Υπηρχαν καποιες καλες στιγμες.Στο συνολο του ομως δεν με ικανοποιησε ο δισκος.MusicLover έγραψε:Εσένα δηλαδή δε σάρεσαν κομμάτια;stelios έγραψε:Ανηκεις λοιπον σε αυτο το μικρο ποσοστο.MusicLover έγραψε:Όχι το λέω γιατί εμένα μ άρεσαν αρκετά κομμάτια από το c est la vie. Μόνο το Κορίτσι πράμα κ το Γυναίκες δυνατές δε μ άρεσαν ιδιαίτερα.stelios έγραψε:Ενταξη αυτο δεν ηταν και δυσκολο να το πετυχουν.MusicLover έγραψε:Και το Φταίει η νύχτα τέλειο εν τέλει!!! Πάρα πολύ καλή δουλειά συνολικά, καλύτερη από το c'est la vie τολμώ να πω. Well done Έλλη κ Φοίβο!
Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
I like people too much or not at all.
-
Ε καλά εννοείται αυτό ειδικά σε σχέση με το 10 Χ.Μ. που είχε προηγηθεί κ είχε κομματάρες..stelios έγραψε:Υπηρχαν καποιες καλες στιγμες.Στο συνολο του ομως δεν με ικανοποιησε ο δισκος.MusicLover έγραψε:Εσένα δηλαδή δε σάρεσαν κομμάτια;stelios έγραψε:Ανηκεις λοιπον σε αυτο το μικρο ποσοστο.MusicLover έγραψε:Όχι το λέω γιατί εμένα μ άρεσαν αρκετά κομμάτια από το c est la vie. Μόνο το Κορίτσι πράμα κ το Γυναίκες δυνατές δε μ άρεσαν ιδιαίτερα.stelios έγραψε:Ενταξη αυτο δεν ηταν και δυσκολο να το πετυχουν.MusicLover έγραψε:Και το Φταίει η νύχτα τέλειο εν τέλει!!! Πάρα πολύ καλή δουλειά συνολικά, καλύτερη από το c'est la vie τολμώ να πω. Well done Έλλη κ Φοίβο!
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
polu kala ta neas songs ths ellhs! perimena apogohteysh alla einai polu kala! entaxei ksefyge ligo o ari8mos twn tsiftete alla den einai trash ola einai wraia k akougontai eyxarista! to apoxwrw ti mou to xwse mesa sta nea..? ta erwteythka k genne8lia mporw na ta akousw akoma ta alla ta persina oute kan.. 

-
Εννοείται Ερωτεύτηκα κ Γενέθλια ακούγονται δυνατά ακόμα. Αποχωρώ επίσης γιατί δεν κάηκε. Το Όντως βαριέμαι λίγο αλλά το Δεν την παλεύω ακόμα το ακούω μια χαρά..Chronisgreek έγραψε:polu kala ta neas songs ths ellhs! perimena apogohteysh alla einai polu kala! entaxei ksefyge ligo o ari8mos twn tsiftete alla den einai trash ola einai wraia k akougontai eyxarista! to apoxwrw ti mou to xwse mesa sta nea..? ta erwteythka k genne8lia mporw na ta akousw akoma ta alla ta persina oute kan..
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
to den thn paleyw den mporw na akousw me tpt...
to ontws kati ginetai..panta mou arese!
+1Chronisgreek έγραψε:to den thn paleyw den mporw na akousw me tpt...
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ !!!! ΕΧΩ ΚΟΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΣΕ ΔΕΧΤΗΚΑ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ ΔΕΝ ΤΑ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΣΚΟ ΣΑΝ ΣΥΝΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ!!! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 2007!!!! ΠΑΝΤΩΣ Ο ΦΟΙΒΟΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΤΣΙ!!!!
ΣΥΜΦΩΝΩ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΔΙΣΚΟΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ FANS ΤΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ..
-
den mporw na pw akoma an einai kalyteros apo to sex.. an k pisteyw oti den einai.. eixe pio kales stigmes zeimbekika,xasapiko,eksari,mpalanta,dance,tsiftetelia,pop eixe ola ta eidh genika k htan pio oloklhrwmenos diskos..
o kainourgios an eixe k 1 zeimbekiko ante k 1 eksari 8a htan oloklhrwmenos..
o kainourgios an eixe k 1 zeimbekiko ante k 1 eksari 8a htan oloklhrwmenos..
Ο ΦΟΙΒΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ..ΑΠΟ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ..
-
nai exei parei ta panw tou to 2011 k h spicy brhke to dromo ths..!
ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ..
bogrinho Μην ξεχνιόμαστε.. Αύριο όλοι golden hall να στηρίξουμε την ΕΛΕΠΑΠ.. Και αγοράζουμε τηλεθεατη.. Ευχαριστω πολυ... 20 minutes ag
Μηνυμα του Μπογρη στο twitter.
Μηνυμα του Μπογρη στο twitter.

