Δεν συμφωνώ με αυτό που λες καθόλου.supernatural22 έγραψε:Δεν νομίζω να έχει ανάγκη για clip o Πλούταρχος!!!!!!Τα κομμάτια του παίζουν πολύ συχνά στα ραδιόφωνα,ειδικά το "Μαρία" παίζει πάνω από 3 φορές τη μέρα σε Ρυθμό και γενικότερα ακούγονται τουλάχιστον ακόμα 4 κομμάτια του,σε μεγάλους σταθμούς.Ακόμα και το "24 ώρες" που δεν μπήκε στο cd,παίζει συνέχεια!!!!
Γιάννης Πλούταρχος
Re: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ THREAD
I like people too much or not at all.
Πάντως ελάχιστα κανονικά clips έχει κάνει τα τελευταία 5 χρόνια,τα περισσότερα είναι από studio ηχογράφησης!Και από το νέο του album έχουν σίγουρα γυριστεί αρκετά clips από studio ηχογράφησης,απλά δεν υπάρχει κάποιο official videoclip,που να παίζει στα κανάλια!stelios έγραψε:Δεν συμφωνώ με αυτό που λες καθόλου.supernatural22 έγραψε:Δεν νομίζω να έχει ανάγκη για clip o Πλούταρχος!!!!!!Τα κομμάτια του παίζουν πολύ συχνά στα ραδιόφωνα,ειδικά το "Μαρία" παίζει πάνω από 3 φορές τη μέρα σε Ρυθμό και γενικότερα ακούγονται τουλάχιστον ακόμα 4 κομμάτια του,σε μεγάλους σταθμούς.Ακόμα και το "24 ώρες" που δεν μπήκε στο cd,παίζει συνέχεια!!!!
Καλα βαριεται και αυτος τα κλιπ.supernatural22 έγραψε:Πάντως ελάχιστα κανονικά clips έχει κάνει τα τελευταία 5 χρόνια,τα περισσότερα είναι από studio ηχογράφησης!Και από το νέο του album έχουν σίγουρα γυριστεί αρκετά clips από studio ηχογράφησης,απλά δεν υπάρχει κάποιο official videoclip,που να παίζει στα κανάλια!stelios έγραψε:Δεν συμφωνώ με αυτό που λες καθόλου.supernatural22 έγραψε:Δεν νομίζω να έχει ανάγκη για clip o Πλούταρχος!!!!!!Τα κομμάτια του παίζουν πολύ συχνά στα ραδιόφωνα,ειδικά το "Μαρία" παίζει πάνω από 3 φορές τη μέρα σε Ρυθμό και γενικότερα ακούγονται τουλάχιστον ακόμα 4 κομμάτια του,σε μεγάλους σταθμούς.Ακόμα και το "24 ώρες" που δεν μπήκε στο cd,παίζει συνέχεια!!!!

Θεωρω ομως απαραδεκτο καλλιτεχνες με καριερα σαν του Πλουταρχου να μην βγαζουν τουλαχιστον 2 κλιπ απο εναν δισκο τους.

Δεν νομιζω.Στο Απαγορευμενο μια χαρα κλιπ εβγαλε.Στην προηγουμενη κυκλοφορια της εβγαλε μονο ενα κλιπ αλλα ηταν και ο πιο αποτυχημενος δισκος της.afn έγραψε:Και η Βίσση τα ίδια κάνει!!stelios έγραψε:Καλα βαριεται και αυτος τα κλιπ.supernatural22 έγραψε:Πάντως ελάχιστα κανονικά clips έχει κάνει τα τελευταία 5 χρόνια,τα περισσότερα είναι από studio ηχογράφησης!Και από το νέο του album έχουν σίγουρα γυριστεί αρκετά clips από studio ηχογράφησης,απλά δεν υπάρχει κάποιο official videoclip,που να παίζει στα κανάλια!stelios έγραψε:Δεν συμφωνώ με αυτό που λες καθόλου.supernatural22 έγραψε:Δεν νομίζω να έχει ανάγκη για clip o Πλούταρχος!!!!!!Τα κομμάτια του παίζουν πολύ συχνά στα ραδιόφωνα,ειδικά το "Μαρία" παίζει πάνω από 3 φορές τη μέρα σε Ρυθμό και γενικότερα ακούγονται τουλάχιστον ακόμα 4 κομμάτια του,σε μεγάλους σταθμούς.Ακόμα και το "24 ώρες" που δεν μπήκε στο cd,παίζει συνέχεια!!!!![]()
Θεωρω ομως απαραδεκτο καλλιτεχνες με καριερα σαν του Πλουταρχου να μην βγαζουν τουλαχιστον 2 κλιπ απο εναν δισκο τους.![]()
Και η Βίσση τα ίδια κάνει!!stelios έγραψε:Καλα βαριεται και αυτος τα κλιπ.supernatural22 έγραψε:Πάντως ελάχιστα κανονικά clips έχει κάνει τα τελευταία 5 χρόνια,τα περισσότερα είναι από studio ηχογράφησης!Και από το νέο του album έχουν σίγουρα γυριστεί αρκετά clips από studio ηχογράφησης,απλά δεν υπάρχει κάποιο official videoclip,που να παίζει στα κανάλια!stelios έγραψε:Δεν συμφωνώ με αυτό που λες καθόλου.supernatural22 έγραψε:Δεν νομίζω να έχει ανάγκη για clip o Πλούταρχος!!!!!!Τα κομμάτια του παίζουν πολύ συχνά στα ραδιόφωνα,ειδικά το "Μαρία" παίζει πάνω από 3 φορές τη μέρα σε Ρυθμό και γενικότερα ακούγονται τουλάχιστον ακόμα 4 κομμάτια του,σε μεγάλους σταθμούς.Ακόμα και το "24 ώρες" που δεν μπήκε στο cd,παίζει συνέχεια!!!!![]()
Θεωρω ομως απαραδεκτο καλλιτεχνες με καριερα σαν του Πλουταρχου να μην βγαζουν τουλαχιστον 2 κλιπ απο εναν δισκο τους.

