Είχε βγάλει και το "Να μ'αφήσεις ήσυχη θέλω",αλλά το κατάργησε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος από το youtube και έστειλε προειδοποιήσεις σε όσους το ανέβασαν.Ο ίδιος είχε πει πριν 3 μήνες,πως ο δίσκος ήταν έτοιμος,με 11 κομμάτια + το "Ψεύτικα"afn έγραψε:Για δεύτερο λες?Chronisgreek έγραψε:epishs den exei bgei estw 2 promo song mono ena p diereyse k to diepseusan oi syn8etes..
Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
Μάλιστα... Τι περιμένουν τότε?
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Το νέο cd του Νίκου Οικονομόπουλου «Θα ειμαι εδώ» θα κυκλοφορήσει 12/12 σε όλα τα δισκοπωλεία και 14/12 με τον ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ με συν/ξη και εξώφυλλο.
I like people too much or not at all.
Την Παρασκευή 9/12 στο mega πρωινό ο Νίκος Οικονομόπουλος ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου του cd «Θα ειμαι εδώ» .Η εμφανισή του θα γίνει μέσω link.
-
Giati to vazeis stin Spicy afou apo tin Minos tha kykloforisei
Το ξερω.Επειδη ομως θα εχει και Φοιβο το cd ξεκινησαν καποια μελη να βαζουν εδω τα νεα του Οικονομοπουλου.gianniskard έγραψε:Giati to vazeis stin Spicy afou apo tin Minos tha kykloforisei
Ο Οικονομοπουλος δεν εχει δικο του θεμα και δεν νομιζω πως θα ταιριαζε να βαλω στις νεες κυκλοφοριες πως θα εμφανιστει στο πρωινο μου.
Γι'αυτο το εβαλα εδω.
-
Posa tragoudia tha exei o Foivos sto cd tou Oikonomopoulou?
-
-
Ο Νίκος Οικονομόπουλος έρχεται στον Sfera 102.2 την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού 6-8 το απόγευμα!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Αυτό είναι promo του Οικονομόπουλου... 

Λογικά one and only!gianniskard έγραψε:Posa tragoudia tha exei o Foivos sto cd tou Oikonomopoulou?
-
-
bombardismos!!! ante k o tus neo! 

Πολύ άγριος και αξύριστος ο Νίνο!Υποτίθεται,πως έπρεπε να έχει άλλο στυλ στη φωτογράφιση,δεδομένου ότι το κομμάτι είναι μπαλάντα!
-
Είναι δυναμική μπαλάντα λέει ο Πουνέντης!supernatural22 έγραψε:Πολύ άγριος και αξύριστος ο Νίνο!Υποτίθεται,πως έπρεπε να έχει άλλο στυλ στη φωτογράφιση,δεδομένου ότι το κομμάτι είναι μπαλάντα!

Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Καλά ποιος φτιάχνει αυτές τις εικόνες και δε μπορεί να προσέξει τη γραμματοσειρά καθόλου που φαίνεται με τετραγωνάκια; 

Για promo φτιάχνονται αυτές οι εικόνες,μετά στο εξώφυλλο των digital singles είναι πιο προσεγμένες οι γραμματοσειρές!Nick_Man έγραψε:Καλά ποιος φτιάχνει αυτές τις εικόνες και δε μπορεί να προσέξει τη γραμματοσειρά καθόλου που φαίνεται με τετραγωνάκια;
Εγώ φτιάχνω καλύτερα promo...supernatural22 έγραψε:Για promo φτιάχνονται αυτές οι εικόνες,μετά στο εξώφυλλο των digital singles είναι πιο προσεγμένες οι γραμματοσειρές!Nick_Man έγραψε:Καλά ποιος φτιάχνει αυτές τις εικόνες και δε μπορεί να προσέξει τη γραμματοσειρά καθόλου που φαίνεται με τετραγωνάκια;

-
an ta ftiaxnei me zwgrafikh twn windows etsi ginontai...!