Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
Ρε παιδιά ακούγοντας το δίσκο ολοκληρωμένο...ΠΟΛΥ τσιφτετέλι, δηλαδή έλεος!
Το έτσι σε δέχτηκα είναι πολύ ωραίο...κατά τα άλλα τίποτα το ιδιαίτερο ο δίσκος..Από όλα τα ήδη γνωστά κανένα δε μου άρεσε έτσι κι αλλιώς
Πάντως το χειρότερο τραγούδι του δίσκου εξακολουθεί να είναι το Δεν την παλεύω...Απορώ πως δέχτηκε ο Καρράς να το πει αυτό το τραγούδι!
Το έτσι σε δέχτηκα είναι πολύ ωραίο...κατά τα άλλα τίποτα το ιδιαίτερο ο δίσκος..Από όλα τα ήδη γνωστά κανένα δε μου άρεσε έτσι κι αλλιώς
Πάντως το χειρότερο τραγούδι του δίσκου εξακολουθεί να είναι το Δεν την παλεύω...Απορώ πως δέχτηκε ο Καρράς να το πει αυτό το τραγούδι!
Σε αυτά είναι καλό το Έλλη!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
μια χαρά ακούγεται και είναι ωραίο κομμάτιafn έγραψε:Μόνο μια χαρά? Μιλάμε για το κομμάτι της νέας χρονιάς!!crazy_boy έγραψε:giati?to apisteytos mia xara akoygete kai einai wraio kommati.....afn έγραψε:Τώρα όμως όχι σε κάναν μήνα...![]()

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Πειράζει που δεν συμφωνώ? 

με πείραξε που ειρωνεύεσαι κάτι που μου αρέσειafn έγραψε:Πειράζει που δεν συμφωνώ?

για όποιον λόγο κι αν το κάνεις

Το είπα με ελαφριά ειρωνεία!! Γιατί δε θέλω να κακοκαρδίζω και τον crazy!! 

θα μπορούσες να πεις ότι σε εσένα δεν αρέσει απλά 

Είσαι καλά! Έτσι γελάνε ή πλέκουν μαζί μου... 

και θα τους χαλάσω το πάρτι;afn έγραψε:Είσαι καλά! Έτσι γελάνε ή πλέκουν μαζί μου...

Όχι, θα συμμετέχεις γελώντας κι εσύ... 

λίγη χαρά στη ζωή μου τη θέλω είναι η αλήθεια παλιοβισσικιέ

Με τάσεις φιλοβανδισμού μην το ξεχνάμε...

σωστά....παλιοβισσικιέ με τάσεις φιλοβανδισμού
γύρνα στο θέμα της Έλλης τώρα και χωρίς ειρωνείες παρακαλώ

γύρνα στο θέμα της Έλλης τώρα και χωρίς ειρωνείες παρακαλώ

Yes ma'am! 

με κοιτάς πως σε κοιτάω;

telika meta apo 2-3 merew mono to Etsi se dektika akouw ligo ta alla bye bye
telika o diskos ine mia varemara....kanei gi aftous pou areskontai na kounane ta opisthia tous sta magazia kai meta
mi se eida mi se xerw....entelos forgettable ta kommatia tou foivou.
kratw Etsi se dektika kai Eroteftika - delete to file!
telika o diskos ine mia varemara....kanei gi aftous pou areskontai na kounane ta opisthia tous sta magazia kai meta
mi se eida mi se xerw....entelos forgettable ta kommatia tou foivou.
kratw Etsi se dektika kai Eroteftika - delete to file!
Παρε ανασα και παμε...
Η συγκίνηση της Ε. Κοκκίνου στην εκδήλωση για την ΕΛΕΠΑΠ! Δες φωτογραφίες

Το απόγευμα της Παρασκευής πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Golden Hall, με αφορμή συνεργασία της Sephora Μαρινόπουλος με την ΕΛΕΠΑΠ. Η γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, που είναι γνωστή και για τη φιλανθρωπική της δράση, αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση να συμμετέχει σε ακόμα μία και να έχει ενεργό ρόλο στην στήριξη των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.
Μάλιστα, δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι η γνωστή ερμηνεύτρια δάκρυσε, καθώς μιλούσε στο κοινό για την σπουδαιότητα αυτής της αγοράς.

Η δράση αυτή λοιπόν, αφορά 2.000 χριστουγεννιάτικα αρκουδάκια της εταιρείας καλλυντικών Sephora, τα οποία πωλούνται σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της, ενώ τα κέρδη από τις πωλήσεις τους θα διατεθούν προς όφελος της ΕΛΕΠΑΠ. Το αρκουδάκι θα πωλείται ως την 31η Ιανουαρίου 2012 στην τιμή των 10,00€, ποσό το οποίο καλύπτει μία φυσιοθεραπεία ενός παιδιού της ΕΛΕΠΑΠ.
Το TLIFE, λοιπόν, βρέθηκε στην εκδήλωση για την προώθηση αυτής της δράσης και απαθανάτισε την Έλλη Κοκκίνου να ποζάρει με το συγκεκριμένο αρκουδάκι και να υπογράφει αυτόγραφα!
Δες φωτογραφίες:

http://www.tlife.gr/Article/news-kokkin ... 25216.html

Το απόγευμα της Παρασκευής πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Golden Hall, με αφορμή συνεργασία της Sephora Μαρινόπουλος με την ΕΛΕΠΑΠ. Η γνωστή τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου, που είναι γνωστή και για τη φιλανθρωπική της δράση, αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόταση να συμμετέχει σε ακόμα μία και να έχει ενεργό ρόλο στην στήριξη των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ.
Μάλιστα, δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι η γνωστή ερμηνεύτρια δάκρυσε, καθώς μιλούσε στο κοινό για την σπουδαιότητα αυτής της αγοράς.

Η δράση αυτή λοιπόν, αφορά 2.000 χριστουγεννιάτικα αρκουδάκια της εταιρείας καλλυντικών Sephora, τα οποία πωλούνται σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της, ενώ τα κέρδη από τις πωλήσεις τους θα διατεθούν προς όφελος της ΕΛΕΠΑΠ. Το αρκουδάκι θα πωλείται ως την 31η Ιανουαρίου 2012 στην τιμή των 10,00€, ποσό το οποίο καλύπτει μία φυσιοθεραπεία ενός παιδιού της ΕΛΕΠΑΠ.
Το TLIFE, λοιπόν, βρέθηκε στην εκδήλωση για την προώθηση αυτής της δράσης και απαθανάτισε την Έλλη Κοκκίνου να ποζάρει με το συγκεκριμένο αρκουδάκι και να υπογράφει αυτόγραφα!
Δες φωτογραφίες:

http://www.tlife.gr/Article/news-kokkin ... 25216.html
το παπούτσι η Δέσποινα της το δάνεισε; 

-