Aγαπώstelios έγραψε: Εγώ λέω πάλι να χαλαρώσεις λίγο.![]()
.

Aγαπώstelios έγραψε: Εγώ λέω πάλι να χαλαρώσεις λίγο.![]()
.
Aπλώς εγώ βλέπω πως ο Φοίβος έχει χάσει μεγάλος μέρος της δυναμής του στα ραδιόφωνα.just feel έγραψε:just feel έγραψε:stelios έγραψε:Η σχέση Φοίβου με τα ραδιόφωνα είναι μια καραμέλα και αυτή.Εγώ βλέπω ονόματα σαν την Κοκκίνου και τον Πετρέλη που έχουν και ένα παρελθόν με επιτυχίες να ζορίζονται πολύ να κάνουν ραδιοφωνικό σουξέ.Για τους νέους καλλιτέχνες της spicy δεν θα μιλήσω καθόλου.just feel έγραψε:Μα δεν χρειαζεται κανεις να ανοιξει το θεμα ''charts'' για να δει ποιο τραγουδι εχει επιτυχια και ποιο οχι,φαινεται απο τον κοσμο αυτο.
Mου κανει παντα εντυπωση οταν μερικοι αναφερονται σε τραγουδια-επιτυχιες που σπρωχνονται(που δεν διαφωνω απολυτα) και απο την αλλη παρακινουν την αγαπημενη τους να κανει καλυτερες δημοσιες σχεσεις.
Το οτι ο Φοιβος μπορει να χει τα περισσοτερα κονε στα ραδιοφωνα,μαγκια του.
Να αναφερω και ενα παραδειγμα προσφατο,η Δεσποινα ειχε πιασει τοπ με το ''θελω'' και το ''κοριτσι πραμα'' αλλα ολοι ξεραμε οτι οι περισσοτεροι τα κραζαν.
(Ναι το ξερω θα δω απαντησεις τυπου ''εμενα του ταδε φιλου μου του αρεσαν'' κτλ αναφερω απλα προσωπικη εμπειρια)
Τωρα πιανει και τοπ με το ''μου χεις περασει'' και το ''γυρισματα'' που ανεξαρτητα την θεση τους στα charts καταλαβαινεις οτι αυτα 2 τραγουδια αρεσουν στο κοσμο ακομα και με τα ''κονε''.Θα ηταν χαζο να πει κανεις το αντιθετο.
Εκτός και αν ο Φοίβος φροντίζει μόνο για την Δέσποινα.
Δεν μπορω να ειμαι απολυτος για κατι γιατι δεν γνωριζω.
Αλλα θυμαμαι οταν ειχε βγει το 'θελω' που επαιξε αποκλειστικα την ιδια ωρα σε ολα τα ραδιοφωνα,το προμο της Μαρως..θα ξεχασω εγω οταν πηγαινα στην ερμου που μοιραζαν χαρτακια ''με την μηχανη του χρονου θα γυρισω πισω και θα σε σβησω''![]()
(δεν ξερω αν ειχε τυχει σε αλλους απο εδω).Που μονο στον Φοιβο εχω δει.
Και γενικα τοτε υπηρχε χρημα,υπηρχαν πωλησεις.Ολοι κοιτουν το κερδος,τωρα δεν υπαρχουν αυτα πια.Προφανως τωρα η Δεσποινα ειναι καλο deal για να διαπραγματευσει κανεις παρα η Σπανου πχ.Δεν ξερω αν στην εποχη που ζουμε θα γινοταν τετοιο προμο.
Δεν κατηγορω τον Φοιβο αν ισχυουν αντιθετως οπως ειπα μαγκια του αν εχει οντως τοσες καλες δημοσιες σχεσεις,απλα ηθελα να σταθω κυριως στη Δεσποινα που λενε συνεχεια οτι κανει hits λογω κονε και οτι μπορει να καταλαβει κανεις πια τραγουδουν αξιζουν την επιτυχια τους η οχι.
Οντως το παραχεσαμε πια βγηκαμε εκτος..αποχωρω.
