Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
happy_end έγραψε:Κι εγώ τα αγαπώ. Απλώς οι εποχές αλλάζουν. Τα περίπτερα είναι μια ενδιάμεση στάση για μένα, δεν θα κρατήσουν πολύ. Ο προορισμός είναι η ψηφιακή διάθεση, και έπρεπε να βρουν ένα format που θα επιτρέπει την ψηφιακή διάθεση μουσικής μόνο επί πληρωμή. Δεν πιστεύω ότι δε γίνεται. Εδώ έχουν βρει άλλα κι άλλα (πχ τo Siri στο IPhone 4S!).
Επίσης, θεωρώ πως χάνει την αίγλη του ένα cd όταν πωλείται με εφημερίδες ή με τηλεπεριοδικά. Κάποτε περιμέναμε πώς και πώς να βγει ένας νέος δίσκος να τον πάρουμε.
Μα απο την στιγμη που μπηκε στην ζωη μας το ιντερνετ ηταν αναμενομενο.Παλια υπηρχε και το εξης ασχημο.
Αγοραζες ενα δισκο για να ακουσεις 2-3 τραγουδια απο τα 16 που ειχε.
Αν απο νωριτερα ειχαν μειωσει τιμες στους δισκους και δινανε πραγματα συχνα οπως υλικο με vc πχ η και εγω δεν ξερω τι αλλο ισως καπως να υπηρχαν λιγες πωλησεις σημερα.
Αυτό έκαναν στο εξωτερικό και δεν καταστράφηκε ολοσχερώς η δισκογραφία!
Αλλά και το περίπτερο δεν μου φαίνεται κακό από το τίποτα!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
Κι εγώ τα αγαπώ. Απλώς οι εποχές αλλάζουν. Τα περίπτερα είναι μια ενδιάμεση στάση για μένα, δεν θα κρατήσουν πολύ. Ο προορισμός είναι η ψηφιακή διάθεση, και έπρεπε να βρουν ένα format που θα επιτρέπει την ψηφιακή διάθεση μουσικής μόνο επί πληρωμή. Δεν πιστεύω ότι δε γίνεται. Εδώ έχουν βρει άλλα κι άλλα (πχ τo Siri στο IPhone 4S!).
Επίσης, θεωρώ πως χάνει την αίγλη του ένα cd όταν πωλείται με εφημερίδες ή με τηλεπεριοδικά. Κάποτε περιμέναμε πώς και πώς να βγει ένας νέος δίσκος να τον πάρουμε.
happy_end έγραψε:Κι εγώ τα αγαπώ. Απλώς οι εποχές αλλάζουν. Τα περίπτερα είναι μια ενδιάμεση στάση για μένα, δεν θα κρατήσουν πολύ. Ο προορισμός είναι η ψηφιακή διάθεση, και έπρεπε να βρουν ένα format που θα επιτρέπει την ψηφιακή διάθεση μουσικής μόνο επί πληρωμή. Δεν πιστεύω ότι δε γίνεται. Εδώ έχουν βρει άλλα κι άλλα (πχ τo Siri στο IPhone 4S!).
Συμφωνω και εγω.Τι χαρα να ξεφυλλιζεις το μπουκλετ,να ακους ενα-ενα τα τραγουδια
Ειναι λογικο οτι θα στραφουμε σε ψηφιακη εποχη,αλλα ελπιζω να παραμεινουν τα cds με μπουκλετ κτλ..οχι απλα να κατεβαζεις νομιμα τη μουσικη.
Συμφωνω και εγω.Τι χαρα να ξεφυλλιζεις το μπουκλετ,να ακους ενα-ενα τα τραγουδια
Ειναι λογικο οτι θα στραφουμε σε ψηφιακη εποχη,αλλα ελπιζω να παραμεινουν τα cds με μπουκλετ κτλ..οχι απλα να κατεβαζεις νομιμα τη μουσικη.
Ακόμη αγοράζω cd από το εξωτερικό όμως που είναι φτηνά!
