Νότης Σφακιανάκης
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Καλέ δεν μου είπες ότι ακούω Σάκη, Μιχάλη κλπ? Αφού δεν τους ακούω και τόσο, ψέμματα να πω?
Παραισθήσεις?

Παραισθήσεις?

Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
- Dimitris96
poion disko les ?minerboh έγραψε:Tι δισκάρα ήταν αυτή!!!Dimitris96 έγραψε:1997 - Emperion syllekths (16 tragoudia)afn έγραψε:Κάτι που εγώ βλέπω ως δεισιδαιμονία!
Τόσα χρόνια έβγαζε δίσκους με τραγούδια που δε βγάζανε σύνολο 7!
1998 - oi notes einai 7 psyxes (34 tragoudia)
2000 - polyxrwma kai entona (16 tragoudia)
2004 - me agaph oti kaneis (16 tragoudia)
2005 - anagennhsis (16 tragoudia) +1 einai diaskevh
2006 - koinwnia wra 7 (7 tragoudia)
2007 - mnhmes (16 tragoudia)
2009 - 2011 matwmeno dakry (3x "7" kai meta gia synollo alla 4 gia na bgei 25 !)
kai synexizoume fetos...

Notis Sfakianakis
Αυτήν που έχει κάνει bold! 

- Dimitris96
- SFAKattack10
afn έγραψε:Μιλάς σε εμένα?
Βλεπεις να μιλουσα για σενα?SFAKattack10 έγραψε:Γενικα το λεω δεν μιλας μονο εσυ εδω
Ουτε ελληνικα ακους, ουτε ελληνικα διαβαζεις?
Σφακ, είσαι αρκετά επιθετικός νομίζω, χαλάρωσε λίγο!SFAKattack10 έγραψε:afn έγραψε:Μιλάς σε εμένα?Βλεπεις να μιλουσα για σενα?SFAKattack10 έγραψε:Γενικα το λεω δεν μιλας μονο εσυ εδω
Ουτε ελληνικα ακους, ουτε ελληνικα διαβαζεις?
- SFAKattack10
Ο αλλος λεει οτι εχω παραισθησεις και γω ειμαι ο επιθετικος?
Δεν ασχολουμαι αλλο ετσι κι αλλιως, ας νομιζει οτι εχω παραισθησεις, μια σελιδα πισω ειναι ολα.

Δεν ασχολουμαι αλλο ετσι κι αλλιως, ας νομιζει οτι εχω παραισθησεις, μια σελιδα πισω ειναι ολα.
Εσύ ξεκίνησες την χωρίς λόγο επίθεση κι εγώ απάντησα!
Σταμάτα να ασχολείσαι λοιπόν, εσύ είσαι που ξεκίνησες να ασχολείσαι άλλωστε...
Σταμάτα να ασχολείσαι λοιπόν, εσύ είσαι που ξεκίνησες να ασχολείσαι άλλωστε...

- SFAKattack10
- Dimitris96
O Notis tha dwsei meta apo 13 xronia ksana synavlia stin Germania
stis 30.4 sto Sindelfingen (Stuttgart)
stis 30.4 sto Sindelfingen (Stuttgart)
Notis Sfakianakis
για μενα τα σιντι του Σφακιανακη απο το 1991 μεχρι το 2000 ηταν ΔΙΣΚΑΡΕΣ.
μετά έβγαζε καλα κομμάτια αλλα όχι για ολοκληρωμενα αλμπουμ....δηλαδη μ αρεσαν 1/2 αλμπους ή το 1/3. παντα όμως είναι ενας
πολυ καλος λαικος τραγουδιστης.
μετά έβγαζε καλα κομμάτια αλλα όχι για ολοκληρωμενα αλμπουμ....δηλαδη μ αρεσαν 1/2 αλμπους ή το 1/3. παντα όμως είναι ενας
Παρε ανασα και παμε...
- Dimitris96
genika den tha breis polles oloklhrwmenes douleies meta to 2000antidoto έγραψε:για μενα τα σιντι του Σφακιανακη απο το 1991 μεχρι το 2000 ηταν ΔΙΣΚΑΡΕΣ.

dystyxos !
Notis Sfakianakis
Dimitris96 έγραψε:genika den tha breis polles oloklhrwmenes douleies meta to 2000antidoto έγραψε:για μενα τα σιντι του Σφακιανακη απο το 1991 μεχρι το 2000 ηταν ΔΙΣΚΑΡΕΣ.
πολυ καλος λαικος τραγουδιστης.![]()
dystyxos !
exei arketes douleies pou m aresan olokliromenes alla simfwnw oti se sxesi me ti dekaetia 90s einai poli ligoteres.
Παρε ανασα και παμε...
- SFAKattack10
Προσωπικα οι "Μνημες" ειναι για μενα ενας ολοκληρωμενος (και αγαπημενος) δισκος μετα το 2000.
Καλή δουλειά πραγματικά οι Μνήμες αλλά οταν μου έρρχονται στο μυαλό οι Νότες... 

kamia sxesiminerboh έγραψε:Καλή δουλειά πραγματικά οι Μνήμες αλλά οταν μου έρρχονται στο μυαλό οι Νότες...
Παρε ανασα και παμε...
- SFAKattack10
Οντως οι Νοτες ηταν δισκος με 34νεα τραγουδια, αρα δεν συγκρινεται με κανεναν αλλον δισκο.
Θέλω να πω οτι οι Νότες ηταν δίσκος που έβγαλε τραγουδάρες που ακούγονται μέχρι και σήμερα...ξυπνάτε.SFAKattack10 έγραψε:Οντως οι Νοτες ηταν δισκος με 34νεα τραγουδια, αρα δεν συγκρινεται με κανεναν αλλον δισκο.
o sfakianakis thewrw pws einai se apolytro diskografiko telma se thema empneusis kai wraiwn tragoudiwn.
Egw proswpika exw na thaumasw etsi disko tou panw apo 10etia..enw exei papsei na vgazei kai tragoudia gamata opws kai evgaze...ena sta tosa.
To xei rixei sta peri epanastasis se kommatia kai aytos h monima tha akoume ta idia...
Sigoyra den einai mono o sfakianakis pou to xei ayto gia na sas prolavw...alla para exei ginei to kako mazi tou.Kai me thn theodoridou episis pou thn thewrw akoma xeiroteri sto sigekrimeno thema.
Egw proswpika exw na thaumasw etsi disko tou panw apo 10etia..enw exei papsei na vgazei kai tragoudia gamata opws kai evgaze...ena sta tosa.
To xei rixei sta peri epanastasis se kommatia kai aytos h monima tha akoume ta idia...
Sigoyra den einai mono o sfakianakis pou to xei ayto gia na sas prolavw...alla para exei ginei to kako mazi tou.Kai me thn theodoridou episis pou thn thewrw akoma xeiroteri sto sigekrimeno thema.