Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
Eμένα μου αρέσει πολύ το Όντως remix. Πολύ περισσότερο από άλλα τραγούδια του album
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
supernatural22 έγραψε:Το "Πάω" το έχει με κεφαλαίο!Μήπως τραγουδήσει το Πάω Πάω" ή την ισπανική του version?

I like people too much or not at all.
Μου αρέσει και εμένα.Από τα καινούργια δεν μας έχεις πει εντυπώσεις.Entek έγραψε:Eμένα μου αρέσει πολύ το Όντως remix. Πολύ περισσότερο από άλλα τραγούδια του album
Πάντως και τα 4 remixes της Έλλης,είναι σαν νέα τραγούδια,διαφορετικές ενορχηστρώσεις!Στο "Δεν την παλεύω" (Remix) κάνει μόνο φωνητικά η Έλλη,και θα μπορούσε άνετα να είναι τραγούδι σε cd του Καρρά!
Δεν είναι όμως! Και προσωπικά τα βρίσκω περιττά και κακογραμμένα.supernatural22 έγραψε:Πάντως και τα 4 remixes της Έλλης,είναι σαν νέα τραγούδια,διαφορετικές ενορχηστρώσεις!Στο "Δεν την παλεύω" (Remix) κάνει μόνο φωνητικά η Έλλη,και θα μπορούσε άνετα να είναι τραγούδι σε cd του Καρρά!
To Έτσι Σε Δέχτηκα, όντως είναι από τα καλύτερα... Τα άλλα είναι ΟΚ. Σιγά - σιγά όμως θα κάνω μία πιο αναλυτική κριτική!stelios έγραψε:Μου αρέσει και εμένα.Από τα καινούργια δεν μας έχεις πει εντυπώσεις.Entek έγραψε:Eμένα μου αρέσει πολύ το Όντως remix. Πολύ περισσότερο από άλλα τραγούδια του album
ayto to rimadi to koitaxe gyrw mas tha to kanei clip telika? 

Entek έγραψε:To Έτσι Σε Δέχτηκα, όντως είναι από τα καλύτερα... Τα άλλα είναι ΟΚ. Σιγά - σιγά όμως θα κάνω μία πιο αναλυτική κριτική!stelios έγραψε:Μου αρέσει και εμένα.Από τα καινούργια δεν μας έχεις πει εντυπώσεις.Entek έγραψε:Eμένα μου αρέσει πολύ το Όντως remix. Πολύ περισσότερο από άλλα τραγούδια του album
Egw apo olo to album mono to etsi se dexthka krathsa. Olo to ypoloipo to diegrapsa.
GUNNER_10 έγραψε:ayto to rimadi to koitaxe gyrw mas tha to kanei clip telika?
saresei kai sena e??xairomai..nomiza oti hmoun o monos!!!
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
xmm..tha sou lega na tou doseis mia deuterh eukairia!!!Nick_Man έγραψε:Entek έγραψε:To Έτσι Σε Δέχτηκα, όντως είναι από τα καλύτερα... Τα άλλα είναι ΟΚ. Σιγά - σιγά όμως θα κάνω μία πιο αναλυτική κριτική!stelios έγραψε:Μου αρέσει και εμένα.Από τα καινούργια δεν μας έχεις πει εντυπώσεις.Entek έγραψε:Eμένα μου αρέσει πολύ το Όντως remix. Πολύ περισσότερο από άλλα τραγούδια του album
Egw apo olo to album mono to etsi se dexthka krathsa. Olo to ypoloipo to diegrapsa.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν σας αρέσει καθόλου το άλμπουμ.
Εγώ πάντως το ακούω ευχάριστα το άλμπουμ.Δεν είχα μεγάλες προσδοκίες και γι'αυτό και δεν απογοητεύτηκα.
Επιπλέον ακόμα και τα τραγούδια που είχε κυκλοφορήσει τα ακούω σαν καινούργια.Δεν έγιναν μεγάλες επιτυχίες και έτσι δεν τα έχω βαρεθεί.
Σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερο αλλά χάλια δεν το βρίσκω.
Ίσως επειδή γνώρισα την Έλλη φέτος και ανακάλυψα πως είναι πολύ φιλικός άνθρωπος να μην τα βλέπω αντικειμενικά τα πράγματα.
Επιπλέον ακόμα και τα τραγούδια που είχε κυκλοφορήσει τα ακούω σαν καινούργια.Δεν έγιναν μεγάλες επιτυχίες και έτσι δεν τα έχω βαρεθεί.
Ίσως επειδή γνώρισα την Έλλη φέτος και ανακάλυψα πως είναι πολύ φιλικός άνθρωπος να μην τα βλέπω αντικειμενικά τα πράγματα.

