Μου φαίνεται πολύ ξεπερασμένος ήχος!stelios έγραψε:Δεν σου αρεσει καθολου;supernatural22 έγραψε:Πάντα δυστυχώς διαλέγει και μέτρια τραγούδια εκτός από καλά!
Πέγκυ Ζήνα
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ (Songs & more)
-
ΚΑΡΑLIKEEEEEEEEEEEEEE! ΤΡΕΛΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΑΚΟΥΣΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΟΥ'ΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ! ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΕΓΚΥ!! ΤΕΛΕΙΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ...! WELL DONE!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Εμένα δεν!! 

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Η Πέγκυ έπρεπε να κάνει πιο σοβαρά κομμάτια,σαν αυτά που είχε στο album "Ευαίσθητη Ή Λογική".Δεν περίμενα από το Σαμπάνη να βγάλει κάτι τέτοιο!Ελπίζω ο υπόλοιπος δίσκος να έχει ζεϊμπέκικα,χασάπικα,μπαλάντες,ίσως ένα dance,και όχι τσιφτετέλια κλπ.
-
Γιατί δεν είναι σοβαρό κομμάτι αυτό;supernatural22 έγραψε:Η Πέγκυ έπρεπε να κάνει πιο σοβαρά κομμάτια,σαν αυτά που είχε στο album "Ευαίσθητη Ή Λογική".Δεν περίμενα από το Σαμπάνη να βγάλει κάτι τέτοιο!Ελπίζω ο υπόλοιπος δίσκος να έχει ζεϊμπέκικα,χασάπικα,μπαλάντες,ίσως ένα dance,και όχι τσιφτετέλια κλπ.

- stathis2b_
Συμπαθητικό τραγουδάκι
-
kalo einai to tragoudi! akougetai eyxarista..
βασικα η Πεγκυ εδω και καιρο εχει βαλει τα γυαλια σε ολες του ειδους της
molis takousa...de ta vlepo kala ta pragmata fetos gia kamia tous...ante na doume k h vissi ti tha vgalei...
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Δεν ξέρω... υπάρχουν κάποια σημεία στο τραγούδι που με ξεσηκώνουν αλλά οταν φτάνει το ρεφραίν στο στίχο ''δύσκολη στιγμή'' ξενερώνω!
Μου αρεσει τελικα.Περιμενω βεβαια να υπαρχουν στο cd και οι κομματαρες που μας εχει συνηθισει η Πεγκυ.
I like people too much or not at all.
Για filler καλό είναι!Πρωτότυπο όχι,αλλά περίεργο.Στο κουπλέ είναι σαν τσιφτετέλι,και στο ρεφρέν ροκ.Περιμένω να έχει ο δίσκος πάνω από 12 κομμάτια,ώστε τα υπόλοιπα να είναι κομματάρες!stelios έγραψε:Μου αρεσει τελικα.Περιμενω βεβαια να υπαρχουν στο cd και οι κομματαρες που μας εχει συνηθισει η Πεγκυ.
-
Γιατί αν είναι 10, αποκλείεται να είναι κομματάρες;supernatural22 έγραψε:Για filler καλό είναι!Πρωτότυπο όχι,αλλά περίεργο.Στο κουπλέ είναι σαν τσιφτετέλι,και στο ρεφρέν ροκ.Περιμένω να έχει ο δίσκος πάνω από 12 κομμάτια,ώστε τα υπόλοιπα να είναι κομματάρες!stelios έγραψε:Μου αρεσει τελικα.Περιμενω βεβαια να υπαρχουν στο cd και οι κομματαρες που μας εχει συνηθισει η Πεγκυ.

-
prospatho edo kai xronia na katalavo tis skepseis tis pegkis zina
apo ti mia xtipietai edo kai polla xronia oti einai laiki tragoudistria
apo tin alli prospathei ligo na to entexnisei light to olo pragma alla epimona ta teleutaia xronia vgazei mono pop singles
trekse-ela nixta-anatheorisa-sto diko mou planiti-eixa pei tha figo-ego tha tragoudiso
nomizo prepei na katastalaksei
kai to leo eilikrina
mporei pote na mi ti simpathisa sa fatsa alla sto parelthon exei parousiasei diskares
"ena xadi-matono-ena-noima"
kai fisika to "mazi sou" pou to vazo sto top 10 sigxronon laikon diskon
apo tin alli prospathei ligo na to entexnisei light to olo pragma alla epimona ta teleutaia xronia vgazei mono pop singles
trekse-ela nixta-anatheorisa-sto diko mou planiti-eixa pei tha figo-ego tha tragoudiso
kai to leo eilikrina
mporei pote na mi ti simpathisa sa fatsa alla sto parelthon exei parousiasei diskares
έχω βάρκα τα παράπονα
Πολύ καλές δουλειές το μαζί σου και το ματώνω.axizo_polla έγραψε:prospatho edo kai xronia na katalavo tis skepseis tis pegkis zina
kai to leo eilikrina
Το νόημα..... μχ!
Το "Εγώ θα τραγουδήσω" δεν είναι pop!Τσιφτετέλι,με ροκ ενορχήστρωση στο ρεφρέν!Τα υπόλοιπα pop "Αναθεώρησα","Είχα πει θα φύγω" είναι πολύ καλύτερα!Εμένα μ'αρέσει να υπάρχουν 1-2 κομμάτια pop σε κάθε δίσκο,και τα υπόλοιπα καλά λαϊκά,μπαλάντες,ζεϊμπέκικα,χασάπικα,ίσως και 1 τσιφτετέλι πιο αργό (πχ "Μη μου λέτε μη").Κι εμένα οι αγαπημένοι μου δίσκοι από Πέγκυ είναι "Μαζί σου","Ματώνω","Νόημα","Ένα".
-
ΔΕΝ είναι τσιφτετέλι. Στα κουπλέ μόνο τσιφτετελίζει ο ρυθμός αλλά στο ρεφρέν καμία σχέση είναι ένα ποπ κομμάτι!supernatural22 έγραψε:Το "Εγώ θα τραγουδήσω" δεν είναι pop!Τσιφτετέλι,με ροκ ενορχήστρωση στο ρεφρέν!Τα υπόλοιπα pop "Αναθεώρησα","Είχα πει θα φύγω" είναι πολύ καλύτερα!Εμένα μ'αρέσει να υπάρχουν 1-2 κομμάτια pop σε κάθε δίσκο,και τα υπόλοιπα καλά λαϊκά,μπαλάντες,ζεϊμπέκικα,χασάπικα,ίσως και 1 τσιφτετέλι πιο αργό (πχ "Μη μου λέτε μη").Κι εμένα οι αγαπημένοι μου δίσκοι από Πέγκυ είναι "Μαζί σου","Ματώνω","Νόημα","Ένα".
siga mori min ine kai jazz tsifteteli 

Krouela agapes mou, Krouela
Μία πολύ πρωτότυπη ιδέα...

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
se ligo tha mas poun oti ine art house tsifteteli mori afanoula 

Krouela agapes mou, Krouela