Aυτό με ενοχλεί.Ξέρουμε ήδη 3 single και ο δίσκος θα βγει τον Απρίλιο.Λογικά θα βγει και άλλο single λίγο πριν την κυκλοφορία του δίσκου.MusicLover έγραψε:Δεν τραβάει πολύ γι αυτό βγαίνει τόσο άμεσα κ άλλο τραγούδι. Έλεος όμως 10 κομμάτια θα έχει το άλμπουμ κ θα ξέρουμε ήδη τα 3.stelios έγραψε:Άντε να βγει και το άλμπουμ επιτέλους.Μάλλον το ντουέτο με την Μαρινέλλα δεν θα το προωθήσουν ιδιαίτερα.Mάλλον πάει Πάσχα τουλάχιστον το cd.
Νατάσα Θεοδωρίδου
Re: Νατάσσα Θεοδωρίδου [Songs & More]
I like people too much or not at all.
-
Ε δε νομίζω όχι 4ο single είναι too much να βγάλει, δεν είναι κ η Έλλη! Λογικά θα βγει αυτό τη Δευτέρα και σε 1 μήνα ο δίσκος!stelios έγραψε:Aυτό με ενοχλεί.Ξέρουμε ήδη 3 single και ο δίσκος θα βγει τον Απρίλιο.Λογικά θα βγει και άλλο single λίγο πριν την κυκλοφορία του δίσκου.MusicLover έγραψε:Δεν τραβάει πολύ γι αυτό βγαίνει τόσο άμεσα κ άλλο τραγούδι. Έλεος όμως 10 κομμάτια θα έχει το άλμπουμ κ θα ξέρουμε ήδη τα 3.stelios έγραψε:Άντε να βγει και το άλμπουμ επιτέλους.Μάλλον το ντουέτο με την Μαρινέλλα δεν θα το προωθήσουν ιδιαίτερα.Mάλλον πάει Πάσχα τουλάχιστον το cd.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Πολύ καλό!!!!!!!!Το περιμένουμε ολόκληρο!!!!!!
-
Καλά προβλέπω κι άλλη πόρωση.. Περιμένω πολύ καλό δίσκο!!!supernatural22 έγραψε:
Πολύ καλό!!!!!!!!Το περιμένουμε ολόκληρο!!!!!!

Καλό ακούγεται!!!MusicLover έγραψε:Καλά προβλέπω κι άλλη πόρωση.. Περιμένω πολύ καλό δίσκο!!!supernatural22 έγραψε:
Πολύ καλό!!!!!!!!Το περιμένουμε ολόκληρο!!!!!!![]()
![]()
Θέλω πολύ να ξαναβγάλει ένα καλό άλμπουμ η Νατάσα.Άντε να δούμε. 

Kalo alla pali dn einai san ta palia ths... Alla einai kalo...
-
Δεν είναι το κανονικό. Το παιδί έβαλε απλά το απόσπασμα 2-3 φορές να επαναλαμβάνεται και τα ένωσε. Δεν είναι ολόκληρο το κομμάτι. Αύριο το κανονικό στον sfera.stelios έγραψε:
Θα είναι διαφορετικό το 2 κουπλέ.Δεν νομίζω να υπάρχουν άλλες διαφορές.MusicLover έγραψε:Δεν είναι το κανονικό. Το παιδί έβαλε απλά το απόσπασμα 2-3 φορές να επαναλαμβάνεται και τα ένωσε. Δεν είναι ολόκληρο το κομμάτι. Αύριο το κανονικό στον sfera.stelios έγραψε:
Δε μας είπατε όμως πως σας φάνηκε... 

-
Ε πώς δε θα υπάρχουν; Μπορεί να έχει καμιά γέφυρα π.χ. που δε φαίνεται από το απόσπασμα. Τι λογική είναι αυτή;stelios έγραψε:Θα είναι διαφορετικό το 2 κουπλέ.Δεν νομίζω να υπάρχουν άλλες διαφορές.MusicLover έγραψε:Δεν είναι το κανονικό. Το παιδί έβαλε απλά το απόσπασμα 2-3 φορές να επαναλαμβάνεται και τα ένωσε. Δεν είναι ολόκληρο το κομμάτι. Αύριο το κανονικό στον sfera.stelios έγραψε:
αισιόδοξοι να είστε! 

-
Εμένα έτσι κ αλλιώς μου αρέσει πολύ ήδη από το απόσπασμα.. Μου κόλλησε!Stavros έγραψε:αισιόδοξοι να είστε!
καλούλι είναι!MusicLover έγραψε:Εμένα έτσι κ αλλιώς μου αρέσει πολύ ήδη από το απόσπασμα.. Μου κόλλησε!Stavros έγραψε:αισιόδοξοι να είστε!

Πότε θα σα δούμε μαζί????stelios έγραψε:
Τέλειο θα ήταν...
Πιστεύω πως θα γίνει.chris3m έγραψε:Πότε θα σα δούμε μαζί????stelios έγραψε:
Τέλειο θα ήταν...