ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!

Επιλέξτε για να συζητήσετε θέματα που αφορούν την ελληνική pop ή λαϊκή μουσική σκηνή...
Anemos2006

Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Anemos2006 »

Ο Μιχαλης εχει χρηματα και πληρωνη για να βγαζει και αγλικο αλμπουμ , πραγμα που δεν καταφερνουν ουτε Ελληνες τραγουδηστες πλεον, εφωσον ουτε ελληνικο αλμπουμ μπορουν να βγαλουν......αρα του αξιζει σεβασμος, το οτι ακομα το πολεμάει και θα δειτε θα γινει γνωστος και εκτως ελλαδας.......ενας απο τους ποιο επορικους τραγουδηστες και παντα ολοκληρωμενο αλμπουμ ουτε η βισση και η βανδη δεν βγαζουν πλεων ολοκληρο αλμπουμ, ο Μιχαλης ειναι κορυφη στον τομεα του....τα αρνητικα σχολεια ειναι ζηλειες και κακιες οπως παντα φυσικα αντε καλο μηνα σε ολους.
Anemos2006

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Anemos2006 »

Εικόνα
Entek

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Entek »

Anemos2006 έγραψε:Ο Μιχαλης εχει χρηματα και πληρωνη για να βγαζει και αγλικο αλμπουμ , πραγμα που δεν καταφερνουν ουτε Ελληνες τραγουδηστες πλεον, εφωσον ουτε ελληνικο αλμπουμ μπορουν να βγαλουν......αρα του αξιζει σεβασμος, το οτι ακομα το πολεμάει και θα δειτε θα γινει γνωστος και εκτως ελλαδας.......ενας απο τους ποιο επορικους τραγουδηστες και παντα ολοκληρωμενο αλμπουμ ουτε η βισση και η βανδη δεν βγαζουν πλεων ολοκληρο αλμπουμ, ο Μιχαλης ειναι κορυφη στον τομεα του....τα αρνητικα σχολεια ειναι ζηλειες και κακιες οπως παντα φυσικα αντε καλο μηνα σε ολους.

Mακάρι να έχει φωνή να βγάλει album. Το προηγούμενο πήγε τόσο άπατο που τα απούλητα κομμάτια τα έστειλαν στην Ελλάδα. Το ότι "πληρώνει" για να βγάλει δίσκο, δεν είναι προς τιμήν του. Προς τιμήν του θα ήταν να τον πληρώναν για να βγάλει album!!!

Eμένα μου άρεσει ο Χατζηγιάννης αλλά παρά έχει εκμεταλλευτεί το όνομα του!!!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

Entek έγραψε:Eμένα μου άρεσει ο Χατζηγιάννης αλλά παρά έχει εκμεταλλευτεί το όνομα του!!!
Το όνομα του το είχε παραεκμεταλλευτεί τότε με το όνειρο ζω κλπ που ήταν καθαρά οτε-τράγουδα και γινόταν πλήρης πλύση εγκεφάλου.
Πλέον πιστεύω ότι παίζει στα ραδιόφωνα νορμάλ, και το να βγάζει δίσκο κάθε χρόνο (εφόσον πουλάει!) το θεωρώ προς τιμήν του. Δείχνει έναν άνθρωπο που δουλεύει πολύ αυτό που κάνει. Ασχέτως που δε μου αρέσει η μουσική του, θεωρώ ότι έχει μια καλή πορεία μέχρι τώρα.
Καλύτερο είναι που βγάζει δίσκο κάθε χρόνο (ευχαριστεί τους φανς του) και πουλάει κιόλας. Αυτό που κάνουν βίσση/βανδή/παπαρίζου/ρέμος κλπ με δίσκο κάθε 2-3 και βάλε χρόνια είναι καλύτερο;

Για τα αγγλικά του, τα λόγια είναι περιττά, είναι τραγικός, τραγική προφορά, χάλια παραγωγή.
stelios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stelios »

I like people too much or not at all.
Entek

Nick_Man έγραψε:
Entek έγραψε:Eμένα μου άρεσει ο Χατζηγιάννης αλλά παρά έχει εκμεταλλευτεί το όνομα του!!!
Αυτό που κάνουν βίσση/βανδή/παπαρίζου/ρέμος κλπ με δίσκο κάθε 2-3 και βάλε χρόνια είναι καλύτερο;
.
Ν Α Ι

Ένας καλλιτέχνης ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να βγάζει τόσο συχνά νέα τραγούδια για διάφορους λόγους (φωνής, ποιότητας υλικού, για να μην το βαρεθεί το κοινό κλπ κλπ)
manos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από manos »

ego pali theoro kourastiko to na kanei tria xronia h agaphmenh mou tragoudistria kathe fora na vgalei album.....vevaia k o mixalis to parakanbei giatio pera apo to album tha vgalei k kana single k kana soundtrack ktl dld kathe mhna k neo song..
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Entek

manos έγραψε:ego pali theoro kourastiko to na kanei tria xronia h agaphmenh mou tragoudistria kathe fora na vgalei album.....vevaia k o mixalis to parakanbei giatio pera apo to album tha vgalei k kana single k kana soundtrack ktl dld kathe mhna k neo song..
Μιά μέση κατάσταση. 1,5 με 2 χρόνια με πλήρη εκμετάλλευση κάθε δίσκου (να βγαίνουν 1 με 1 και κάτι χρόνο διάφορα singles από κάθε δίσκο)! Ο Χατζηγιάννης η αλήθεια είναι πως δεν περνά (το λίγοτερο) εξάμηνο και έχει νέο τραγούδι!
yakinthos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από yakinthos »

Δεν με αγαπάς - Νίκου Καρβέλα, πρώτη εκτέλεση Άννα Βίσση, δίσκος Κραυγή.
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Entek

yakinthos έγραψε:Δεν με αγαπάς - Νίκου Καρβέλα, πρώτη εκτέλεση Άννα Βίσση, δίσκος Κραυγή.
Που πάει καλέ ξυπόλιτος στα αγκάθια...

