Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!
Re: ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ!!!!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
Με γεια του! 

-
Η ξεχωριστή μουσική παράσταση «Duende» της Ελένης Πέτα και του Παναγιώτη Μάργαρη, παίρνει παράταση.
Οι επόμενες παραστάσεις θα λάβουν χώρα στις 7, 14, 21 και 28 Ιανουαρίου στις 22.00
στο θέατρο Αργώ στο Μεταξουργείο. Η ξένη μουσική συναντά την ελληνική και τα κείμενα του Λόρκα, όλα αυτά δημιουργούν μια μοναδική μουσική ατμόσφαιρα.

Οι επόμενες παραστάσεις θα λάβουν χώρα στις 7, 14, 21 και 28 Ιανουαρίου στις 22.00
στο θέατρο Αργώ στο Μεταξουργείο. Η ξένη μουσική συναντά την ελληνική και τα κείμενα του Λόρκα, όλα αυτά δημιουργούν μια μοναδική μουσική ατμόσφαιρα.

I like people too much or not at all.
-
O Rouvas tha parousiasei kainourgio tragoudi sto Madwalk?
-
Είχες αγοράσει cd της Ολυμπίου;supernatural22 έγραψε:Σήμερα έδωσα 10 cds με Άντζελα Δημητρίου,Πέτρο Ίμβριο,Δέσποινα Ολυμπίου κλπ trash και πήρα το live cd της Ελεωνόρας Ζουγανέλη!Τα cds αυτά,επίσης τα πουλάει το κατάστημα με 1€,αφού πρώτα κολλήσουν μια ταινία που λέει USED!stelios έγραψε:Τώρα αγοράζουμε ΕΜΕΙΣ τα δικά ΣΑΣ CD & DVD, αποκλειστικά στο Metropolis, Πανεπιστημίου 54!
Το κατάστημα Metropolis που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Πανεπιστημίου 54 & Εμ. Μπενάκη), αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς και αντιστρέφει τους ρόλους, αγοράζοντας τα παλιά CD και DVD των πελατών του.
Το πρόγραμμα «Η Αγορά Άλλαξε», είναι ένα νέο αποκλειστικό πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να επιστρέψουν τα παλιά τους CD & DVD, κερδίζοντας 1 ευρώ για κάθε προϊόν, ανεξάρτητα από όπου και αν το έχουν αγοράσει. Με αυτό τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία στους καταναλωτές να ανανεώσουν τις συλλογές τους αποκτώντας όλες τις νέες κυκλοφορίες, σε νέες μειωμένες τιμές, ακόμη και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!
Για να συμμετέχει κάποιος στο πρόγραμμα «Η Αγορά Άλλαξε», μπορεί να ακολουθήσει τα ακόλουθα απλά βήματα:
1. Eπιστρέφει τα δικά του CD & DVD
2. Kερδίζει 1€ για κάθε CD/DVD
3. Ανανεώνει τη συλλογή του με νέες κυκλοφορίες σε μειωμένες τιμές
Η Αγορά Άλλαξε, στο κέντρο της Αθήνας!
Περισσότερες πληροφορίες & όροι συμμετοχής στο http://www.metropolis.gr

Τα έχω δει και εγώ που τα πουλάνε.Δεν θα αγόραζα ποτέ όμως.
Σήμερα έδωσα 10 cds με Άντζελα Δημητρίου,Πέτρο Ίμβριο,Δέσποινα Ολυμπίου κλπ trash και πήρα το live cd της Ελεωνόρας Ζουγανέλη!Τα cds αυτά,επίσης τα πουλάει το κατάστημα με 1€,αφού πρώτα κολλήσουν μια ταινία που λέει USED!stelios έγραψε:Τώρα αγοράζουμε ΕΜΕΙΣ τα δικά ΣΑΣ CD & DVD, αποκλειστικά στο Metropolis, Πανεπιστημίου 54!
Το κατάστημα Metropolis που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας (Πανεπιστημίου 54 & Εμ. Μπενάκη), αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς και αντιστρέφει τους ρόλους, αγοράζοντας τα παλιά CD και DVD των πελατών του.
Το πρόγραμμα «Η Αγορά Άλλαξε», είναι ένα νέο αποκλειστικό πρόγραμμα που δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να επιστρέψουν τα παλιά τους CD & DVD, κερδίζοντας 1 ευρώ για κάθε προϊόν, ανεξάρτητα από όπου και αν το έχουν αγοράσει. Με αυτό τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία στους καταναλωτές να ανανεώσουν τις συλλογές τους αποκτώντας όλες τις νέες κυκλοφορίες, σε νέες μειωμένες τιμές, ακόμη και εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!
Για να συμμετέχει κάποιος στο πρόγραμμα «Η Αγορά Άλλαξε», μπορεί να ακολουθήσει τα ακόλουθα απλά βήματα:
1. Eπιστρέφει τα δικά του CD & DVD
2. Kερδίζει 1€ για κάθε CD/DVD
3. Ανανεώνει τη συλλογή του με νέες κυκλοφορίες σε μειωμένες τιμές
Η Αγορά Άλλαξε, στο κέντρο της Αθήνας!
Περισσότερες πληροφορίες & όροι συμμετοχής στο http://www.metropolis.gr
Είχε μπει στο σπίτι το cd,καταλάθος,επειδή κάποιος γνωστός δεν το ήθελε (ύπουλη η Ολυμπίου).Είναι το πρώτο ολοκληρωμένος της cd με "Βάλε μουσική","Θυμάμαι όσα είχες πει","Να'σουν αλλιώς".Πιστεύω ότι έφερνε γρουσουζιά!!stelios έγραψε: Είχες αγοράσει cd της Ολυμπίου;![]()
Πριν λίγο έδωσα άλλα 10 cds και πήρα το Born This Way - The Remix.Στα μεταχειρισμένα,για όποιον ενδιαφέρεται έχει Ευαισθησίες,Προφητείες και άλλα ωραία cds με 1€.
Λατρεμένο cd εκείνο, το έχω κι εγώ!!supernatural22 έγραψε:Είχε μπει στο σπίτι το cd,καταλάθος,επειδή κάποιος γνωστός δεν το ήθελε (ύπουλη η Ολυμπίου).Είναι το πρώτο ολοκληρωμένος της cd με "Βάλε μουσική","Θυμάμαι όσα είχες πει","Να'σουν αλλιώς".Πιστεύω ότι έφερνε γρουσουζιά!!stelios έγραψε: Είχες αγοράσει cd της Ολυμπίου;![]()
Αυτό λέγεται και απειλή.supernatural22 έγραψε:

Αυτός ο Μάκης Δαρρείος όλο trash βγάζει,αλλά έχουν πλάκα!Είχε βγάλει κι αυτό πριν μερικούς μήνες!
1 εβδομάδα μόλις απομένει για τα top της χρονιάς!! Ψηφίζουμε δυναμικά!!!
viewtopic.php?f=36&t=34727

viewtopic.php?f=36&t=34727
-
Poios to skinothetise?