Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
supernatural22 έγραψε:Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει ξεκινήσει ηχογραφήσεις για νέο αγγλόφωνο album το οποίο θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι!Το είπε μόλις τώρα στο Love Radio!
δεν υπάρχει καλλιτέχνης με χειρότερη αγγλική προφορά αυτή τη στιγμή...γιατί το κάνει αυτό;
ελπίζω να έχει κάνει κανένα μάθημα και να μην μου πεταχτούν τα μάτια έξω πάλι μόλις τον ακούσω
Τραγική η προφορά του στα Αγγλικά.Επίσης μπορεί να ηρεμήσει λίγο ο Μιχάλης.Έλεος πια.Από την μία κυκλοφορία στην άλλη.
τραγικος απλα
Μίλησαν και οι φαν της Παπαριζου για τραγικοτητα ! Καλα κούλουμα
Mixalis Xatzigiannis Pathfinder club-Miko4ever
Το αγγλόφωνο album αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές Ιουνίου ενώ θα περιέχονται τραγούδια με αγγλικό,ελληνικό κι ίσως γερμανικό στίχο!
supernatural22 έγραψε:Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει ξεκινήσει ηχογραφήσεις για νέο αγγλόφωνο album το οποίο θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι!Το είπε μόλις τώρα στο Love Radio!
δεν υπάρχει καλλιτέχνης με χειρότερη αγγλική προφορά αυτή τη στιγμή...γιατί το κάνει αυτό;
ελπίζω να έχει κάνει κανένα μάθημα και να μην μου πεταχτούν τα μάτια έξω πάλι μόλις τον ακούσω
Τραγική η προφορά του στα Αγγλικά.Επίσης μπορεί να ηρεμήσει λίγο ο Μιχάλης.Έλεος πια.Από την μία κυκλοφορία στην άλλη.
τραγικος απλα
Μίλησαν και οι φαν της Παπαριζου για τραγικοτητα ! Καλα κούλουμα
Μιλώντας στο tlife, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος αποκάλυψε πως έχει επαφές με την Μαλού Κυριακοπούλου, και μάλιστα θα τραγουδήσουν μαζί στον πρώτο του δίσκο.! "Συνεργάζομαι με τη Μαλού. Λέμε μαζί ένα τραγούδι στον πρώτο μου δίσκο, ενώ έχω γράψει και μερικά τραγούδια για να τα προτείνει για τον δικό της πρώτο δίσκο.
anamenei k aytos o kahmenos gia ton 1o tou disko..na doume pote 8a bgei k pote ths malous..
Chronisgreek έγραψε:Μιλώντας στο tlife, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος αποκάλυψε πως έχει επαφές με την Μαλού Κυριακοπούλου, και μάλιστα θα τραγουδήσουν μαζί στον πρώτο του δίσκο.! "Συνεργάζομαι με τη Μαλού. Λέμε μαζί ένα τραγούδι στον πρώτο μου δίσκο, ενώ έχω γράψει και μερικά τραγούδια για να τα προτείνει για τον δικό της πρώτο δίσκο.
anamenei k aytos o kahmenos gia ton 1o tou disko..na doume pote 8a bgei k pote ths malous..