Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nick_Man έγραψε:Ρε παιδιά έλεος σε λαϊκό δίσκο τι club remixes και βλακείες;
Όπως τα ελεεινά remix στο best of του;; Δεν το θεωρώ κίνητρο αυτό για να αγοράσει κάποιος το δίσκο αν δεν τον έχει ήδη
Και στο κάτω κάτω ο δίσκος τα πήγε τόσο καλά που δε χρειάζεται καν επανακυκλοφορία
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Nick_Man έγραψε:Ρε παιδιά έλεος σε λαϊκό δίσκο τι club remixes και βλακείες;
Όπως τα ελεεινά remix στο best of του;; Δεν το θεωρώ κίνητρο αυτό για να αγοράσει κάποιος το δίσκο αν δεν τον έχει ήδη
Και στο κάτω κάτω ο δίσκος τα πήγε τόσο καλά που δε χρειάζεται καν επανακυκλοφορία
Δεν είναι λαϊκός δίσκος,τα περισσότερα κομμάτια ήταν pop/rock και μπαλάντες όχι τόσο λαϊκές.Και εξάλλου και σε παλιότερους δίσκους του,που ήταν καθαρά λαϊκοί,έκανε επανεκδόσεις μόνο με remixes (Πάλι απ'την αρχή,Καρδιά μου μην ανησυχείς,Μια αναπνοή,και στο best of το 3ο cd ήταν με remixes).
afn έγραψε:Παθαίνεις κάτι όταν ο κόσμος δεν συμφωνεί μαζί σου? Θέλεις οπωσδήποτε εσύ να έχεις δίκιο?
Η επανακυκλοφορία αυτή αφορά το ΚΟΙΝΌ! ΕΜΈΝΑ δηλαδή! Οπότε μπορώ να την κρίνω όπως γουστάρω!!
Αν δεν σου αρέσει μην την αγοράσεις. Δεν σε ανάγκασε κανείς να την αγοράσεις. Όσο δύσκολο και να σου είναι να το πιστέψεις η επιτυχία της δεν θα κριθεί από εσένα.
paidaki έγραψε:Ο Κοντόπουλος έγραψε χθες στο twitter ότι είναι στο στούντιο και γράφει με Ρέμο.
Άρα ο Ρέμος ξεκίνησε ήδη ηχογραφήσεις για νέα τραγούδια....
Πέρυσι είχε ηχογραφήσει 12 και μπήκαν τα 11.Οπότε λογικά και αυτά που ηχογραφεί τώρα θα είναι για το νέο δίσκο,και όχι για να μείνουν ακυκλοφόρητα,όπως κάνουν μερικοί!
stathis2b_ έγραψε:Πάντως μηδαμινή σχεδόν η υποστήριξη της Heaven σ'έναν από τους πιο πετυχημένους δίκους αν όχι ο πιο πετυχημένος δίσκος της χρονιάς
Ο Πουνέντης προτιμά να προωθεί το Γκάνο,το Γαλανό,την Ειρήνη Δανιήλ και τους άσχετους.Ο Γκάνος βέβαια αξίζει και χρειάζεται προώθηση.Ο Ρέμος δεν νομίζω να χρειάζεται προώθηση,από μόνος του είναι επιτυχημένος!Το λάθος είναι ότι βγήκαν αργά τα 2 videoclips του single,και στη συνέχεια δεν έκανε άλλα!
stathis2b_ έγραψε:Πάντως μηδαμινή σχεδόν η υποστήριξη της Heaven σ'έναν από τους πιο πετυχημένους δίκους αν όχι ο πιο πετυχημένος δίσκος της χρονιάς
Ο Πουνέντης προτιμά να προωθεί το Γκάνο,το Γαλανό,την Ειρήνη Δανιήλ και τους άσχετους.Ο Γκάνος βέβαια αξίζει και χρειάζεται προώθηση.Ο Ρέμος δεν νομίζω να χρειάζεται προώθηση,από μόνος του είναι επιτυχημένος!Το λάθος είναι ότι βγήκαν αργά τα 2 videoclips του single,και στη συνέχεια δεν έκανε άλλα!
Σαφώς και είναι από μόνος του πετυχημένος αλλά πρέπει να υποστηρίζεις με τον καλύτερο τρόπο το "προιόν" να το πω έτσι που σου φέρνει πωλήσεις ή κέρδος γενικότερα
Σαφώς και είναι από μόνος του πετυχημένος αλλά πρέπει να υποστηρίζεις με τον καλύτερο τρόπο το "προιόν" να το πω έτσι που σου φέρνει πωλήσεις ή κέρδος γενικότερα
Υπάρχουν πολλά προβλήματα μεταξύ Ρέμου και Πουνέντη!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη