Πέγκυ Ζήνα
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ (Songs & more)
Η ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ LIVE στο DREAM CITΥ παρέα με τον ΡΥΘΜΟ 94.9 και τον. Μάκη Πουνέντη!!! Πρώτη εμφάνιση!! Η Πέγκυ θα τραγουδήσει ζωντανά αυτή την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ!
I like people too much or not at all.
Καλό το καινούργιο τραγούδι.Ελπίζω να κάνει και ωραίο κλιπ χωρίς ξεβράκωτα μοντέλα.
wraio einai ..........me liges akroaseis akoma tha mou kollhsei!!!!!!
Μετά από ένα διάστημα απουσίας από τα καλλιτεχνικά και τηλεοπτικά δρώμενα, μιας και η Πέγκυ Ζήνα έφερε στον κόσμο την κορούλα της, επιστρέφει.
Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου στις 10:00 θα την υποδεχτούν στο Πρωινό μου, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Θα παρουσιάσει αποκλειστικά το νέο της κομμάτι «Σου χρωστάω ένα κλάμα» σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Νίκου Μωραΐτη.
tralala.gr
Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου στις 10:00 θα την υποδεχτούν στο Πρωινό μου, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας. Θα παρουσιάσει αποκλειστικά το νέο της κομμάτι «Σου χρωστάω ένα κλάμα» σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη και στίχους Νίκου Μωραΐτη.
tralala.gr
Σε 1,5 μήνα θα παρουσιάσει αποκλειστικά το καινούριο της τραγούδι που κυκλοφορεί ήδη εδώ και μια βδομάδα (άρα τότε θα κυκλοφορεί για περίπου δύο μήνες). Μάλισταstelios έγραψε:Μετά από ένα διάστημα απουσίας από τα καλλιτεχνικά και τηλεοπτικά δρώμενα, μιας και η Πέγκυ Ζήνα έφερε στον κόσμο την κορούλα της, επιστρέφει.
tralala.gr

νομιζω το καινουριο δε μ'αρεσει καθολου. κριμα γτ στηριζω την πεγκυ φανατικα τα τελευταια χρονια σε οτι τραγουδαει!
-
Μετά από το ντουέτο της με τον Αντώνη Βαρδή, έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε ένα ακόμα καινούριο τραγούδι της Πέγκυς Ζήνα με τίτλο, « Σου χρωστάω ένα κλάμα». Τη μουσική έχει γράψει ο Γιώργος Σαμπάνης και τους στίχους ο Νίκος Μωραίτης.
Το Μάρτιο η Πέγκυ θα κάνει comeback στη νυχτερινή Αθήνα και θα εμφανίζεται με την Πάολα, σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Την επόμενη εβδομάδα θα τη δούμε για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης της στην τηλεόραση, αφού θα είναι καλεσμένη στο «
Πρωινό μου».
Διαβάστε περισσότερα http://tvnea.blogspot.com/2012/02/blog- ... z1m50emxrP
Το Μάρτιο η Πέγκυ θα κάνει comeback στη νυχτερινή Αθήνα και θα εμφανίζεται με την Πάολα, σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής. Την επόμενη εβδομάδα θα τη δούμε για πρώτη φορά μετά τη γέννηση της κόρης της στην τηλεόραση, αφού θα είναι καλεσμένη στο «
Πρωινό μου».
Διαβάστε περισσότερα http://tvnea.blogspot.com/2012/02/blog- ... z1m50emxrP
To album κατά πάσα πιθανότητα θα έχει τίτλο "Σε δύσκολη στιγμή"
-
Μου θυμίζει το τραγούδι της Θεοδωρίδου και δεν μου πολυ αρέσει...
-
Από το στίχο στο "Εγώ θα τραγουδήσω".. Nice!! Κόλλησα με το "Σου χρωστάω ένα κλάμα". Πολύ Πέγκυ το κομμάτι!supernatural22 έγραψε:To album κατά πάσα πιθανότητα θα έχει τίτλο "Σε δύσκολη στιγμή"
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Xάλια τίτλος.Ελπίζω να αλλάξουν γνώμη.supernatural22 έγραψε:To album κατά πάσα πιθανότητα θα έχει τίτλο "Σε δύσκολη στιγμή"
-
Γιατί τι έχει;stelios έγραψε:Xάλια τίτλος.Ελπίζω να αλλάξουν γνώμη.supernatural22 έγραψε:To album κατά πάσα πιθανότητα θα έχει τίτλο "Σε δύσκολη στιγμή"
Δεν μου αρέσει.Δεν υπάρχει τραγούδι στον δίσκο με πιο ωραίο τίτλο;MusicLover έγραψε:Γιατί τι έχει;stelios έγραψε:Xάλια τίτλος.Ελπίζω να αλλάξουν γνώμη.supernatural22 έγραψε:To album κατά πάσα πιθανότητα θα έχει τίτλο "Σε δύσκολη στιγμή"
supernatural22 έγραψε:"Σε δύσκολη στιγμή" από τους στίχους του "Εγώ θα τραγουδήσω"!

"Σε δύσκολη στιγμή" από τους στίχους του "Εγώ θα τραγουδήσω"!
Ό, τι να ναι...stelios έγραψε:supernatural22 έγραψε:"Σε δύσκολη στιγμή" από τους στίχους του "Εγώ θα τραγουδήσω"!

-
Το είπα κ εγώ παραπάνωsupernatural22 έγραψε:"Σε δύσκολη στιγμή" από τους στίχους του "Εγώ θα τραγουδήσω"!

ε καλα ρε παιδια δεν το ειπε και φτου σκουληκομυρμηγοτρυπα...μια χαρα ειναι 

pote vgainei to cd??exw kollhsei trela me to kommati!!!!!!!!