Θα ηθελα και εγω..αλλα δεν ξερω τι πρεπει να κανεις?πρεπει να κανεις καρτα?καινουριο λογαριασμο?
Αν δεν έβγαιναν στα περίπτερα,με περιοδικά/εφημερίδες ή ψηφιακά θα καθυστερούσαν κι άλλο οι δίσκοι!Γενικά τον τελευταίο χρόνο υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τη διανομή στα δισκοπωλεία!
Αφού κλείνουν τα δισκοπωλεία , πώς να μην έχουν πρόβλημα με τη διανομή ;
Δε γίνεται να μέναμε για πάντα στο cd. Φάνηκε πως η εποχή το ξεπερνά, όπως ξεπέρασε και το βινύλιο (αν και αυτό έχει επανέλθει ως vintage) και τις κασέτες. Απλώς κανείς δεν προετοιμάστηκε για την ψηφιακή εποχή. Θα μπορούσαν να χρεώνουν ψηφιακά πακέτα με όλα τα τραγούδια του δίσκου, και φωτογραφικό υλικό, και το πρώτο vc, και making of από τη φωτογράφηση. Γενικά η ψηφιακή υπόσταση ενδείκνυται για να δώσεις πολύ περισσότερο υλικό με πολύ χαμηλότερο κόστος. Και να βγαίνουν πολύ λίγα κανονικά cd για συλλέκτες. Γενικά πολλά μπορούσαν να γίνουν, αλλά η Ελλάδα από μόνη της δε γίνεται να τα προτείνει. Θα πρεπε να ξεκινήσει από Αμερική αυτό... Τώρα... τζαμπέ όλοι τα κάνουν download από το YouTube
Δεν διαφωνώ ότι δε μας σεβάστηκαν. Αλλά αν ήταν αυτό το μόνο πρόβλημα, τώρα γιατί να μην πουλάνε τα cd, που τα δίνουν με 10 ευρώ; Απλώς θα επιβραδυνόταν η απαξίωση αν τα πουλούσαν σε πιο προσιτή τιμή.
Επίσης, κοστίζει 2 ευρώ αυτό καθαυτό το cd. Υπολόγισε τα κόστη ηχογραφήσεων, δικαιώματα καλλιτεχνών, παραγωγές για φωτογράφηση του cd, έσοδα για να γίνουν video clip, έξοδα διανομής, έξοδα διαφήμισης... Δε λέω ότι 20 ευρώ ήταν λογική τιμή, αλλά δεν είμαι εντελώς σίγουρος ότι ένα ολοκληρωμένο καλό cd το 2003 κόστιζε 2 ευρώ στην εταιρεία και το πουλούσε 20. Δες τί κάνανε τότε. Άλλες παραγωγές, άλλα κλιπ. Απονομές, glamour. Όλα αυτά κοστίζανε και μάντεψε ποιός τα πλήρωνε
Off Topic λίγο,αλλά τη Ραλλία,που της είχαν πει γνωστοί μου για το δίσκο που θα κυκλοφορήσει,να βάλει το videoclip ή κάποιες acoustic versions,είχε πει,πως παρόλο που αυτά δεν έχουν έξοδα,η εταιρεία θέλει το cd,όσο πιο απλό γίνεται,και μάλιστα σε οικολογική συσκευασία για να έχει περισσότερο κέρδος!
GUNNER_10 έγραψε:
Αρα θες να μου πεις οτι καθαρα λογω περιοδικου πουλησε τυχαια χωρις καν να κοιτανε το cd Αρα μιλαμε για πλατινα του περιοδικου.
Με καλυψες
Εσύ αυτό κατάλαβες; Εκτίθεσαι. Ανεπανόρθωτα.
Οταν κανεις κουβεντα σε σοβαρο στυλ για πλατινα της χ κοκκινου την σημερον ημερα οι απαντησεις μου θα εχουν αναλογο υφος λυπαμαι.
