Καλά μην ορκίζεσαι... Όταν σε ένα χρόνο δεν θα το λεεί ούτε καν στο μαγάζι που εμφανίζεται εδώ θα είσαι και εδώ θα είμαι.MusicLover έγραψε:Ευτυχώς ανήκεις στη συντριπτική μειοψηφία που δεν το βρίσκει αδιάφορο έως κακό. Εδώ αρέσει σε πολύ κόσμο που δεν είναι ακούν καν Βανδή..paidaki έγραψε: Ε καλά τώρα! Καμία σχέση. Της Δέσποινας είναι αδιάφορο προς κακό.
.
Φοίβος
Re: Φοίβος & Spicy Artists
-
Πάντα έγραφε ωραίες μπαλάντες και σουξεδιάρικα τσιφτετέλια ταυτόχρονα. Trash τα λες εσύ. Δεν είναι κάτι νέο αυτό για το Φοίβο. Γιατί ο χρόνος δεν ήταν τέλειο κομμάτι στη Σπανού και το Όλα τα ωραία γαμάτο κ ταυτόχρονα έβγαλε το μέτριο Δεν την παλεύω;; Τι λογική είναι αυτή;supernatural22 έγραψε:Μα δεν μπορεί,από τη μία να γράφει trash τσιφτετέλια,και από την άλλη τόσο τέλεια μπαλάντα!Κάτι περίεργο συμβαίνει!Ή το κάνει επίτηδες για να προωθήσει το Νίνο,και να θάψει τους άλλους,δεν εξηγείται αλλιώς!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
Το είπε ο Νίνο σε συνέντευξή του.. Γιατί να μην πιστέψω αυτόν και να αρχίσω να κάνω ο,τι υποθέσεις μου κατέβουν;paidaki έγραψε:Και εσύ πώς το ξέρεις αυτό?MusicLover έγραψε:Όχι. Το έγραψε ΤΩΡΑ ειδικά για το Νίνο που του ζήτησε μπαλάντα κοψοφλεβίστικη. Αμαν με τις αυθαίρετες υποθέσεις..supernatural22 έγραψε:Το κομμάτι μου θυμίζει ελάχιστα το Γυρισμό της Δέσποινας!Με τη διαφορά ότι μετά το δεύτερο ρεφρέν,δεν το συνεχίζει,να κρατάει 5 λεπτά!Και καλύτερα μικρότερο,παρά να επαναλαμβάνει τα ίδια!Τελευταία ο Φοίβος δεν γράφει τόσο ωραίες μπαλάντες!Αυτό όμως,ίσως να το είχε φυλάξει από πιο παλιά!![]()
είσαι ο Φοίβος? Γιατί αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να ξέρει πραγματικά.

Έχει μια μανία ο Φοίβος με τις ανάσες?
-
???Sugar έγραψε:Έχει μια μανία ο Φοίβος με τις ανάσες?
στα κομμάτια της Δέσποινας πάντως μου άρεσαν πολύSugar έγραψε:Έχει μια μανία ο Φοίβος με τις ανάσες?

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Σωστα.Τωρα το εγραψε ο Φοιβος για τον Νινο.MusicLover έγραψε:Το είπε ο Νίνο σε συνέντευξή του.. Γιατί να μην πιστέψω αυτόν και να αρχίσω να κάνω ο,τι υποθέσεις μου κατέβουν;paidaki έγραψε:Και εσύ πώς το ξέρεις αυτό?MusicLover έγραψε:Όχι. Το έγραψε ΤΩΡΑ ειδικά για το Νίνο που του ζήτησε μπαλάντα κοψοφλεβίστικη. Αμαν με τις αυθαίρετες υποθέσεις..supernatural22 έγραψε:Το κομμάτι μου θυμίζει ελάχιστα το Γυρισμό της Δέσποινας!Με τη διαφορά ότι μετά το δεύτερο ρεφρέν,δεν το συνεχίζει,να κρατάει 5 λεπτά!Και καλύτερα μικρότερο,παρά να επαναλαμβάνει τα ίδια!Τελευταία ο Φοίβος δεν γράφει τόσο ωραίες μπαλάντες!Αυτό όμως,ίσως να το είχε φυλάξει από πιο παλιά!![]()
είσαι ο Φοίβος? Γιατί αυτό είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να ξέρει πραγματικά.