με απογοητευσες πολυ αλλιως το ειχα φανταστει για μας τους δυο..
supernatural22 έγραψε:Έλεος με το Φοίβο,συνέχεια,σε κάθε θέμα!!!!!Φοίβος,Φοίβος και Φοίβος!Σαν να είναι κανένας θεός!
Εντάξει, είσαι καθυστερημένος δεν εξηγείται αλλιώς.GUNNER_10 έγραψε:σαν charts προφανως δεν ειναι αν το παρουμε ετσι..αλλα σαν γκελ που κανει σαν κομματι πιστευω πως ειναι..αλλωστε και το youtube κατι ψιλομαρτυραει...(και μιλαω για μεμονομενα βιντεο μην μου πειτε συνολικα).stelios έγραψε:Aπλώς κρίνεις την επιτυχία ή όχι των τραγουδιών με υποκειμενικά κριτήρια.Ανάλογα με τον καλλιτέχνη και την συμπάθεια που του έχεις.GUNNER_10 έγραψε:Opws exw xanapei thema foivos+mlv den einai na anoigeis.MusicLover έγραψε:Ου καλά είσαι. Όταν πάνε άλλοι νούμερο 1, πάνε απλά νούμερο 1. Όταν πάει η Δέσποινα πάει ΓΙΑΤΙ συμβαίνει κάτι από πίσω.stelios έγραψε:Άσε μας ρε Gunner.Αν η Καίτη είχε το airplay με τραγούδι της που έχει το Μου χεις περάσει θα έσκιζες τα βρακιά σου πως επέστρεψε στον θρόνο της.GUNNER_10 έγραψε:A milame gia to sarwtiko souxe mou xeis perasei...Chronisgreek έγραψε:sto shmeio pou leei oti exei xalasei o foibos k den grafei kommatares..
peite mou an apo to 90-2010 den exei "xalasei" o 8eofanous,o karbelas,o xatzhgiannhs,o moukidhs,o k.papadopoulos,akoma k o mhliwtakhs...
oloi kapoia stigmh eixan kapoia kampsh k kapoioi ksananebhkan h alloi paremeinan sthn kampsh..de ginetai na grafoun panta TA hits.. k o foibos teleytaia fainetai oti anakamptei.. me ta souxe tou ninou ths despinas kapoia ths ellhs k diafora allwn..![]()
nai nai xerw "ma einai evdomades sto noumero 1" na thymithoume pws phge apo to 50+ sto 5 kai ekei sto 1 mesa se liges meres![]()
(gia na mhn pw oti einai pera gia pera ypopto oti sto youtube ta views einai asynithista xamhla gia kommati me toses evdomades sto 1 kai mhn akousw thn malakia peri synolika views se video..les kai ta vlepoun xexwristoi panta antrwpoi)
Paidia mou apla fetos espase kai to empargo tou rythmou me ton foivo gia ayto kai xananevikan ta tragoudia se airplay.
Epities sovares ekane me ton nino mexri twra (ok kai theos) kala phge me kokkinou me to erwteutika kai poly kala me to erwta thelei h zwh...ta ypoloipa den diekdikoun titlous megalwn epitixiwn...safws den einai apotixies alla den xreiazetai na pianoume ta akra.![]()
Μην αρχίσω και αναφέρω τραγούδια της Καίτης που τα θυμάστε μόνο εσείς και έχεις προσπαθήσει να μας
πείσει πως έπαιξαν πολύ και τα γνωρίζει ο κόσμος.
Alla sou xanatonizw den eipa GIATI PAEI STO NOUMERO 1 kala kanei kai paei..ayth kai opws kai oi ypoloipoi...den sxoliazw ayto.Den exei kamia diafora h despw me kapoion allo antistixa...apla opws exw pei alla kommatia apla pane psila giati ta prowthoun alla omws kanoune kai ntoro...ntoro egw vlepw px na kanei ths pegys...ayto ennow.Gel re paidi mou pws to lene.
Μας έχεις κουφάνει αρκετές φορές πάνω στο θέμα επιτυχίας κομματιών.
Το Εγώ θα τραγουδήσω μεγαλύτερη επιτυχία από το Μου χεις περάσει;
σαν charts προφανως δεν ειναι αν το παρουμε ετσι..αλλα σαν γκελ που κανει σαν κομματι πιστευω πως ειναι..αλλωστε και το youtube κατι ψιλομαρτυραει...(και μιλαω για μεμονομενα βιντεο μην μου πειτε συνολικα).stelios έγραψε:Aπλώς κρίνεις την επιτυχία ή όχι των τραγουδιών με υποκειμενικά κριτήρια.Ανάλογα με τον καλλιτέχνη και την συμπάθεια που του έχεις.GUNNER_10 έγραψε:Opws exw xanapei thema foivos+mlv den einai na anoigeis.MusicLover έγραψε:Ου καλά είσαι. Όταν πάνε άλλοι νούμερο 1, πάνε απλά νούμερο 1. Όταν πάει η Δέσποινα πάει ΓΙΑΤΙ συμβαίνει κάτι από πίσω.stelios έγραψε:Άσε μας ρε Gunner.Αν η Καίτη είχε το airplay με τραγούδι της που έχει το Μου χεις περάσει θα έσκιζες τα βρακιά σου πως επέστρεψε στον θρόνο της.GUNNER_10 έγραψε:A milame gia to sarwtiko souxe mou xeis perasei...Chronisgreek έγραψε:sto shmeio pou leei oti exei xalasei o foibos k den grafei kommatares..
peite mou an apo to 90-2010 den exei "xalasei" o 8eofanous,o karbelas,o xatzhgiannhs,o moukidhs,o k.papadopoulos,akoma k o mhliwtakhs...
oloi kapoia stigmh eixan kapoia kampsh k kapoioi ksananebhkan h alloi paremeinan sthn kampsh..de ginetai na grafoun panta TA hits.. k o foibos teleytaia fainetai oti anakamptei.. me ta souxe tou ninou ths despinas kapoia ths ellhs k diafora allwn..![]()
nai nai xerw "ma einai evdomades sto noumero 1" na thymithoume pws phge apo to 50+ sto 5 kai ekei sto 1 mesa se liges meres![]()
(gia na mhn pw oti einai pera gia pera ypopto oti sto youtube ta views einai asynithista xamhla gia kommati me toses evdomades sto 1 kai mhn akousw thn malakia peri synolika views se video..les kai ta vlepoun xexwristoi panta antrwpoi)
Paidia mou apla fetos espase kai to empargo tou rythmou me ton foivo gia ayto kai xananevikan ta tragoudia se airplay.
Epities sovares ekane me ton nino mexri twra (ok kai theos) kala phge me kokkinou me to erwteutika kai poly kala me to erwta thelei h zwh...ta ypoloipa den diekdikoun titlous megalwn epitixiwn...safws den einai apotixies alla den xreiazetai na pianoume ta akra.![]()
Μην αρχίσω και αναφέρω τραγούδια της Καίτης που τα θυμάστε μόνο εσείς και έχεις προσπαθήσει να μας
Alla sou xanatonizw den eipa GIATI PAEI STO NOUMERO 1 kala kanei kai paei..ayth kai opws kai oi ypoloipoi...den sxoliazw ayto.Den exei kamia diafora h despw me kapoion allo antistixa...apla opws exw pei alla kommatia apla pane psila giati ta prowthoun alla omws kanoune kai ntoro...ntoro egw vlepw px na kanei ths pegys...ayto ennow.Gel re paidi mou pws to lene.
Μα δεν κρινει κανεις τον τροπο που σπρωχνονται τα κομματια σημερα.Ετσι ειναι το συστημα δυστηχως και ετσι πρεπει να λειτουργουνε και για αυτο παρακινουν αλλοι αγαπημενες τους να προσαρμοστουν σε αυτοjust feel έγραψε:Μα δεν χρειαζεται κανεις να ανοιξει το θεμα ''charts'' για να δει ποιο τραγουδι εχει επιτυχια και ποιο οχι,φαινεται απο τον κοσμο αυτο.
