Stavros έγραψε:Βλακείες...

Stavros έγραψε:Βλακείες...
Συνεπεια θα το ελεγα εγω...Stavros έγραψε:Βλακείες...
Ανόητη δεισιδαιμονία συνεχίζω!SFAKattack10 έγραψε:Συνεπεια θα το ελεγα εγω...Stavros έγραψε:Βλακείες...
1997 - Emperion syllekths (16 tragoudia)afn έγραψε:Κάτι που εγώ βλέπω ως δεισιδαιμονία!
Τόσα χρόνια έβγαζε δίσκους με τραγούδια που δε βγάζανε σύνολο 7!
Ισως να συμβαινει και αυτο απλα αναφερω τον Πλουταρχο γιατι ειχε περυσι το μπουκαλι 150ε και λεγανε οτι επρεπε να βαλει και ο Νοτης τοσο το μπουκαλι και μπλα μπλα μπλα. Ομως ειδαμε οτι δεν ειναι θεμα τιμης μπουκαλιου (δεν τραγουδουν τα μπουκαλιαafn έγραψε:Μου λένε πως φέτος βρίσκεις παντού τραπέζι χωρίς να έχεις χρειαστεί να κλείσεις!
Μην απαντας δεν ακουει ελληνικαDimitris96 έγραψε: kai synexizoume fetos...
Tι δισκάρα ήταν αυτή!!!Dimitris96 έγραψε:1997 - Emperion syllekths (16 tragoudia)afn έγραψε:Κάτι που εγώ βλέπω ως δεισιδαιμονία!
1998 - oi notes einai 7 psyxes (34 tragoudia)
2000 - polyxrwma kai entona (16 tragoudia)
2004 - me agaph oti kaneis (16 tragoudia)
2005 - anagennhsis (16 tragoudia) +1 einai diaskevh
2006 - koinwnia wra 7 (7 tragoudia)
2007 - mnhmes (16 tragoudia)
2009 - 2011 matwmeno dakry (3x "7" kai meta gia synollo alla 4 gia na bgei 25 !)
kai synexizoume fetos...
Η κατάσταση είναι χειρότερη απ'ότι περίμενα!Dimitris96 έγραψε:1997 - Emperion syllekths (16 tragoudia)afn έγραψε:Κάτι που εγώ βλέπω ως δεισιδαιμονία!
1998 - oi notes einai 7 psyxes (34 tragoudia)
2000 - polyxrwma kai entona (16 tragoudia)
2004 - me agaph oti kaneis (16 tragoudia)
2005 - anagennhsis (16 tragoudia) +1 einai diaskevh
2006 - koinwnia wra 7 (7 tragoudia)
2007 - mnhmes (16 tragoudia)
2009 - 2011 matwmeno dakry (3x "7" kai meta gia synollo alla 4 gia na bgei 25 !)
kai synexizoume fetos...
Που είναι το πρόβλημα δε καταλαβαίνω...;SFAKattack10 έγραψε:Ισως να συμβαινει και αυτο απλα αναφερω τον Πλουταρχο γιατι ειχε περυσι το μπουκαλι 150ε και λεγανε οτι επρεπε να βαλει και ο Νοτης τοσο το μπουκαλι και μπλα μπλα μπλα. Ομως ειδαμε οτι δεν ειναι θεμα τιμης μπουκαλιου (δεν τραγουδουν τα μπουκαλιαafn έγραψε:Μου λένε πως φέτος βρίσκεις παντού τραπέζι χωρίς να έχεις χρειαστεί να κλείσεις!), γιαυτο και εκλεισε πιο νωρις ο Πλουταρχος.
Μην απαντας δεν ακουει ελληνικαDimitris96 έγραψε: kai synexizoume fetos...![]()
Πέρα από τον ίδιο τον Νότη είναι κολλημένοι και οι fans του?SFAKattack10 έγραψε:Ισως να συμβαινει και αυτο απλα αναφερω τον Πλουταρχο γιατι ειχε περυσι το μπουκαλι 150ε και λεγανε οτι επρεπε να βαλει και ο Νοτης τοσο το μπουκαλι και μπλα μπλα μπλα. Ομως ειδαμε οτι δεν ειναι θεμα τιμης μπουκαλιου (δεν τραγουδουν τα μπουκαλιαafn έγραψε:Μου λένε πως φέτος βρίσκεις παντού τραπέζι χωρίς να έχεις χρειαστεί να κλείσεις!), γιαυτο και εκλεισε πιο νωρις ο Πλουταρχος.
Που είπα πως είναι ανόητη δεισιδαιμονία να έχει οπωσδήποτε τραγούδια στο cd που να βγάζουν στον σύνολο 7!minerboh έγραψε:Που είναι το πρόβλημα δε καταλαβαίνω...;SFAKattack10 έγραψε:Ισως να συμβαινει και αυτο απλα αναφερω τον Πλουταρχο γιατι ειχε περυσι το μπουκαλι 150ε και λεγανε οτι επρεπε να βαλει και ο Νοτης τοσο το μπουκαλι και μπλα μπλα μπλα. Ομως ειδαμε οτι δεν ειναι θεμα τιμης μπουκαλιου (δεν τραγουδουν τα μπουκαλιαafn έγραψε:Μου λένε πως φέτος βρίσκεις παντού τραπέζι χωρίς να έχεις χρειαστεί να κλείσεις!), γιαυτο και εκλεισε πιο νωρις ο Πλουταρχος.
E οταν πας να ανοιξεις κουβεντα και συγκρινεις και αλλους ελληνες τραγουδιστες και σου πεταει την δικαιολογια "Δεν ειμαι τοσο fan των Ελληνων", τι κουβεντα να ξανα κανεις μετα? Θα σου πεταει την δικαιολογια... Γιαυτο δεν εχει νοημα να απαντας σε αυτονοητα.minerboh έγραψε:Ποιό είναι το κόλλημα του για το αν ακούς ελληνικά ή όχι εννούσα καλέ!