Έλλη Κοκκίνου
-
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
nai aplws htan gnwsta k akousta ta tragoudia ths.. egw ta hksera xwris na thn kserw poia einai.. 

-
k ayth pali ti mania na ta leei ola xarti k kalamari...minerboh έγραψε:Μόνο για το Για μια φορά θα συμφωνήσω. Όλα τα άλλα είναι προσανάμματα στο τζάκι!
Γενικώς η Έλλη προ Φοίβου δεν...
Φυσικά έφταιγε και η εταιρία της γιατί κάτι είχε πάρει το αυτί μου οτι ήταν να κυκλοφορήσει και άλλη μια δισκ.δουλειά εκεί αλλά για κάποιο λόγο η Sony δεν έδινε το πράσινο φως. Αγανακτισμένη η Έλλη, έφυγε απο εκεί, ήγε στη σκουπιδοχέβεν και η συνέχεια είναι γνωστή.
Αφου όταν παρουσίασε το κοσμοθεωρία στα καλλλιστεία τότε στον ΑΝΤ...1 έλεγε χαρακτηριστικά οτι επιτέλους έκανε σουξέ.

Ναι αλλά μετά ακολούθησε μια μεγάλη παύση.Ήταν σχεδόν μια εξαφανισμένη τραγουδίστρια όταν την ανέλαβε ο Φοίβος.MusicLover έγραψε:+10000 Είχε κυκλοφορήσει και το 2ο άλμπουμ της το 2001, την Ανδρική κολώνια που έβγαλε επιτυχίες όπως το ομότιτλο, το "Πάω πάω", το "Να τα μας πάλι" και το "Για μια φορά". Απλά δεν ήταν επιτυχίες του επιπέδου ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ που ακολούθησε..Chronisgreek έγραψε:eixe ta hitakia ths h kopela apla den htan "H KOKKINOY" htan "mia ellh kokkinou nomizw th lene"
I like people too much or not at all.
-
+ o foibos tote eixe th dynamh na thn anebasei.. twra de nomizw na ginotan kati antistoixo..stelios έγραψε:Ναι αλλά μετά ακολούθησε μια μεγάλη παύση.Ήταν σχεδόν μια εξαφανισμένη τραγουδίστρια όταν την ανέλαβε ο Φοίβος.MusicLover έγραψε:+10000 Είχε κυκλοφορήσει και το 2ο άλμπουμ της το 2001, την Ανδρική κολώνια που έβγαλε επιτυχίες όπως το ομότιτλο, το "Πάω πάω", το "Να τα μας πάλι" και το "Για μια φορά". Απλά δεν ήταν επιτυχίες του επιπέδου ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ που ακολούθησε..Chronisgreek έγραψε:eixe ta hitakia ths h kopela apla den htan "H KOKKINOY" htan "mia ellh kokkinou nomizw th lene"
Μόνο για το Για μια φορά θα συμφωνήσω. Όλα τα άλλα είναι προσανάμματα στο τζάκι!
Φυσικά έφταιγε και η εταιρία της γιατί κάτι είχε πάρει το αυτί μου οτι ήταν να κυκλοφορήσει και άλλη μια δισκ.δουλειά εκεί αλλά για κάποιο λόγο η Sony δεν έδινε το πράσινο φως. Αγανακτισμένη η Έλλη, έφυγε απο εκεί, ήγε στη σκουπιδοχέβεν και η συνέχεια είναι γνωστή.
Αφου όταν παρουσίασε το κοσμοθεωρία στα καλλλιστεία τότε στον ΑΝΤ...1 έλεγε χαρακτηριστικά οτι επιτέλους έκανε σουξέ.
emena pali to nata mas pali maresei arketa k takouo k shmera...k to andriki kolonia den einai asxhmo...
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
to andriki kolonia paizei se ola sxedon ta clubs... :P
Εμένα πάντως η κολλητή μου η οποία που τη χάνεις που τη βρίσκεις, σε ενα κλαμπάκι θα τη βρεις μου είπε οτι απο Κοκκίνου απο τα πιο παλιά της παίζουν τη κοσμοθεωρία και το Μασάι. Απο την Αδρ. κολώνια (τη οποία ποτέ δεν είπα οτι είναι κακός δίσκος, να εξηγούμαστε), δεν παίζουν καθόλου.
Koita, dn kserw t ginetai stis alles poleis, alla edw sthn Patra paizei pantou...
Egw na fantasteis edw to ematha to tragoudi... :P

Egw na fantasteis edw to ematha to tragoudi... :P
Στην Αθήνα, το εν λόγω τραγούδι αναπάυεται εν ειρήνη. 