Γιατί είναι η επιτομή της προχειρότητας και της κοροιδίας.
Δεν είπα οτι είναι χάλια. Αν δεις την κριτική μου θα δεις οτι δεν το θάβω και τελείως. Ασφαλώς είναι μεγάλο κατόρθωμα που βγήκε επιτέλους αυτή δουλειά.stelios έγραψε:Εγώ πάντως το ακούω ευχάριστα το άλμπουμ.Δεν είχα μεγάλες προσδοκίες και γι'αυτό και δεν απογοητεύτηκα.
Δυστυχώς όμως....
1) Μεσολάβησε πολύς χρόνος, θα μπορούσαν να το προσέξουν πιο πολύ. Τι πατσαβουρότιτλος είναι το ''τα γενέθλιά μου''; και το εξώφυλλο μοιάζει λες και η Έλλη ξύπνησε απο το μεσημεριανό της ύπνο.
2) Τα ρεμίξ, τι τα ήθελε; τα βρίσκω περιττά και τρώνε χώρο στο δίσκο ο οποίος θα μπορούσε άνετα να καλυφθεί με νέα κομμάτια.
3)Δεν υπάρχει ζειμπέκικο και είδα οτι το λαικό, τουλάχιστον με τη μορφή που το συναντήσαμε στο κόκκινο και στο SEX, απουσιάζει.
4) Δεν υπάρχει κάποιο τραγούδι που να κάνει τη διαφορά. Θα μου πεις για το ''έτσι σε δέκτηκα''. Εν μέρει θα συμφωνήσω αλλά το κόκκινο είχε: κοσμοθεωρία, δεν γίνεται, αγόρι μου, χαρταετός και ακόμα και τα πιο αδύναμα τραγούδια του δίσκου είχαν μεγάλο ρεύμα. Μη μου πεις τώρα οτι μπαίνεις στο κόπο να συγκρίνεις το αποχωρώ και το δεν τη παλεύω με τις κομματάρες των κόκκινο και SEX!
5) Κυριαρχεί πολύ το δούλεμα σε αυτή τη δουλειά. Υπάρχουν τρία κομμάτια τα οποία υπάρχουν και σε στις δύο συλλογές που έχει βγάλει η Spicy, το Όντως και το ντουέτο με το Καρρά βρίσκεται στη πρώτη συλλογή ενω το προμόσιον για το Άρλεκιν της υπάρχει στη δεύτερη συλλογή.
Και όσο αφορά το θέμα ''φιλική και καλός άνθρωπος'', εμένα δεν μου λέει κάτι. Πρώτον, η Έλλη δεν είναι η Μαριννέλα ούτε και η Βίσση για να τολμήσει να το παίξει βεντέτα. Είναι μια τραγουδίστρια που χρωστάει τη καριέρα της στον Φοίβο. Κανείς δεν έμπαινε στο κόπο να ακούσει Κοκκίνου πριν απο το κόκκινο.
Και κατα δεύτερον, τη σήμερον ημέρα δεν τον παίρνει κανένα, οι βεντετισμοί και τα σταριλίκια. Αυτό ισχυεί για όλους τους εκπροσώπους του ελληνικού πενταγράμμου, μηδενός εξαιρουμένου!
Τι να πρωτοσχολιάσεις στο δίσκο; Στο ότι τους πήρε 3 χρόνια να βγάλουν ένα δίσκο που όλα τα τραγούδια ήταν γνωστά;
Το εξώφυλλο; Τον τίτλο; Τα 83465053 τσιφτετέλια που έχει μέσα; Δηλαδή αν βγάζαν δίσκο το 1998 πόσα τσιφτετέλια θα είχε πια;
Από ότι τραγούδι είπε η Έλλη στην spicy μόνο το έτσι σε δέχτηκα μου αρέσει... όλα τα υπόλοιπα ήταν σαβούρα για μένα. Όχι από την έλλη, αλλά δεν θα έπρεπε να είχαν κυκλοφορήσει ποτέ από κανέναν.
Ακόμα κ το c'est la vie περισσότερο νόημα έβγαζε σαν δίσκος από αυτό.
Το εξώφυλλο; Τον τίτλο; Τα 83465053 τσιφτετέλια που έχει μέσα; Δηλαδή αν βγάζαν δίσκο το 1998 πόσα τσιφτετέλια θα είχε πια;
Από ότι τραγούδι είπε η Έλλη στην spicy μόνο το έτσι σε δέχτηκα μου αρέσει... όλα τα υπόλοιπα ήταν σαβούρα για μένα. Όχι από την έλλη, αλλά δεν θα έπρεπε να είχαν κυκλοφορήσει ποτέ από κανέναν.
Ακόμα κ το c'est la vie περισσότερο νόημα έβγαζε σαν δίσκος από αυτό.

από Κυριακή ως Πέμπτη αρρωσταίνουν Έλλη....ρώτα και καμία άλλη να σου πει

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Μα καλά! Αυτή και στην τουαλέτα να πάει θα το γράψει στο twitter??? ΕΛΕΟΣ!!!!!
ΥΓ Ο,τι και να πείτε για το "δίσκο" έχετε δίκαιο. Ο Φοίβος τα έκανε ολίγον σαλάτα!!!
ΥΓ Ο,τι και να πείτε για το "δίσκο" έχετε δίκαιο. Ο Φοίβος τα έκανε ολίγον σαλάτα!!!
Entek έγραψε:Μα καλά! Αυτή και στην τουαλέτα να πάει θα το γράψει στο twitter??? ΕΛΕΟΣ!!!!!
giati oxi?tosoi fans agonioun

Η Έλλη Κοκκίνου θα είναι καλεσμένη στο "Βράδυ" με τον Πέτρο Κωστόπουλο!