Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
yakinthos έγραψε:Και δεν είναι κακό να πούμε ότι αυτή τη στιγμή είναι ο πιο δημοφιλής τραγουδιστής στην Ελλάδα...! Στο απόλυτο πικ, όχι ότι δεν είχε τεράστια επιτυχία χρόνια τώρα. Μπράβο του, το αξίζει !
Το απόλυτο peak του νομίζω ότι ήταν στο Δεν είναι ο έρωτας παιδί της λογικής.
Όχι ότι τώρα δεν είναι επιτυχημένος - απλά τότε έπαιζαν έπαιζαν περισσότερο τα λαϊκά.
yakinthos έγραψε:Και δεν είναι κακό να πούμε ότι αυτή τη στιγμή είναι ο πιο δημοφιλής τραγουδιστής στην Ελλάδα...! Στο απόλυτο πικ, όχι ότι δεν είχε τεράστια επιτυχία χρόνια τώρα. Μπράβο του, το αξίζει !
Όχι ότι τώρα δεν είναι επιτυχημένος - απλά τότε έπαιζαν έπαιζαν περισσότερο τα λαϊκά.
Πέρασε και δύσκολα στα πρόσφατα χρόνια με μαγαζιά να κλείνουν πριν την ώρα τους και συναυλίες να ακυρώνονται...
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Πέρασε και δύσκολα στα πρόσφατα χρόνια με μαγαζιά να κλείνουν πριν την ώρα τους και συναυλίες να ακυρώνονται...
Θυμάμαι σίγουρα τις συναυλίες που ακυρώθηκαν πριν λίγο καιρό στην Κύπρο, όπως και μία εμφάνιση σε μαγαζί που έλεγε πως θα το πάει μέχρι το καλοκαίρι και έκλεισε σε κάνα δίμηνο!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
afn έγραψε:Θυμάμαι σίγουρα τις συναυλίες που ακυρώθηκαν πριν λίγο καιρό στην Κύπρο, όπως και μία εμφάνιση σε μαγαζί που έλεγε πως θα το πάει μέχρι το καλοκαίρι και έκλεισε σε κάνα δίμηνο!
Tις συναυλίες που λες τις θυμάμαι κι εγώ που ακυρώθηκαν στην Κύπρο. Αλλά και στην Αλεξανδρούπολη.
afn έγραψε:Θυμάμαι σίγουρα τις συναυλίες που ακυρώθηκαν πριν λίγο καιρό στην Κύπρο, όπως και μία εμφάνιση σε μαγαζί που έλεγε πως θα το πάει μέχρι το καλοκαίρι και έκλεισε σε κάνα δίμηνο!
Και το μαγαζι περυσι δουλευε 3ημερο και φετος 2ημερο και υποτιθεται ειχε χαμηλες τιμες
Και το μαγαζι περυσι δουλευε 3ημερο και φετος 2ημερο και υποτιθεται ειχε χαμηλες τιμες
Το "Μη μου ζητάς" το είχα κι εγώ παλιά,είχα τη συλλογή Minos 96,αλλά δυστυχώς κατά το 2000,που κοίταζα τα cds,συνειδητοποίησα ότι το συγκεκριμένο δισκάκι το είχα χάσει!Ευτυχώς όμως βρέθηκε το κομμάτι όπως και τα υπόλοιπα που ερμήνευσε!Το κακό είναι,ότι στο συγκεκριμένο cd συμμετείχε και η Φαίη Μάτσου των Ριφιφί,και τραγουδούσε το "Ξυπόλητη Χορεύω" της Καίτης,και τώρα είναι πολύ δυσεύρετα!!!!!!!!!!