Mου κανει παντα εντυπωση οταν μερικοι αναφερονται σε τραγουδια-επιτυχιες που σπρωχνονται(που δεν διαφωνω απολυτα) και απο την αλλη παρακινουν την αγαπημενη τους να κανει καλυτερες δημοσιες σχεσεις.
Το οτι ο Φοιβος μπορει να χει τα περισσοτερα κονε στα ραδιοφωνα,μαγκια του.
Να αναφερω και ενα παραδειγμα προσφατο,η Δεσποινα ειχε πιασει τοπ με το ''θελω'' και το ''κοριτσι πραμα'' αλλα ολοι ξεραμε οτι οι περισσοτεροι τα κραζαν.
(Ναι το ξερω θα δω απαντησεις τυπου ''εμενα του ταδε φιλου μου του αρεσαν'' κτλ αναφερω απλα προσωπικη εμπειρια)
Τωρα πιανει και τοπ με το ''μου χεις περασει'' και το ''γυρισματα'' που ανεξαρτητα την θεση τους στα charts καταλαβαινεις οτι αυτα 2 τραγουδια αρεσουν στο κοσμο ακομα και με τα ''κονε''.Θα ηταν χαζο να πει κανεις το αντιθετο.
ρε παιδια αλλο βανδη αλλο κοκκινου..μην τρελαθουμε...που θα πονταει δηλαδη περισσοτερο απο τις 2?Nick_Man έγραψε:An kai kakws synexizw kai egw to thema symfwnw oti tragoudi tou foivou den synepagetai pleon radio airplay aparaithtws.
Oute kai vandi den synepagetai terastio radio airplay pleon. Eksakolouthei na einai onoma sta radiofwna omws kai kathe tragoudi tis tha ftasei top 20 alla to an tha xtyphsei koryfh eksartatai sti dynamiki tou tragoudiou. Einai ksekatharo pws oti ginetai pleon (apo foivo toulaxiston) ginetai mono an aresei to tragoudi.
An o foivos pushare ta tragoudia tou sto radio giati na to kanei mono sti vandi? Kai oxi kai stin ellh as poume? Eidika otan eixe kai to greek idol de tha ton synefere na ths eixe kai #1 hit gia na paei kala kai tote sta mpouzoukia kai na mh kleisei aron aron to sxhma tis me ton karra tote?
To pusharisma ginotan varia mexri kai to 2008, apo tote pou einai monos tou den exei kamia ypostiriksi apo ta radiofwna (sto vathmo pou eixe palia)
Kai on topic twra, kai ta 3 tragoudia (ta dyo promos tis kai to dueto me evridiki) proswpika de mou aresane katholou.
Elpizw se kati kalytero apo tin pegky.
xaxaxa! vre sy ti grafeis?GUNNER_10 έγραψε:σαν charts προφανως δεν ειναι αν το παρουμε ετσι..αλλα σαν γκελ που κανει σαν κομματι πιστευω πως ειναι..αλλωστε και το youtube κατι ψιλομαρτυραει...(και μιλαω για μεμονομενα βιντεο μην μου πειτε συνολικα).stelios έγραψε:Aπλώς κρίνεις την επιτυχία ή όχι των τραγουδιών με υποκειμενικά κριτήρια.Ανάλογα με τον καλλιτέχνη και την συμπάθεια που του έχεις.GUNNER_10 έγραψε:Opws exw xanapei thema foivos+mlv den einai na anoigeis.MusicLover έγραψε:Ου καλά είσαι. Όταν πάνε άλλοι νούμερο 1, πάνε απλά νούμερο 1. Όταν πάει η Δέσποινα πάει ΓΙΑΤΙ συμβαίνει κάτι από πίσω.stelios έγραψε:Άσε μας ρε Gunner.Αν η Καίτη είχε το airplay με τραγούδι της που έχει το Μου χεις περάσει θα έσκιζες τα βρακιά σου πως επέστρεψε στον θρόνο της.GUNNER_10 έγραψε:A milame gia to sarwtiko souxe mou xeis perasei...Chronisgreek έγραψε:sto shmeio pou leei oti exei xalasei o foibos k den grafei kommatares..
