που την καρδιά μου τελικά θα μου ραγίσει
Ε, και τι έγινε που ήρθες και εσύ για να κάψεις ότι απέμεινε
Kοντά σου ήξερα από την αρχή τι θα μου ξημέρωνε
Λοιπόν, τώρα τι περιμένεις; Αντε τέλειωνε, τέλειωνε, τέλειωνε.....
Σε στολίζω γιατί:
Είσαι εμμονικός με τον Φοίβο και προσπαθείς να πείσεις και τους άλλους οτι συνεχίζει να γράφει διαμάντια (ενώ γράφει κάρβουνα) με ηλίθιους τρόπους και ενώ δεν πείθεις, εσύ επιμένεις.
Μου κολλάς συνέχεια παρόλο που ξέρεις τι θα επακολουθήσει και μετά κλαψουρίζεις σα μωρό για τα στολίσματα.
Κράτα στα δικά σου διακοσμητικά για τα μούτρα σου Πάρτο απόφαση οτι αν συνεχίσει έτσι ο αγαπημένος σου συνθέτης θα καταλήξει σε χειρότερη θέση απο το Καρβέλα και αίντε να πιείς καμια τσικουδιά.
den katalava dlld apagoreuetai na thavmazoume ton agaphmeno mas suntheth?e nai pws na to kanoume o foivos einai autos sas aresei de sas aresei...k g mas de grafei karvouna ok anagnwrizoume t lath t alla k t terastio talento t!!!