Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
supernatural22 έγραψε:Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει ξεκινήσει ηχογραφήσεις για νέο αγγλόφωνο album το οποίο θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι!Το είπε μόλις τώρα στο Love Radio!
δεν υπάρχει καλλιτέχνης με χειρότερη αγγλική προφορά αυτή τη στιγμή...γιατί το κάνει αυτό;
ελπίζω να έχει κάνει κανένα μάθημα και να μην μου πεταχτούν τα μάτια έξω πάλι μόλις τον ακούσω
mias k eixe megalh epityxia to 1o pou den akousthke oute kan ellada (k ligoi to kseroun oti to ebgale) 8elei na bgalei k vol2..
mono to more than beautiful m'arese...
supernatural22 έγραψε:Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει ξεκινήσει ηχογραφήσεις για νέο αγγλόφωνο album το οποίο θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι!Το είπε μόλις τώρα στο Love Radio!
δεν υπάρχει καλλιτέχνης με χειρότερη αγγλική προφορά αυτή τη στιγμή...γιατί το κάνει αυτό;
ελπίζω να έχει κάνει κανένα μάθημα και να μην μου πεταχτούν τα μάτια έξω πάλι μόλις τον ακούσω
Τραγική η προφορά του στα Αγγλικά.Επίσης μπορεί να ηρεμήσει λίγο ο Μιχάλης.Έλεος πια.Από την μία κυκλοφορία στην άλλη.
Chronisgreek έγραψε:gia pes gia na ma8oume k meis???
δεν θα βγάλουν άμεσα!Το fanclub της Φουρέιρα δεν έχει ιδέα!Και επίσης ο Stan έχει πει σε συνέντευξή του,ότι θα βγάλει ακόμα 1-2 κομμάτια,και ετοιμάζει συνεργασίες με άλλους!
Ορίστε έχει fan club η Φουρέιρα και οι άλλοι μου λένε πως δεν έχει θαυμαστές η Κοκκίνου.
Τραγική η προφορά του στα Αγγλικά.Επίσης μπορεί να ηρεμήσει λίγο ο Μιχάλης.Έλεος πια.Από την μία κυκλοφορία στην άλλη.
πήρα μια στεναχώρια με δαύτο σήμερα... ελπίζω να μην είναι παρόμοιων εμπνεύσεων κι ο δίσκος... Ας το αποσύρει καλύτερα απ' το δίσκο της και το γιουτιούμπ...
Entek έγραψε:Δεν έχει άδικο... Αυτό στα 90s θα έσπαγε τραπέζια...
Κι ομως τοτε εγραφε καλυτερα τραγουδια ο Καρβελας, αυτο ουτε καν θα το ειχε σε δισκο.
Συμφωνώ... Δηλαδή από Βίσση αυτό το τραγούδι...; Στο τοπ 5 των χειρότερών της έβερ... Η αισθητική γενικότερα είναι πιο κάτω από το "μαύρη" της Τσίλας...