gianniskard έγραψε: Σου Χρωστάω Ενα Κλάμα
Το είχα πει θα φύγω πήγε πολύ καλά ραδιοφωνικά και παίζει ακόμα.Το Εγώ θα τραγουδήσω δεν άρεσε γενικά στον κόσμο.GUNNER_10 έγραψε:σαν charts προφανως δεν ειναι αν το παρουμε ετσι..αλλα σαν γκελ που κανει σαν κομματι πιστευω πως ειναι..αλλωστε και το youtube κατι ψιλομαρτυραει...(και μιλαω για μεμονομενα βιντεο μην μου πειτε συνολικα).stelios έγραψε:Aπλώς κρίνεις την επιτυχία ή όχι των τραγουδιών με υποκειμενικά κριτήρια.Ανάλογα με τον καλλιτέχνη και την συμπάθεια που του έχεις.GUNNER_10 έγραψε:Opws exw xanapei thema foivos+mlv den einai na anoigeis.MusicLover έγραψε:Ου καλά είσαι. Όταν πάνε άλλοι νούμερο 1, πάνε απλά νούμερο 1. Όταν πάει η Δέσποινα πάει ΓΙΑΤΙ συμβαίνει κάτι από πίσω.stelios έγραψε:Άσε μας ρε Gunner.Αν η Καίτη είχε το airplay με τραγούδι της που έχει το Μου χεις περάσει θα έσκιζες τα βρακιά σου πως επέστρεψε στον θρόνο της.GUNNER_10 έγραψε:A milame gia to sarwtiko souxe mou xeis perasei...Chronisgreek έγραψε:sto shmeio pou leei oti exei xalasei o foibos k den grafei kommatares..
Θα συμφωνήσω !!!stelios έγραψε: Το είχα πει θα φύγω πήγε πολύ καλά ραδιοφωνικά και παίζει ακόμα.Το Εγώ θα τραγουδήσω δεν άρεσε γενικά στον κόσμο.
Είναι περίεργο κομμάτι και δεν τραβάει.Επιτυχία μπορεί να κάνει στο σπίτι σου Gunner αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.
Views έχει και το Χόρεψε μωρο μου του Tus(1.500.000 σε ένα βίντεο)το κομμάτι όμως δεν παίζει στα ραδιόφωνα καθόλου.
Opws exw xanapei thema foivos+mlv den einai na anoigeis.GUNNER_10 έγραψε:
Το είχα πει θα φύγω πήγε πολύ καλά ραδιοφωνικά και παίζει ακόμα.Το Εγώ θα τραγουδήσω δεν άρεσε γενικά στον κόσμο.stelios έγραψε:Opws exw xanapei thema foivos+mlv den einai na anoigeis.GUNNER_10 έγραψε:
σαν charts προφανως δεν ειναι αν το παρουμε ετσι..αλλα σαν γκελ που κανει σαν κομματι πιστευω πως ειναι..αλλωστε και το youtube κατι ψιλομαρτυραει...(και μιλαω για μεμονομενα βιντεο μην μου πειτε συνολικα).
GUNNER_10 έγραψε:Δεν μπορω να ξερω γιατι καποιο τραγουδι το βγαζουν και γιατι οχι...(στην περιπτωση του χορεψε μωρο μου).stelios έγραψε:Θεωρείς σοβαρά τα επιχειρήματα που χρησιμοποιείς βρε Gunner;GUNNER_10 έγραψε:η λογικη λεει οτι σε λιγο θα αρχισει να παιζει και επισης σε αυτα τα views παιζουν λιγο ρολο και προηγουμενες επιτυχιες πχ "μην ρωτας πως περναω".stelios έγραψε:Το είχα πει θα φύγω πήγε πολύ καλά ραδιοφωνικά και παίζει ακόμα.Το Εγώ θα τραγουδήσω δεν άρεσε γενικά στον κόσμο.GUNNER_10 έγραψε: Opws exw xanapei thema foivos+mlv den einai na anoigeis.