Αλλο να κανουμε πλακα και να λεμε οκ θελουν να προωθησουν κατι και αλλο να βλεπω φρασεις τυπου..εαν ηθελε ο κοσμος δεν επαιρνε το περιοδικο κλπ.
Καταλαβα τι θες να πεις παντως αν αυτο σε νοιαζει και συμφωνω.
Δεν πούλησε τυχαία γιατί το περιοδικό χωρίς το cd κοστίζει 1.5 ευρώ και με το cd 11.5 ευρώ.
Απλώς το βλέπει στο περίπτερο πιο εύκολα ο άλλος και το αγοράζει αν τον ενδιαφέρει.Δεν χρειάζεται να τρέχει στο δισκοπωλείο.
Μπορεί να μην σου αρέσει αλλά έτσι είναι.
Εχεις δικιο ετσι ειναι...δοξα το θεο να λεμε που υπαρχει αναταση στην οικονομια των δισκογραφικων thanks του ελλη κοκκινου .
Οκ οτι πεις δεν μπορω να συνεχισω την κουβεντα
ευχομαι και 2π και 3π
Φυσικά και δεν μπορεί να συνεχιστεί η κουβέντα.Δεν έχεις επιχειρήματα.Σου λέμε κάτι πολύ συγκεκριμένο και δεν θες να το δεχτείς.
Δεν μίλησε κανείς για ανάταση της δισκογραφίας.Δεν θα τους βγάλουμε όμως και όλους ανύπαρκτους για να νιώσουμε καλά.
Για μένα απλώς αντιπαθείς την συγκεκριμένη τραγουδίστρια.
Λαθος απλα την θεωρω μια μετριοτητα και μιση.
Επισης γιατι γενικευεις?Ολοι ειναι οι ανυπαρκτοι?
Αυτό είναι δικαιωμά σου.Δεν έχω κανένα θέμα που θεωρείς μετριότητα την Κοκκίνου.
Απλώς δεν μπορείς να ακυρώνεις,πως αγόρασαν πολλοί το περιοδικό με το cd της επειδή δεν σου αρέσει.Αυτό λέω.
GUNNER_10 έγραψε:
Αν απο νωριτερα ειχαν μειωσει τιμες στους δισκους και δινανε πραγματα συχνα οπως υλικο με vc πχ η και εγω δεν ξερω τι αλλο ισως καπως να υπηρχαν λιγες πωλησεις σημερα.
Αυτό!
Στην ελλάδα δεν μας σεβάστηκαν καθόλου! Την εποχή που πουλούσαν ακόμα δίσκοι, είχαν τις τιμές στα ύψη για να βγάζουν ακόμα περισσότερα. Ένα cd σαν αντικείμενο, δεν κόστιζε παραπάνω από 2 ευρώ το αντίτυπο και εμείς το αγοράζαμε μέχρι και 22-24 ευρώ.
Αισχροκέρδησαν όλες οι δισκογραφικές στην ελλάδα, χωρίς να σεβαστούν το κοινό καθόλου.
Μα απο την στιγμη που μπηκε στην ζωη μας το ιντερνετ ηταν αναμενομενο.Παλια υπηρχε και το εξης ασχημο.
H agaphmenh mou tragoudistria einai kaluterh apo th dikia soy! nia nia, nia nia nia...
xwris pareksigish alla exoun plaka ayta pou grafeis
H agaphmenh mou tragoudistria einai kaluterh apo th dikia soy! nia nia, nia nia nia...
xwris pareksigish alla exoun plaka ayta pou grafeis
Αυτή την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, σε ένα ακόμα πάρτυ του Ρυθμού!
Ο ραδιοφωνικός σταθμός Ρυθμός 949 μας έχει συνηθίσει πλέον στα υπέροχα πάρτι που διοργανώνει κάθε Τετάρτη στο club DreamCity. Αυτήν την Τετάρτη λοιπόν, καλεσμένοι του θα είναι η Έλλη Κοκκίνου και ο Πάνος Καλίδης! Ετοιμαστείτε για ξέφρενους ρυθμούς!