I like people too much or not at all.
ωραιο το κομματι του νινο, αν και θα το ηθελα απο γυναικα.
Τα τραγουδια του Φοιβου που εχουν κυκλοφορησει απο τον Σεπτεμβρη και μετα ειναι ωραια.
Δεν εχει βγαλει κακο τραγουδι.Καμια σχεση με την περσινη χρονια.
Δεν ακούω τον Νίνο, δεν μου αρέσει η φωτογραφία!!

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Σε ποιά συνέντευξή είπε ο Νίνο τέτοιο πράγμα;;; στείλε linkMusicLover έγραψε:Το είπε ο Νίνο σε συνέντευξή του.. Γιατί να μην πιστέψω αυτόν και να αρχίσω να κάνω ο,τι υποθέσεις μου κατέβουν;paidaki έγραψε:Και εσύ πώς το ξέρεις αυτό?MusicLover έγραψε:Όχι. Το έγραψε ΤΩΡΑ ειδικά για το Νίνο που του ζήτησε μπαλάντα κοψοφλεβίστικη. Αμαν με τις αυθαίρετες υποθέσεις..supernatural22 έγραψε:Το κομμάτι μου θυμίζει ελάχιστα το Γυρισμό της Δέσποινας!Με τη διαφορά ότι μετά το δεύτερο ρεφρέν,δεν το συνεχίζει,να κρατάει 5 λεπτά!Και καλύτερα μικρότερο,παρά να επαναλαμβάνει τα ίδια!Τελευταία ο Φοίβος δεν γράφει τόσο ωραίες μπαλάντες!Αυτό όμως,ίσως να το είχε φυλάξει από πιο παλιά!![]()
Ραδιοφωνικη συνεντευξη στον Βαλεντινο στον Σφαιρα πριν 2 μηνες περιπου.Το ειχαμε γραψει και τοτε εδω.paidaki έγραψε:Σε ποιά συνέντευξή είπε ο Νίνο τέτοιο πράγμα;;; στείλε linkMusicLover έγραψε:Το είπε ο Νίνο σε συνέντευξή του.. Γιατί να μην πιστέψω αυτόν και να αρχίσω να κάνω ο,τι υποθέσεις μου κατέβουν;paidaki έγραψε:Και εσύ πώς το ξέρεις αυτό?MusicLover έγραψε:Όχι. Το έγραψε ΤΩΡΑ ειδικά για το Νίνο που του ζήτησε μπαλάντα κοψοφλεβίστικη. Αμαν με τις αυθαίρετες υποθέσεις..supernatural22 έγραψε:Το κομμάτι μου θυμίζει ελάχιστα το Γυρισμό της Δέσποινας!Με τη διαφορά ότι μετά το δεύτερο ρεφρέν,δεν το συνεχίζει,να κρατάει 5 λεπτά!Και καλύτερα μικρότερο,παρά να επαναλαμβάνει τα ίδια!Τελευταία ο Φοίβος δεν γράφει τόσο ωραίες μπαλάντες!Αυτό όμως,ίσως να το είχε φυλάξει από πιο παλιά!![]()
-
Διαφωνώ λιγάκι...Αν και φαν της Έλλης πιστεύω πως το απίστευτος είναι πολύ...πως να το πώ....το ακούσα δεν το άκουσα δεν μου είπε τίποτα...stelios έγραψε:Τα τραγουδια του Φοιβου που εχουν κυκλοφορησει απο τον Σεπτεμβρη και μετα ειναι ωραια.
Το καλύτερα που άκουσα ήταν τα 2 κομμάτια του Νινο ( Θεός κ Οκ )
Πολυ καλα και τα " αποχωρώ , μου 'χεις περάσει "
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Ο ΜΑΚΗΣ ΠΟΥΝΕΝΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ LIVE @ DC ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ.
-
-
polu kala ta nea songs nino k tus (polu gelio!
) kala o jazzmind o foibos den einai pali...?
8a mas trelanei mia jazzmind, mia mwsas afou katalabainoume oti einai aytos!!
ths kokkinou den ta akousa akoma..

ths kokkinou den ta akousa akoma..
Είχα ακούσει ότι τώρα στη Spicy έχει και συνεργάτες που γράφουν μουσική-στίχους και θέλει να τους προωθήσει!
ΠΑΡΑ - ΠΟΛΥ - ΟΜΟΡΦΟ - ΚΟΜΜΑΤΙ.... πραγματικά μπράβο!
Τελικά η χημεία Νίνο - Φοίβου αποδεικνύεται εξαιρετική, μέχρι στιγμής δίνουν τα καλύτερα! Μακάρι να συνεχίσουν έτσι και όλο το album να είναι τόσο όμορφο! Πρωτοφανές πάντως καθώς στο παρελθόν ο Φοίβος έδινε τα καλύτερα σου (σε σύνολο πάντα...) σε γυναίκες τραογυδίστριες. Εδώ έχει παραγκονίσει εντελώς τις κυρίες Δέσποινα - Έλλη και λες και έχει αφοσιωθεί στον Νίνο! Η συνεργασία αυτή μου θυμίζει τις παλιές εποχές, όταν κάποιος με τον Φοίβο έκανε κάτι "δυνατό", αν και ο Νίνο είχε πει και πριν κάποια ωραία τραγούδια!
Δυστυχώς το τραγούδι της Δέσποινας δεν μου άρεσε αρκετά! Ψιλοβαρετό να το πω.... ψιλοαδιάφορο... δεν με κέρδισε πάντως και νομίζω πως θα περάσει έτσι! Αυτό έπρεπε να της έδινε, αλλά όπως προανέφερα προτιμά να "σπρώξει" πολύ τον Νίνο! Επίσης ούτε με την Έλλη είμαι ικανοποιημένος στο "Απίστευτος" ...φαίνεται δεν τον εμπνέει πολύ.
Την Τρίτη έρχεται στον ΡΥΘΜΟ 9,49 το νέο της Δέσποινας που θα είναι η τσιφτετέλι ή dance γιατί δήλωσε ο Πουνέντης πως θα μας "ταρακουνήσει" η Δέσποινα. Ελπίζω αυτό να είναι καλύτερο!
Προς το παρόν ακούμε ...ρεφρέν...
Τελικά η χημεία Νίνο - Φοίβου αποδεικνύεται εξαιρετική, μέχρι στιγμής δίνουν τα καλύτερα! Μακάρι να συνεχίσουν έτσι και όλο το album να είναι τόσο όμορφο! Πρωτοφανές πάντως καθώς στο παρελθόν ο Φοίβος έδινε τα καλύτερα σου (σε σύνολο πάντα...) σε γυναίκες τραογυδίστριες. Εδώ έχει παραγκονίσει εντελώς τις κυρίες Δέσποινα - Έλλη και λες και έχει αφοσιωθεί στον Νίνο! Η συνεργασία αυτή μου θυμίζει τις παλιές εποχές, όταν κάποιος με τον Φοίβο έκανε κάτι "δυνατό", αν και ο Νίνο είχε πει και πριν κάποια ωραία τραγούδια!
Δυστυχώς το τραγούδι της Δέσποινας δεν μου άρεσε αρκετά! Ψιλοβαρετό να το πω.... ψιλοαδιάφορο... δεν με κέρδισε πάντως και νομίζω πως θα περάσει έτσι! Αυτό έπρεπε να της έδινε, αλλά όπως προανέφερα προτιμά να "σπρώξει" πολύ τον Νίνο! Επίσης ούτε με την Έλλη είμαι ικανοποιημένος στο "Απίστευτος" ...φαίνεται δεν τον εμπνέει πολύ.
Την Τρίτη έρχεται στον ΡΥΘΜΟ 9,49 το νέο της Δέσποινας που θα είναι η τσιφτετέλι ή dance γιατί δήλωσε ο Πουνέντης πως θα μας "ταρακουνήσει" η Δέσποινα. Ελπίζω αυτό να είναι καλύτερο!
Προς το παρόν ακούμε ...ρεφρέν...
-