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
ton fagate...! erxetai to neo tou clip!
Γιάννης Πλούταρχος: Έτοιμο το νέο του βίντεοκλιπ
Η νέα δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου έχει ήδη κυκλοφορήσει και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο.
Το τραγούδι «Βροχή τα αστέρια» έχει ήδη γίνει επιτυχία και έχει ξεχωρίσει μέσα από την δουλειά του τραγουδιστή. Έτσι ο Γιάννης Πλούταρχος ετοίμασε ήδη το σχετικό videoclip και έχει οπτικοποιήσει το κομμάτι του.
gossip-tv
Γιάννης Πλούταρχος: Έτοιμο το νέο του βίντεοκλιπ
Η νέα δουλειά του Γιάννη Πλούταρχου έχει ήδη κυκλοφορήσει και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο.
Το τραγούδι «Βροχή τα αστέρια» έχει ήδη γίνει επιτυχία και έχει ξεχωρίσει μέσα από την δουλειά του τραγουδιστή. Έτσι ο Γιάννης Πλούταρχος ετοίμασε ήδη το σχετικό videoclip και έχει οπτικοποιήσει το κομμάτι του.
gossip-tv
Ευτυχώς που δεν έκανε το ''Μαρία''.
Καλύτερα που θα βγάλει το "Βροχή τ'αστέρια" σε clip,ελπίζω να είναι κανονικό clip και όχι από studio!!!!!!!
-
e to maria einai radio single only.. polu kalh epilogh to neo single pantws!
Eγώ νομίζω πως έπρεπε να βγάλει το "Δεν Τηλεφώνησες"
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Aυτό έπρεπε να το έχει ήδη βγάλει.Entek έγραψε:Eγώ νομίζω πως έπρεπε να βγάλει το "Δεν Τηλεφώνησες"

Γιάννης Πλούταρχος: «Είναι περίεργο να ερμηνεύω ένα τραγούδι με το όνομα της γυναίκας μου»
Ο Γιάννης Πλούταρχος στο καινούργιο του cd ερμηνεύει ένα τραγούδι αφιερωμένο στη σύζυγό του Μαρία.
«Στην αρχή, ήμουν λίγο διστακτικός και δύσπιστος, και ο λόγος είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια νιώθω ότι έχω μια ειλικρινή σχέση με τον κόσμο και ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει τεχνάσματα για να κάνω κάτι. Είναι λίγο περίεργο να ερμηνεύω ένα τραγούδι που έχει το όνομα της γυναίκας μου, όμως είναι τόσο οικείο το όνομα αυτό που μάλλον βοήθησε περισσότερο στην ερμηνεία», δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ. Πώς ένιωσε όμως η σύζυγός του όταν της το ανήγγειλε; «Όταν της είπα ότι πρόκειται να ερμηνεύσω ένα τραγούδι με το όνομά της, ήταν και εκείνη λίγο διστακτική και είπε: «Υπάρχει λόγος να γίνει αυτό;».
Ο Γιάννης Πλούταρχος στο καινούργιο του cd ερμηνεύει ένα τραγούδι αφιερωμένο στη σύζυγό του Μαρία.
«Στην αρχή, ήμουν λίγο διστακτικός και δύσπιστος, και ο λόγος είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια νιώθω ότι έχω μια ειλικρινή σχέση με τον κόσμο και ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει τεχνάσματα για να κάνω κάτι. Είναι λίγο περίεργο να ερμηνεύω ένα τραγούδι που έχει το όνομα της γυναίκας μου, όμως είναι τόσο οικείο το όνομα αυτό που μάλλον βοήθησε περισσότερο στην ερμηνεία», δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ. Πώς ένιωσε όμως η σύζυγός του όταν της το ανήγγειλε; «Όταν της είπα ότι πρόκειται να ερμηνεύσω ένα τραγούδι με το όνομά της, ήταν και εκείνη λίγο διστακτική και είπε: «Υπάρχει λόγος να γίνει αυτό;».
Άχου βλακείες...stelios έγραψε:Γιάννης Πλούταρχος: «Είναι περίεργο να ερμηνεύω ένα τραγούδι με το όνομα της γυναίκας μου»
Ο Γιάννης Πλούταρχος πέρα από τραγουδιστής είναι και πατέρας και μάλιστα πολύτεκνος.
Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πώς βιώνει την οικονομική κρίση ως πατέρας πολλών παιδιών. «Έχω δει και τις δυο όψεις του νομίσματος. Και τη φτώχεια όταν ξεκίνησα, και την ευχέρεια. Δόξα το Θεό, τα πράγματα μου πήγαν καλά και μπόρεσα και έκανα κάποια πράγματα. Όμως, είναι πολύ δύσκολα να τα συντηρήσεις, γιατί η κρίση μας αγγίζει όλους. Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες», δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ.
Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε πώς βιώνει την οικονομική κρίση ως πατέρας πολλών παιδιών. «Έχω δει και τις δυο όψεις του νομίσματος. Και τη φτώχεια όταν ξεκίνησα, και την ευχέρεια. Δόξα το Θεό, τα πράγματα μου πήγαν καλά και μπόρεσα και έκανα κάποια πράγματα. Όμως, είναι πολύ δύσκολα να τα συντηρήσεις, γιατί η κρίση μας αγγίζει όλους. Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες», δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ.
Δε χρειάζεται να ζει και σε παλάτια...stelios έγραψε:Ο Γιάννης Πλούταρχος πέρα από τραγουδιστής είναι και πατέρας και μάλιστα πολύτεκνος.

