Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Χαχα δεν υπάρχει! Και όντως αυτό το ψευδώνυμο στη μουσική το έχει ξαναχρησιμοποιήσει ο Φοίβος αν δεν κάνω λάθος όταν είχε γράψει τη μουσική του Big brother το 2001. Πολύ καλό... καλά εκεί που προσβάλει κάποιους τραγουδιστές με χάλασε λίγο αλλά γενικά πιστεύω ότι κ αυτό θα κάνει μεγάλη επιτυχία!
Χαχα δεν υπάρχει! Και όντως αυτό το ψευδώνυμο στη μουσική το έχει ξαναχρησιμοποιήσει ο Φοίβος αν δεν κάνω λάθος όταν είχε γράψει τη μουσική του Big brother το 2001. Πολύ καλό... καλά εκεί που προσβάλει κάποιους τραγουδιστές με χάλασε λίγο αλλά γενικά πιστεύω ότι κ αυτό θα κάνει μεγάλη επιτυχία!
Λες να υπαρξουν αντιδρασεις απο τους τραγουδιστες;
Από τους ίδιους δεν ξέρω αν ασχοληθούν αλλά από τα ΜΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ.. Αυτός είναι κ ο στόχος πιστεύω.. Μ αρέσει εκεί που πάει να πει κάτι για το Νίνο κ λέει μετά ότι έχουν τον ίδιο παραγωγό!
stelios έγραψε:Ωραιο το καινουργιο κομματι του Νινο αλλα δεν μου αρεσει οπως το λεει.Αδικει με την ερμηνεια του το τραγουδι.
Γιατί ρε μια χαρά το λέει όπως λέει πάντα τις μπαλάντες του ο Νίνο, δεν έχει κάποια διαφορά. Του πάνε οι μπαλάντες κατά τη γνώμη μου.. Καλά σήμερα είμαι 100% ικανοποιημένος από τις κυκλοφορίες του Φοίβου. Well done!
stelios έγραψε:Ωραιο το καινουργιο κομματι του Νινο αλλα δεν μου αρεσει οπως το λεει.Αδικει με την ερμηνεια του το τραγουδι.
Γιατί ρε μια χαρά το λέει όπως λέει πάντα τις μπαλάντες του ο Νίνο, δεν έχει κάποια διαφορά. Του πάνε οι μπαλάντες κατά τη γνώμη μου.. Καλά σήμερα είμαι 100% ικανοποιημένος από τις κυκλοφορίες του Φοίβου. Well done!
Εχει περιορισμενες φωνητικες δυνατοτητες και αυτο το καταλαβαινει οποιος τον εχει δει live.
Συμφωνω πως εχει πει στο παρελθον ωραιες μπαλαντες που ταιριαζαν στην φωνη του.
Εδω ομως δεν μου αρεσει η ερμηνεια του καθολου.Ειδικα το ρεφραιν το χαλαει πολυ οπως το λεει.Αυτη ειναι η αποψη μου και δεν νομιζω να αλλαξει.
TUS θεός λέμε Νέος ΝΙΝΟ πολύ καλός - θα γίνω προβλέψιμος αλλά το ζήλεψα για τη Δέσποινα αυτό το ΡΕΦΡΕΝ αλλά οκ. Της Έλλης σαν πρώτη ακρόαση μου άρεσε το χασάπικο, κατά τ' άλλα βλέπουμε.
mou aresan telika ta nea songs ths ellhs! aksize h anamonh telika! as poume oti ebgale disko me 10 songs twn opoiwn ta 4 prohgoumena htan singles k ta exoume akousei k mas menoun 6 nea (mazi me apisteytos)!