ΤΕΛΙΚΆ ΑΚΟΎΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΞΑΝΆ ....ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΣΧΗΜΑ!!ΚΟΛΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΊΤΑΞΕ ΓΎΡΩ ΜΑΣ...ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟ
-
nai k to 8a eisai opou eimai p einai oi pio pop-ballad stigmes tou cd
Ίσος γίνω λίγο κακός αλλα όλος ο δίσκος μου είναι αδιάφορος. Εγώ προσωπικά, τα 5 νέα κομμάτια δεν τα βρίσκω εντυπωσιακά. Το Όντως και Δεν Την Παλεύω τι τα θελε? Τα δυο songs αυτά είναι απλά αίσχος (δίκια μου άποψη).Επίσης μου κάνει τρομερή εντύπωση που ονόμασε τον δείξω Τα Γενέθλια μου..Πριν λίγες μέρες διάβασα ένα post (εδώ η στο θέμα τις Δέσποινας) ότι ρώτησαν κάποια παιδιά γιατί δεν τραγούδια τα Γενέθλια Μου στο προγράμματα τις και η Eλλη απάντησε γιατί το τραγούδι δεν τράβηξε. Πάλι δικη μου άποψη, πιστεύω ότι το Sex είναι χιλιόμετρα πιο μπροστά από τον δίσκο αυτόν.Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί ο δίσκος αυτός άργησε να βγει..Τα μισά τραγούδι πλέον κυκλοφορούν εδώ και μήνες και κάποια τραγούδια κυκλοφόρησαν πέρσι..δηλαδή έλεος. Ας κυκλοφορούσαν τα 5 νέα τραγούδια ως cd single η ας αργούσε πιο πολύ ο δίσκος για να μπούνε αλλα καινούργια τραγούδια. Ο δίσκος "Λυπάμαι Ειλικρινά" είναι ένας από τους καλύτερους δίσκους της Έλλης μετά το Κόκκινο. Αυτή η συνεργασία Έλλη Φοίβος πλέον δεν έχει τίποτα άλλο να προσφέρει στον κόσμο. Ας τελειώσει επιτέλους! Παρόλα αυτά εύχομαι και επιτυχία στην Έλλη.
-
egw to ksanalew (opws k to eipa sto 8ema phoebus&spicy artists) as poume oti o diskos exei 10 kommatia (to opoio symbainei apo pollous) twn opoiown ta 4 bghkan ws singles(kati p symbainei syxna) k ta 6 einai ta nea (mazi me to apisteytos)! etsi einai enas kalos diskos antaxios ths epoxhs apo 8ema xrhmatwn k krishs..aplws mphkan polla bonus gia na mh meinoun akykloforhta k na mhn ksanbgei allh ekdosh..
-
pisteyw pws h kokkinou ton piese na bgaloun (polla) tsiftetelia gia ayto exoume plh8wra sto neo cd h ektos an h8elan na bgaloun laiko k den hkseran poio na protodialeksoun..apo pote to elege oti 8a einai laiko to cd me tsiftetelia klp
Τα άκουσα τα καινούρια. Δε μου έκανε κανένα εντύπωση, ίσως λίγο το "Φταίει η νύχτα", και αναγκαστικά τα συγκρίνω με τα τελευταία albums Έλλης-Φοίβου. Θεωρώ το αποτέλεσμα λίγο, και μπορεί ως παρουσία η Έλλη να θεωρείται 2η, αλλά πάντα έβγαζε τραγουδάρες μέσα από τα cd της, πόσο μάλλον μέσα από τα cd με το Φοίβο.
Παρόλο που πέρασαν πολλά χρόνια για να βγάλει cd, νιώθω οτι το cd έγινε στο πόδι. Γιατί ουσιαστικά η διαδικασία προετοιμασίας του δίσκου ήταν τα 5 νέα κομμάτια, τα οποία απ'οτι φαίνεται δεν πολυασχολήθηκαν για το αν είναι ωραία η όχι.
Κρίμα γιατί θα αργήσουμε να ξαναακούσουμε σωστή ολοκληρωμένη δουλειά από την Έλλη.
Παρόλο που πέρασαν πολλά χρόνια για να βγάλει cd, νιώθω οτι το cd έγινε στο πόδι. Γιατί ουσιαστικά η διαδικασία προετοιμασίας του δίσκου ήταν τα 5 νέα κομμάτια, τα οποία απ'οτι φαίνεται δεν πολυασχολήθηκαν για το αν είναι ωραία η όχι.
Κρίμα γιατί θα αργήσουμε να ξαναακούσουμε σωστή ολοκληρωμένη δουλειά από την Έλλη.
stelios έγραψε:Ενταξη αυτο δεν ηταν και δυσκολο να το πετυχουν.MusicLover έγραψε:Και το Φταίει η νύχτα τέλειο εν τέλει!!! Πάρα πολύ καλή δουλειά συνολικά, καλύτερη από το c'est la vie τολμώ να πω. Well done Έλλη κ Φοίβο!