σαν charts προφανως δεν ειναι αν το παρουμε ετσι..αλλα σαν γκελ που κανει σαν κομματι πιστευω πως ειναι..αλλωστε και το youtube κατι ψιλομαρτυραει...(και μιλαω για μεμονομενα βιντεο μην μου πειτε συνολικα).
Είναι περίεργο κομμάτι και δεν τραβάει.Επιτυχία μπορεί να κάνει στο σπίτι σου Gunner αλλά αυτό δεν είναι αρκετό.
Views έχει και το Χόρεψε μωρο μου του Tus(1.500.000 σε ένα βίντεο)το κομμάτι όμως δεν παίζει στα ραδιόφωνα καθόλου.
Οσον αφορα τα εγω θα τραγουδησω απο που και ως που δεν αρεσε??Ψηλα δεν ειναι στα charts καιρο τωρα?Καιρο το ακουω...και διαφωνω για το αν κανει σπιτι μου επιτυχια.Μπορω καλλιστα να σ πω οτι σπιτι σου κανει το μου χεις περασει εσενα και αλλων 2000 πχ σκληροπυρηνικων της δεσπως.Δεν ειναι λογικη αυτο που λες.
Γιατι εχω να πω και προσωπικα παραδειγματα απο κυκλους μου οταν ετυχε να ακουσουν το μου χεις περασει.(Σημειωτεον δεν μιλαμε για φανς κανενος απλους ακροατες που δεν τους νοιαζει τιποτα απο ολα αυτα).Οπως φανταζομαι θα εχεις και εσυ.
Πότε ακριβώς θα το ανακαλύψουν τα ραδιόφωνα το Χόρεψε μωρό μου;Περίμενε εσύ να ξεκινήσει να παίζει.![]()
Πάει τόσο καλά το Εγώ θα τραγουδήσω που η Πέγκυ αρχές Φλεβάρη βγάζει νέο single ενώ ο δίσκος της κυκλοφορεί το Πάσχα.![]()
Ξεκίνησες μια σύγκριση ανάμεσα στο Μου χεις περάσει και το Εγώ θα τραγουδήσω.
Λοιπόν σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία το Μου χεις περάσει έχει καλύτερη πορεία στα ραδιόφωνα όχι μόνο
από το Εγώ θα τραγουδήσω αλλά από όλες τις τελευταίες κυκλοφορίες μεγάλων ονομάτων.
Οπότε δεν μπορείς σε καμία περίπτωση να μου πεις πως κάνει επιτυχία μόνο στο σπίτι μου.
Αν δυσκολεύεσαι να το δεχτείς είναι δικό σου θέμα.
Σκληροπυρηνικός fan της Δέσποινας θα ήμουν αν πχ.η Δέσποινα είχε να κάνει 10 χρόνια σουξέ και εγώ
είχα ακόμα ελπίδες για την καριέρα της ή αν έβλεπα ό,τι κάνει τέλειο.
Τι επιχείρημα είναι αυτό με τους φίλους σου;Είπε κανείς πως αρέσει σε όλους τους Έλληνες το τραγούδι;![]()
Φυσικά δεν αρέσει σε όλους όπως όλα τα τραγούδια εξάλλου.Δεν είναι κριτήριο επιτυχίας όμως αυτό.
Αλλα ξανασχολιαζω οτι δεν σημαινει την σημερον εποχη οτι επειδη εισαι νουμερο 1 στα τσαρτς(που πηγες απο το 50 εκει)οτι κανεις και γκελ σαν τραγουδι.Με τις θεσεις που εχει θα περιμενε κανεις τον κακο χαμο..ε αυτο δεν το βλεπω.Τουλαχιστον ακομα.Δεν προκειται να σου αλλαξω αποψη και γνωμη οκ απλα αναφερω το τι βλεπω γυρω μου...οταν σταματησει να παιζει τοσο γιατι θα βαλουν κατι αλλο στην θεση του θελω να δω ποση δυναμη θα εχει στα live της πχ το κομματι μετα απο λιγο καιρο για να καταλαβεις τι λεω.