Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tin tetarti @dreamcity mono gia tous akroates tou @Rythmos949fm live i @desp1navandi, parousiazei ta nea tragoudia tis kai oxi mono!
Νέα τραγούδια; Όχι νέο;
Εγώ πιστεύω πως είναι ένα.Το άλλο μας έχουν πει θα βγει τέλος Δεκέμβρη σε στίχους Όλγας Βλαχοπούλου.Αυτά ξέραμε.
Τώρα γιατι έγραψε τραγούδια ο Πουνέντης δεν ξέρω.
Μπορεί να πει η Δέσποινα και κάποια απο το c'est la vie.Για τους ακροατές του Ρυθμού και αυτά καινούργια θα είναι.
Tin tetarti @dreamcity mono gia tous akroates tou @Rythmos949fm live i @desp1navandi, parousiazei ta nea tragoudia tis kai oxi mono!
Νέα τραγούδια; Όχι νέο;
Εγώ πιστεύω πως είναι ένα.Το άλλο μας έχουν πει θα βγει τέλος Δεκέμβρη σε στίχους Όλγας Βλαχοπούλου.Αυτά ξέραμε.
Τώρα γιατι έγραψε τραγούδια ο Πουνέντης δεν ξέρω. Μπορεί να πει η Δέσποινα και κάποια απο το c'est la vie.Για τους ακροατές του Ρυθμού και αυτά καινούργια θα είναι.
Νέα τραγούδια; Όχι νέο;
Μπορεί να πει η Δέσποινα και κάποια απο το c'est la vie.Για τους ακροατές του Ρυθμού και αυτά καινούργια θα είναι.
Τι λες ρε συ τώρα που κολλάει το c'est la vie? Μπορεί να πει γενικά παλιές της επιτυχίες μαζί με τα νέα αλλά εφόσον λέει ΝΕΑ θα είναι ΝΕΑ. Μπορεί να είναι και 2 αλλά δε νομίζω ένα εφόσον κάνουν και event.
Νέα τραγούδια; Όχι νέο;
Τι λες ρε συ τώρα που κολλάει το c'est la vie? Μπορεί να πει γενικά παλιές της επιτυχίες μαζί με τα νέα αλλά εφόσον λέει ΝΕΑ θα είναι ΝΕΑ. Μπορεί να είναι και 2 αλλά δε νομίζω ένα εφόσον κάνουν και event.
Πιστευω πως θα πει μονο το ''μου'χεις περασει'' απο καινουργια,που διαφημιζεται και θα αρχισει να ακουγεται στα ραδιοφωνα την επομενη εβδομαδα.
Δεν περιμενω αλλο καινουργιο γιατι δεν εχει λογικη με βαση οσα ξερουμε.Ενα τραγουδι διαφημιζεται απο την spicy και απο το κοσμοραδιο.
Το σχολιο για τα τραγουδια του c'est la vie ηταν για πλακα.Εννοειται πως θα πει και παλιες επιτυχιες της.
Ο TUS live απόψε στη Λευκωσία και αύριο στη Λεμεσό.
25 Νοεμβρίου στην Στουγκγάρδη Venue.
26 Νοεμβρίου στην Kαβάλα (Χρυσούπολη)Loca Club.
2 Δεκεμβρίου στην Ξάνθη Embargo Club.
3 Δεκεμβρίου στην Κομοτηνή Πανεπιστήμιο Κομοτηνής.
9 Δεκεμβρίου στην Kρήτη (Χανιά) Βαρελάδικο Club.
stelios έγραψε:Ο TUS live απόψε στη Λευκωσία και αύριο στη Λεμεσό.
25 Νοεμβρίου στην Στουγκγάρδη Venue.
26 Νοεμβρίου στην Kαβάλα (Χρυσούπολη)Loca Club.
2 Δεκεμβρίου στην Ξάνθη Embargo Club.
3 Δεκεμβρίου στην Κομοτηνή Πανεπιστήμιο Κομοτηνής.
9 Δεκεμβρίου στην Kρήτη (Χανιά) Βαρελάδικο Club.