ΥΓ Ας διασκεύαζε καλύτερα το "Ώρα Να Φεύγω!" :fan:
manos

Entek έγραψε:
manos έγραψε:ego pali theoro kourastiko to na kanei tria xronia h agaphmenh mou tragoudistria kathe fora na vgalei album.....vevaia k o mixalis to parakanbei giatio pera apo to album tha vgalei k kana single k kana soundtrack ktl dld kathe mhna k neo song..
Μιά μέση κατάσταση. 1,5 με 2 χρόνια με πλήρη εκμετάλλευση κάθε δίσκου (να βγαίνουν 1 με 1 και κάτι χρόνο διάφορα singles από κάθε δίσκο)! Ο Χατζηγιάννης η αλήθεια είναι πως δεν περνά (το λίγοτερο) εξάμηνο και έχει νέο τραγούδι!

symfono... :thumbup:
manos

yakinthos έγραψε:Δεν με αγαπάς - Νίκου Καρβέλα, πρώτη εκτέλεση Άννα Βίσση, δίσκος Κραυγή.

kalh prospathia alla twra tha diaskeuazoume kai tragoudia 10 xronon? :tourta: :tourta: xwria oti to exei pei h vissi k de mporo na to syndiaso me allon...
stelios

Entek έγραψε:
+1
Άβαταρ μέλους
SFAKattack10

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SFAKattack10 »

Entek έγραψε:
Nick_Man έγραψε:
Αυτό που κάνουν βίσση/βανδή/παπαρίζου/ρέμος κλπ με δίσκο κάθε 2-3 και βάλε χρόνια είναι καλύτερο;
.
Ν Α Ι

Ένας καλλιτέχνης ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να βγάζει τόσο συχνά νέα τραγούδια για διάφορους λόγους (φωνής, ποιότητας υλικού, για να μην το βαρεθεί το κοινό κλπ κλπ)
Ο καλλιτεχνης πρεπει να σεβεται το κοινο του και την ιδια του την δουλεια. Αλλα αν δεν ειναι καλλιτεχνης και ειναι απλα εμπορος? :thumbdown:
Nick_Man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nick_Man »

Entek έγραψε:
Nick_Man έγραψε:
.
Ν Α Ι

Η ποιότητα υλικού δεν παίζει ρόλο, όσο αηδία ήταν ο δίσκος που έβγαλε η βανδή μετά από τρία χρόνια και η βίσση μετά από 2, τόσο καλός ήταν ο τελευταίος δίσκος του χατζηγιάννη, ένα χρόνο μετά τον προηγούμενο άθλιο δίσκο.
Το παν είναι να αρέσεις στο κοινό σου, από ότι φαίνεται από την επιτυχία του, προφανώς αρέσει.
MusicLover

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MusicLover »

Nick_Man έγραψε:από ότι φαίνεται από την επιτυχία του, προφανώς αρέσει.
Ε δεν έχει και ιδιαίτερη τελευταία.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
happy_end

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από happy_end »

Καλά δε θα θελα πχ η Δέσποινα να έσκαγε με δίσκο κάθε χρόνο. Εδώ δεν το έκανε όταν ακόμη έχτιζε όνομα. Νομίζω 2 χρόνια είναι μια χαρά για νέο δίσκο. Εκτός βέβαια αν ο προηγούμενος πήγε άπατος και πρέπει να βγάλει κάτι άμεσα.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
stelios

happy_end έγραψε:Καλά δε θα θελα πχ η Δέσποινα να έσκαγε με δίσκο κάθε χρόνο. Εδώ δεν το έκανε όταν ακόμη έχτιζε όνομα. Νομίζω 2 χρόνια είναι μια χαρά για νέο δίσκο. Εκτός βέβαια αν ο προηγούμενος πήγε άπατος και πρέπει να βγάλει κάτι άμεσα.
Συμφωνώ.Κάθε 2 χρόνια νέα κυκλοφορία είναι μια χαρά.Να έχεις και τον χρόνο να βρεις τραγούδια.
stelios

minerboh

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από minerboh »

happy_end έγραψε:Καλά δε θα θελα πχ η Δέσποινα να έσκαγε με δίσκο κάθε χρόνο. Εδώ δεν το έκανε όταν ακόμη έχτιζε όνομα. Νομίζω 2 χρόνια είναι μια χαρά για νέο δίσκο. Εκτός βέβαια αν ο προηγούμενος πήγε άπατος και πρέπει να βγάλει κάτι άμεσα.
Υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια! Η Βανδή δεν βγάζει κάθε δύο χρόνια αλλά κάθε φορά που ξεκολλάει ο ''σκληρός'' του Φοίβου.
Απάντηση