Stavros έγραψε:to andriki kolonia paizei se ola sxedon ta clubs... :P
lol sto pc mou ennow to akouo...oxi sta club :P...............teleutaia fora pou akousa kokkinou pro foivou htan to 2003 to pao-pao(gia na deixoun mallon oti kati yphrxe k prin

Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
αυτος δεν παιζει λαικα μονο?stelios έγραψε:Το Κοίταξε γύρω μας άρχισε να παίζει στον ΟΑΣΙΣ FM.Το έχω ακούσει 2 φορές από το πρωί.
παντως ωραιο τραγουδι.
Το έβαλαν για κάποιο λόγο.Άρχισε να παίζει και στον Δρόμο άρα το έστειλαν λογικά παντού.GUNNER_10 έγραψε:αυτος δεν παιζει λαικα μονο?stelios έγραψε:Το Κοίταξε γύρω μας άρχισε να παίζει στον ΟΑΣΙΣ FM.Το έχω ακούσει 2 φορές από το πρωί.
παντως ωραιο τραγουδι.
Στην εκπομπή "Απαράδεκτοι" θα είναι καλεσμένη η Έλλη Κοκκίνου αύριο, Πέμπτη 26 Ιανουαρίου. Η Έλλη, θα δεχτεί τις ερωτήσεις των παρουσιαστών, της Πένυς Θωμοπούλου, του Δημήτρη Μεργούπη και της Κωνσταντίνας Βασιλείου και θα μιλήσει γενικά για όλα!
Αύριο λοιπόν, στις 18:00 συντονιζόμαστε στο More Radio και ακούμε την Έλλη Κοκκίνου ζωντανά!
Αύριο λοιπόν, στις 18:00 συντονιζόμαστε στο More Radio και ακούμε την Έλλη Κοκκίνου ζωντανά!
-
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
τουλάχιστον έχουν αυτογνωσία...απαράδεκτοι 

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Το γεγονός του ότι το εν λόγω τραγούδι είναι απο τα πιο αδιάφορα και βαρετά του ρεπερτορίου της δεν παίζει και κάποιο ιδιαίτερο ρόλο στο λογισμό της μάλλον.stelios έγραψε:Είπε τίποτα ενδιαφέρον;Άκουσα την δεύτερη ώρα της εκπομπής και βαρέθηκα απίστευτα.Μιλούσαν για την χοντρή Adele,Beyonce και Jlo.![]()
Το μόνο ενδιαφέρον που είπε ήταν πως θεωρεί τρομερά αδικημένο το Αποχωρώ και πως δεν έπαιξε επειδή τα ραδιόφωνα προτίμησαν το ρεμίξ του Όντως.
θα συμφωνήσω πως είναι πολύ γλυκό κομμάτι και θα μπορούσε να έχει καλύτερη τύχη!stelios έγραψε:Είπε τίποτα ενδιαφέρον;Άκουσα την δεύτερη ώρα της εκπομπής και βαρέθηκα απίστευτα.Μιλούσαν για την χοντρή Adele,Beyonce και Jlo.![]()
Το μόνο ενδιαφέρον που είπε ήταν πως θεωρεί τρομερά αδικημένο το Αποχωρώ και πως δεν έπαιξε επειδή τα ραδιόφωνα προτίμησαν το ρεμίξ του Όντως.

άκουσα ένα μισάωρο τους απαράδεκτους να λένε σαχλαμάρες...πιο πριν δούλευα...
αααααααααα...σε κάποια φάση είπε κάτι και η Έλλη και κατάλαβα πως ήταν εκεί!

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Είδες λοιπόν τι κάνει το πολύ σεξ;stelios έγραψε:Όχι.Ευχήθηκε κιόλας να έδιναν έστω και τώρα τα ραδιόφωνα μια δεύτερη ευκαιρία στο Αποχωρώ.minerboh έγραψε:Το γεγονός του ότι το εν λόγω τραγούδι είναι απο τα πιο αδιάφορα και βαρετά του ρεπερτορίου της δεν παίζει και κάποιο ιδιαίτερο ρόλο στο λογισμό της μάλλον.stelios έγραψε:Είπε τίποτα ενδιαφέρον;Άκουσα την δεύτερη ώρα της εκπομπής και βαρέθηκα απίστευτα.Μιλούσαν για την χοντρή Adele,Beyonce και Jlo.![]()
Είπε τίποτα ενδιαφέρον;Άκουσα την δεύτερη ώρα της εκπομπής και βαρέθηκα απίστευτα.Μιλούσαν για την χοντρή Adele,Beyonce και Jlo.