Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Καλύτερα να έβγαζε λιγότερα και να ήταν καλύτερα!!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
+1
και να εκανε πιο προσεκτικη επιλογη των τραγουδιστων για τους οποιους γραφει.
sow έγραψε:+1

-
m'arese k tou foka!
Musiclover υπάρχει τραγούδι του Φοίβου που δεν σου αρέσει;
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Entek έγραψε:Musiclover υπάρχει τραγούδι του Φοίβου που δεν σου αρέσει;
wraia erothsh..thelo na dw thn apanthsh...(sorry kiolas

Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Η απαντηση υπαρχει στο section της Δεσποινας.Απαντησε ο ανθρωπος χτες.manos έγραψε:Entek έγραψε:Musiclover υπάρχει τραγούδι του Φοίβου που δεν σου αρέσει;
wraia erothsh..thelo na dw thn apanthsh...(sorry kiolas)

I like people too much or not at all.
Και τι είπε? Ούτε εγώ δεν το είδα που μπαίνω συχνά...stelios έγραψε:Η απαντηση υπαρχει στο section της Δεσποινας.Απαντησε ο ανθρωπος χτες.manos έγραψε:Entek έγραψε:Musiclover υπάρχει τραγούδι του Φοίβου που δεν σου αρέσει;

Καλυτερα να σας πει ο ιδιος.afn έγραψε:Και τι είπε? Ούτε εγώ δεν το είδα που μπαίνω συχνά...stelios έγραψε:Η απαντηση υπαρχει στο section της Δεσποινας.Απαντησε ο ανθρωπος χτες.manos έγραψε:Entek έγραψε:Musiclover υπάρχει τραγούδι του Φοίβου που δεν σου αρέσει;

I like people too much or not at all.
-
Ε ναι φυσικά αρκετά. Και στη spicy είπα 4 που δε μ'άρεσαν στο section της Δέσποινας. Πήγαινε να σου λυθεί η απορία από το να κάνεις ειρωνικές ερωτήσεις.Entek έγραψε:Musiclover υπάρχει τραγούδι του Φοίβου που δεν σου αρέσει;
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
Ε ναι ο καθένας έχει επιλεκτική όραση σύμφωνα με αυτό που τον συμφέρει να βλέπει.afn έγραψε:Και τι είπε? Ούτε εγώ δεν το είδα που μπαίνω συχνά...stelios έγραψε:Η απαντηση υπαρχει στο section της Δεσποινας.Απαντησε ο ανθρωπος χτες.manos έγραψε:Entek έγραψε:Musiclover υπάρχει τραγούδι του Φοίβου που δεν σου αρέσει;
Κι εσύ επιθετική διάθεση εκεί που δεν χρειάζεται!!

-
Άλλοι ξεκινούν συνήθως την επίθεση με ειρωνίες εκεί που δε χρειάζονται. Επιχειρήματα όμως για να μου την πουν δε βλέπω... Στις ειρωνίες όλοι καλοί είμαστε...afn έγραψε:Κι εσύ επιθετική διάθεση εκεί που δεν χρειάζεται!!![]()

Κοίταξε να δεις, εγώ δεν έχω έρθει ποτέ να συζητήσω μαζί σου για το αν σου αρέσει το ένα ή το άλλο τραγούδι, κάτι που εσύ έχεις κάνει πολλές φορές μαζί μου όταν ειδικά αφορά τραγούδι του Φοίβου! Γιατί λοιπόν είναι ειρωνικό το αστυνομία του Φοίβου?
Εκτός κι αν θεωρείς ότι εκτός από afn με λένε και sow και minerboh και Entek!
Το αστυνομία του Φοίβου εγώ το είπα χωρίς να κατονομάσω. Μη μιλήσω τώρα πάλι για τη μύγα

Τώρα το βλέπω καθαρά ...
Κι εγώ έχω πει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και εξηγώ πως δεν είναι καθόλου ειρωνικό! Η αλήθεια είναι, αφού δεν τολμάει κανείς να εκφέρει αρνητική άποψη για τον Φοίβο...happy_end έγραψε:Το αστυνομία του Φοίβου εγώ το είπα χωρίς να κατονομάσω. Μη μιλήσω τώρα πάλι για τη μύγα![]()

-
Δεν αναφέρομαι μόνο σε σένα τώρα.Και γιατί να μη συζητήσω με σένα για το αν σ αρέσει κάποιο τραγούδι; Σε μουσικό φόρουμ δε βρίσκομαι;afn έγραψε:Κοίταξε να δεις, εγώ δεν έχω έρθει ποτέ να συζητήσω μαζί σου για το αν σου αρέσει το ένα ή το άλλο τραγούδι, κάτι που εσύ έχεις κάνει πολλές φορές μαζί μου όταν ειδικά αφορά τραγούδι του Φοίβου! Γιατί λοιπόν είναι ειρωνικό το αστυνομία του Φοίβου?
-
Τι δεν τολμάει, υπάρχουν 5-6 σταθερά άτομα που κράζουν με κάθε ευκαιρία. Σιγά μην τρομοκρατείστε κιόλας.afn έγραψε:Κι εγώ έχω πει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και εξηγώ πως δεν είναι καθόλου ειρωνικό! Η αλήθεια είναι, αφού δεν τολμάει κανείς να εκφέρει αρνητική άποψη για τον Φοίβο...happy_end έγραψε:Το αστυνομία του Φοίβου εγώ το είπα χωρίς να κατονομάσω. Μη μιλήσω τώρα πάλι για τη μύγα![]()
Ναι αλλά σε εμένα απαντάς και θα το εκτιμούσα να αναφέρεσαι και σ'εμένα!MusicLover έγραψε:Δεν αναφέρομαι μόνο σε σένα τώρα.Και γιατί να μη συζητήσω με σένα για το αν σ αρέσει κάποιο τραγούδι; Σε μουσικό φόρουμ δε βρίσκομαι;afn έγραψε:Κοίταξε να δεις, εγώ δεν έχω έρθει ποτέ να συζητήσω μαζί σου για το αν σου αρέσει το ένα ή το άλλο τραγούδι, κάτι που εσύ έχεις κάνει πολλές φορές μαζί μου όταν ειδικά αφορά τραγούδι του Φοίβου! Γιατί λοιπόν είναι ειρωνικό το αστυνομία του Φοίβου?

Επίσης θα συζητήσεις το γούστο μου και θα προπαθήσεις να αποδείξεις για ποιο λόγο είμαι λάθος που δεν μου αρέσει? Είσαι σοβαρός?

Το γεγονός να μην αρέσουν τα συγκεκριμένα τραγούδια δεν παίζει σαν ενδεχόμενο? Πρέπει να κράζουμε τον Φοίβο συγκεκριμένα? Έλεος με την υποψία συντονισμένων κινήσεων πια... Πάλι 12 χρονών γινόμαστε...?MusicLover έγραψε:Τι δεν τολμάει, υπάρχουν 5-6 σταθερά άτομα που κράζουν με κάθε ευκαιρία. Σιγά μην τρομοκρατείστε κιόλας.afn έγραψε:Κι εγώ έχω πει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και εξηγώ πως δεν είναι καθόλου ειρωνικό! Η αλήθεια είναι, αφού δεν τολμάει κανείς να εκφέρει αρνητική άποψη για τον Φοίβο...happy_end έγραψε:Το αστυνομία του Φοίβου εγώ το είπα χωρίς να κατονομάσω. Μη μιλήσω τώρα πάλι για τη μύγα![]()