Άλλος πολυπλατινένιος... 

ΤΟ ΝΕΟ VIDEO CLIP "ΒΡΟΧΗ Τ' ΑΣΤΕΡΙΑ" είναι σε ακηνοθεσία του Κώστα Καπετανίδη.
Info: Το video clip γυρίστηκε σε ένα νεοκλασσικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας.
Info: Το video clip γυρίστηκε σε ένα νεοκλασσικό κτίριο στο κέντρο της Αθήνας.

Ο νέος σας δίσκος, «Η δύναμη του έρωτα», έγινε διπλά πλατινένιος από την πρώτη κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας του. Πώς νιώθετε που ο κόσμος, για πολλά χρόνια τώρα, επιδοκιμάζει κάθε καλλιτεχνικό σας βήμα;
«Ειλικρινώς, είναι πολύ συγκινητικό αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που ο κόσμος έχει πολύ σοβαρά προβλήματα, να ξέρεις ότι ένα μέρος της καρδιάς του το απασχολείς εσύ.» λέει ο Γιάννης Πλούταρχος στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο νέος του δίσκος με τίτλο «Η δύναμη του έρωτα» έγινε διπλά πλατινένιος από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.
Ο Γιάννης Πλούταρχος όμως αποκαλύπτει και το μυστικό για μία επιτυχημένη μακροχρόνια σχέση: «Μέσα σε μια σχέση, πρέπει να υπάρχει σεβασμός και να δημιουργείς συνέχεια πράγματα. Θα ήταν πολύ εγωκεντρικό να πω ότι επινόησα τον τροχό ή ότι βρήκα τον τέλειο τρόπο να κάνεις μια οικογένεια. Απλώς μου συνέβη! Βρήκα έναν άνθρωπο που μπορούμε να συνεννοηθούμε και έχουμε κοινά όνειρα. Σε μια σχέση, χρειάζεται αγώνας και “κτίσιμο” σε καθημερινή βάση. Δεν πρέπει να τα παρατάς.»
Ο επιτυχημένος τραγουδιστής είναι και ένας πολύτεκνος πατέρας, έχοντας ήδη πέντε παιδιά είναι εύλογη η ερώτηση για το εάν σκέφτεται κι ένα έκτο, απ’ ότι φαίνεται όμως κάτι τέτοιο δεν είναι στα σχέδιά του: «Μπορεί η οικονομική κρίση να είναι αποτρεπτική, αλλά εγώ είμαι έτοιμος να κάνω οτιδήποτε χρειαστεί, εκεί που είναι να μεγαλώσω πέντε παιδιά, να μεγαλώσω έξι. Όμως, δεν σκοπεύουμε με τη γυναίκα μου να κάνουμε άλλο παιδί.»
Κρύβει έναν Νίκο Ξανθόπουλο μέσα του.afn έγραψε:Δε χρειάζεται να ζει και σε παλάτια...stelios έγραψε:Ο Γιάννης Πλούταρχος πέρα από τραγουδιστής είναι και πατέρας και μάλιστα πολύτεκνος.