Ποιά όλα τα ποστς ρε συ; Το ότι είναι αδιάφορο το έγραψα σε ένα ποστ. Πουθενά αλλού. Και απλά είπα ΄το βρίσκω ανώτερη τη Βενετία και το Ρίσκο που τα σύγκριναν, κατά πολύ. Έσκασα από το κακό μου ναι έχεις δίκιο, πόσο χρονών είσαι είπαμε; Εδώ εγώ πέρυσι έλεγα καλά λόγια για το Αγάπη είναι εσύ και τη μουσική του και εξυμνούσα το Έτσι μόνο αξίζει και την Όαση και τώρα θα μου πεις εσύ βλακείες επειδή βρίσκω μετριότατο το νέο της Βίσση.Entek έγραψε:Aπόψεις υπάρχουν πολλές... Το ότι κάποιες θα ήταν τόσο προβλέψιμες δεν το περίμενα φυσικά
ΥΓ. Δεν είναι ότι περίμενα διθυράμβρους από κάποια άτομα, αλλά χαζό να λες αυτό είναι χειρότερο από το περσινό, τη στιγμή που κράζαν το περσινό.
Επίσης είμαι σίγουρος ότι ο Musiclover έσκασε από το κακό του από τα καλά λόγια. Γιατί αλιώς δεν θα μαχόταν να μας πείσει σε όλα τα posts για το πόσο αδιάφορο είναι το τραγούδι. Κι εγώ βρήκα το "Μου Χεις Περάσει" αδιάφορο, αλλά μία φορά έκανα την κριτική μου κι αυτό ήταν...
ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!
-
Re: ΝΕΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2011!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Ο Αξίζω Πολλά μια χαρά είναι. Άλλος πρέπει να αναδιαρθρώσει τις απόψεις του περι καλαισθησίας στα τραγούδια!MusicLover έγραψε:Σταμάτα θα σε κατηγορήσουν για μη αντικειμενικό.axizo_polla έγραψε:tora sovara ta pisteuete auta pou lete?Anemos2006 έγραψε:H Άννα Βίσση έβγαλε την επιτυχία της χρονιάς και ένα από τα καλύτερα τραγούδια στην καριέρα της. Να τα λέμε αυτά!✔✔✔✔✔✔✔✔✔
to kommati einai sto top 10 pio adiaforon kommation pou akousa pote apo vissi

MusicLover έγραψε:Σταμάτα θα σε κατηγορήσουν για μη αντικειμενικό.axizo_polla έγραψε:tora sovara ta pisteuete auta pou lete?Anemos2006 έγραψε:H Άννα Βίσση έβγαλε την επιτυχία της χρονιάς και ένα από τα καλύτερα τραγούδια στην καριέρα της. Να τα λέμε αυτά!✔✔✔✔✔✔✔✔✔
Όχι βέβαια. Άποψη του και απόλυτα κατανοητή μάλιστα. Αλλά την είπε μία φορά. Την ακούσαμε και τη δεκτήκαμε!
axizo_polla

Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
Κάτι να απαντήσεις στο άλλο ποστ μου έχεις;Entek έγραψε:MusicLover έγραψε:Σταμάτα θα σε κατηγορήσουν για μη αντικειμενικό.axizo_polla έγραψε:tora sovara ta pisteuete auta pou lete?Anemos2006 έγραψε:H Άννα Βίσση έβγαλε την επιτυχία της χρονιάς και ένα από τα καλύτερα τραγούδια στην καριέρα της. Να τα λέμε αυτά!✔✔✔✔✔✔✔✔✔
Όχι βέβαια. Άποψη του και απόλυτα κατανοητή μάλιστα. Αλλά την είπε μία φορά. Την ακούσαμε και τη δεκτήκαμε!
axizo_polla
Πόσο κάνει δύο + δύο;MusicLover έγραψε:Κάτι να απαντήσεις στο άλλο ποστ μου έχεις;Entek έγραψε:MusicLover έγραψε:Σταμάτα θα σε κατηγορήσουν για μη αντικειμενικό.axizo_polla έγραψε:tora sovara ta pisteuete auta pou lete?Anemos2006 έγραψε:H Άννα Βίσση έβγαλε την επιτυχία της χρονιάς και ένα από τα καλύτερα τραγούδια στην καριέρα της. Να τα λέμε αυτά!✔✔✔✔✔✔✔✔✔
axizo_polla
MusicLover έγραψε:Ποιά όλα τα ποστς ρε συ; Το ότι είναι αδιάφορο το έγραψα σε ένα ποστ. Πουθενά αλλού. Και απλά είπα ΄το βρίσκω ανώτερη τη Βενετία και το Ρίσκο που τα σύγκριναν, κατά πολύ. Έσκασα από το κακό μου ναι έχεις δίκιο, πόσο χρονών είσαι είπαμε; Εδώ εγώ πέρυσι έλεγα καλά λόγια για το Αγάπη είναι εσύ και τη μουσική του και εξυμνούσα το Έτσι μόνο αξίζει και την Όαση και τώρα θα μου πεις εσύ βλακείες επειδή βρίσκω μετριότατο το νέο της Βίσση.Entek έγραψε:Aπόψεις υπάρχουν πολλές... Το ότι κάποιες θα ήταν τόσο προβλέψιμες δεν το περίμενα φυσικά
ΥΓ. Δεν είναι ότι περίμενα διθυράμβρους από κάποια άτομα, αλλά χαζό να λες αυτό είναι χειρότερο από το περσινό, τη στιγμή που κράζαν το περσινό.
Επίσης είμαι σίγουρος ότι ο Musiclover έσκασε από το κακό του από τα καλά λόγια. Γιατί αλιώς δεν θα μαχόταν να μας πείσει σε όλα τα posts για το πόσο αδιάφορο είναι το τραγούδι. Κι εγώ βρήκα το "Μου Χεις Περάσει" αδιάφορο, αλλά μία φορά έκανα την κριτική μου κι αυτό ήταν...
Kαι σου επαναλαμβάνω. Η άποψη σου είναι καλοδεχούμενη. Ειλικρινά. Πάμε πάρακατω τώρα.
ΥΓ: Εγώ δεν θα κάνω κριτική του κομματιού. Τουλάχιστον όχι ακόμα!

Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
-
paidia mporei na eimai fan tis kaitis
perissotero tis vitali kai tis kana akoma kai tis stanisi
alla tin anna tin latreuo
apo moro paidi megalosa mazi tis akoma kai an den imoun o souper fannatic
exo ta apanta sti sillogi mou apo anna kai tin exo dei apeires fores
tin "prostateuo" opou mporo otan akouo na lene gi autin paparies les kai einai i kalomoira
anipomono na ksekinisei na pao na ti do
exo porothei me diskous san to nylon,to apagoreumeno
akoma kai me mamakies opos to "agapi einai esi" ego tin iperaspizomai giati me peithei oti kanei auto pou alithina goustarei
alla auto to tragoudi eilikrina mou perase kai den akoumpise
de vrisko stixo,melodia,paragogi...enas axtarmas
san na thelei na apotinaksei to persino kraksimo kai na vgalei kati kai kala pio sovaro
mporei sto rex na tin do na kopanietai kai na me kerdisei kai pali
opos egine persi me to "agapi einai esi" pou mexri na tin do sti skini tou arena tin ekraza
kai otan tin eida live xoropidaga san ton trello stous kanapedes
gia tin ora omos mou akougetai dramatika adiaforo
perissotero tis vitali kai tis kana akoma kai tis stanisi
alla tin anna tin latreuo
apo moro paidi megalosa mazi tis akoma kai an den imoun o souper fannatic
exo ta apanta sti sillogi mou apo anna kai tin exo dei apeires fores
tin "prostateuo" opou mporo otan akouo na lene gi autin paparies les kai einai i kalomoira
anipomono na ksekinisei na pao na ti do
exo porothei me diskous san to nylon,to apagoreumeno
akoma kai me mamakies opos to "agapi einai esi" ego tin iperaspizomai giati me peithei oti kanei auto pou alithina goustarei
alla auto to tragoudi eilikrina mou perase kai den akoumpise
de vrisko stixo,melodia,paragogi...enas axtarmas
san na thelei na apotinaksei to persino kraksimo kai na vgalei kati kai kala pio sovaro
mporei sto rex na tin do na kopanietai kai na me kerdisei kai pali
opos egine persi me to "agapi einai esi" pou mexri na tin do sti skini tou arena tin ekraza
kai otan tin eida live xoropidaga san ton trello stous kanapedes
gia tin ora omos mou akougetai dramatika adiaforo
έχω βάρκα τα παράπονα
Αμην!!!Entek έγραψε:MusicLover έγραψε:Ποιά όλα τα ποστς ρε συ; Το ότι είναι αδιάφορο το έγραψα σε ένα ποστ. Πουθενά αλλού. Και απλά είπα ΄το βρίσκω ανώτερη τη Βενετία και το Ρίσκο που τα σύγκριναν, κατά πολύ. Έσκασα από το κακό μου ναι έχεις δίκιο, πόσο χρονών είσαι είπαμε; Εδώ εγώ πέρυσι έλεγα καλά λόγια για το Αγάπη είναι εσύ και τη μουσική του και εξυμνούσα το Έτσι μόνο αξίζει και την Όαση και τώρα θα μου πεις εσύ βλακείες επειδή βρίσκω μετριότατο το νέο της Βίσση.Entek έγραψε:Aπόψεις υπάρχουν πολλές... Το ότι κάποιες θα ήταν τόσο προβλέψιμες δεν το περίμενα φυσικά
Kαι σου επαναλαμβάνω. Η άποψη σου είναι καλοδεχούμενη. Ειλικρινά. Πάμε πάρακατω τώρα.
ΥΓ: Εγώ δεν θα κάνω κριτική του κομματιού. Τουλάχιστον όχι ακόμα!
-
-
Ξερουμε δημιουργους;Δυο τραγουδια δεν του ειχε γραψει ο Μιχαλης;MusicLover έγραψε:
I like people too much or not at all.
Εγώ νόμιζα οτι θα του έγραφε ολόκληρο δίσκο!stelios έγραψε:Ξερουμε δημιουργους;Δυο τραγουδια δεν του ειχε γραψει ο Μιχαλης;MusicLover έγραψε:
-
CDripstelios έγραψε:Ξερουμε δημιουργους;Δυο τραγουδια δεν του ειχε γραψει ο Μιχαλης;MusicLover έγραψε:
Δε γράφει συντελεστές πουθενά αλλά εγώ ξέρω ότι ο Χατζηγιάννης του κάνει δίσκο.
Αρχικα ειχε ακουστει πως ειχαν δυο τραγουδια ετοιμα και αναζητουσε εταιρεια.minerboh έγραψε:Εγώ νόμιζα οτι θα του έγραφε ολόκληρο δίσκο!stelios έγραψε:Ξερουμε δημιουργους;Δυο τραγουδια δεν του ειχε γραψει ο Μιχαλης;MusicLover έγραψε:
Δεν θα του γράψει όλα τα κομμάτια,ο Μιχάλης,θα έχει κι άλλους συντελεστές.Αυτό κάνει μπαμ ότι είναι του Μιχάλη,θα ήθελα όμως να τα δίνει σε άλλους,και όχι στον Καρρά!!!!!
Αυτο το κομματι ειναι καλυτερο απο το πρωτο που του εδωσε.supernatural22 έγραψε:Δεν θα του γράψει όλα τα κομμάτια,ο Μιχάλης,θα έχει κι άλλους συντελεστές.Αυτό κάνει μπαμ ότι είναι του Μιχάλη,θα ήθελα όμως να τα δίνει σε άλλους,και όχι στον Καρρά!!!!!
- SFAKattack10
Anemos2006 έγραψε:H Άννα Βίσση έβγαλε την επιτυχία της χρονιάς και ένα από τα καλύτερα τραγούδια στην καριέρα της. Να τα λέμε αυτά!✔✔✔✔✔✔✔✔✔
Αυτα τα γραφεις εσυ 'η ειναι copy απο αλλου?
Τι το ηθελε το ζειμπεκικο η Βισση? Αλλα ειναι στην μοδα τα gayμπεκικα!

SFAKattack10 έγραψε:Anemos2006 έγραψε:H Άννα Βίσση έβγαλε την επιτυχία της χρονιάς και ένα από τα καλύτερα τραγούδια στην καριέρα της. Να τα λέμε αυτά!✔✔✔✔✔✔✔✔✔
Αυτα τα γραφεις εσυ 'η ειναι copy απο αλλου?
Τι το ηθελε το ζειμπεκικο η Βισση? Αλλα ειναι στην μοδα τα gayμπεκικα!Ο στιχος κακος.
Τι πάει να πει gayμπέκικα?

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Κάτσε γιατί τώρα έχουμε κι άλλο θέμα...

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη