Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Elli Kokkinou
Κυκλοφορεί αύριο το ολοκαίνουργιο album"Τα γνέθλιά μου"
της Έλλης σε συνεργασία με τον Φοίβο απο την Spjicy!
Το album περιέχει 11 τραγούδια + 4 remixes!
The edition will be available on CD with
an elegant packaging,a deluxe digipack and a booklet.
Slim_Shady έγραψε:Λέτε να είναι διαφορετική η συσκευασία απο τηλεθεατή με αυτή του δισκοπολείου ?
Μην το αγοράζω και 2 φορές
Digipack θα είναι και τα 2.Δηλαδή αυτή η χάρτινη συσκευασία απ'έξω.Βάζουν την ίδια έκδοση,γιατί δεν τους συμφέρει πλέον να βγάζουν 2-3 εκδόσεις διαφορετικές!
Slim_Shady έγραψε:Λέτε να είναι διαφορετική η συσκευασία απο τηλεθεατή με αυτή του δισκοπολείου ?
Μην το αγοράζω και 2 φορές
Digipack θα είναι και τα 2.Δηλαδή αυτή η χάρτινη συσκευασία απ'έξω.Βάζουν την ίδια έκδοση,γιατί δεν τους συμφέρει πλέον να βγάζουν 2-3 εκδόσεις διαφορετικές!
Μέχρι πριν μπέι αυτή λεπτή φωνή στο ρεφρέν μου αρέσει τόσο πολύ αλλα όταν μπαίνει το πιο γρήγορο που η φωνη της ειναι λες και ειναι 19 χρονών μου χάλασε ολη τη χαρα του κομματιου ειλικρινά....Αν δεν υπήρχε και αυτο να χαλει το τραγουδι θα ήταν ενα πολυ ομορφο κομμάτι !!! Αλλα οκ ακουγεται !!!
Αδημονώ να ακούσω και τα άλλα...
Παιδιά υπάρχει στο περιοδικό σήμερα ? Επειδή θέλω να το αγοράσω !
Αν μάθετε πείτε μου , μερσί
Κοίταξε Γύρω Μας mid tempo Δεν υπάρχεις πια ρούμπα όπως Απίστευτος,Τι της έχεις βρει Έτσι σε δέχτηκα χασάπικο στο στυλ της Κοσμοθεωρίας,αλλά λιγότερο καλό Φταίει η νύχτα τσιφτετέλι που ξεκινάει με λατέρνα και θυμίζει στην αρχή τραγούδι από παλιά ταινία Θα'σαι όπου είμαι δυναμική μπαλάντα,και το καλύτερο του δίσκου
supernatural22 έγραψε:Είναι τέλεια τα νέα κομμάτια της :
Κοίταξε Γύρω Μας mid tempo Δεν υπάρχεις πια ρούμπα όπως Απίστευτος,Τι της έχεις βρει Έτσι σε δέχτηκα χασάπικο στο στυλ της Κοσμοθεωρίας,αλλά λιγότερο καλό Φταίει η νύχτα τσιφτετέλι που ξεκινάει με λατέρνα και θυμίζει στην αρχή τραγούδι από παλιά ταινία Θα'σαι όπου είμαι δυναμική μπαλάντα,και το καλύτερο του δίσκου