Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
Ωραία εκδήλωση φαίνεται, προσεγμένη. Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν προωθούν και τρελά το cd, ας πούμε έκανε τηλεοπτικές εμφανίσεις που δεν το στήριξε όσο θα μπορούσε ή ακόμα δεν έχουμε κλιπ για το Κοίταξε γύρω μας, και παρ' όλα αυτά έδωσαν χρήμα για να διοργανώσουν βραδιά απονομής.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον Βασίλη Καρρά από ό,τι γράφεται στο twitter 

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
ΔΙΠΛΑ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ ΕΓΙΝΕ Η ΜΟΝΟ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ???
manos έγραψε:an ginotan 4p tha to egrafes 4 fores?

λαθάκι

Ο αγχωμένος chef και τα κατεστραμμένα μπουρεκάκια της Ε. Κοκκίνου
Ο Φώτης και η Μαρία συνεχίζουν ακάθεκτοι τις φάρσες και αυτή τη φορά θύμα τους έπεσε η Έλλη Κοκκίνου.
Η γνωστή τραγουδίστρια προετοιμαζόταν για τη σημερινή απονομή του πλατινένιου της δίσκου και ο Φώτης την πήρε υποδυόμενος τον Γάλλο chef που έχει αναλάβει το catering της βραδιάς.
Πανικόβλητος λοιπόν την παίρνει τηλέφωνο για να την ενημερώσει ότι δε θα σερβιριστούν μπουρεκάκια γιατί ντεραπάρισε το βανάκι που τα μετέφερε.
Δείτε την αντίδραση της Έλλης Κόκκινου όταν ακούει τον Γάλλο chef Φώτη.
http://www.star.gr/media/134015/
δείτε βίντεο

Ο Φώτης και η Μαρία συνεχίζουν ακάθεκτοι τις φάρσες και αυτή τη φορά θύμα τους έπεσε η Έλλη Κοκκίνου.
Η γνωστή τραγουδίστρια προετοιμαζόταν για τη σημερινή απονομή του πλατινένιου της δίσκου και ο Φώτης την πήρε υποδυόμενος τον Γάλλο chef που έχει αναλάβει το catering της βραδιάς.
Πανικόβλητος λοιπόν την παίρνει τηλέφωνο για να την ενημερώσει ότι δε θα σερβιριστούν μπουρεκάκια γιατί ντεραπάρισε το βανάκι που τα μετέφερε.
Δείτε την αντίδραση της Έλλης Κόκκινου όταν ακούει τον Γάλλο chef Φώτη.
http://www.star.gr/media/134015/
δείτε βίντεο

+1happy_end έγραψε:Ωραία εκδήλωση φαίνεται, προσεγμένη. Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν προωθούν και τρελά το cd, ας πούμε έκανε τηλεοπτικές εμφανίσεις που δεν το στήριξε όσο θα μπορούσε ή ακόμα δεν έχουμε κλιπ για το Κοίταξε γύρω μας, και παρ' όλα αυτά έδωσαν χρήμα για να διοργανώσουν βραδιά απονομής.
I like people too much or not at all.
-
Πάντως η πλακέτα δεν έχει τη σφραγίδα της IFPI, πράγμα που κάνει την απονομή - μαϊμού. Τελικά τι συμβαίνει με τη Spicy και την IFPI? Τι συμβαίνει με το Φοίβο και την IFPI? (Tα ίδια είχαμε και με τη Heaven)
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Mωρέ Entek και τη σφραγίδα να είχε, και νομότυπο να ήταν, τί νόημα έχουν πλέον οι απονομές; Έχουν χάσει την ουσιαστική αξία τους από τη δεκαετία του 2000, όταν άρχισαν τα deals των τότε μεγάλων αλυσίδων δισκοπωλείων με τις τότε μεγάλες δισκογραφικές.Entek έγραψε:Πάντως η πλακέτα δεν έχει τη σφραγίδα της IFPI, πράγμα που κάνει την απονομή - μαϊμού. Τελικά τι συμβαίνει με τη Spicy και την IFPI? Τι συμβαίνει με το Φοίβο και την IFPI? (Tα ίδια είχαμε και με τη Heaven)
Πλέον η πλατίνα και η απονομή είναι αποκλειστικά μια κίνηση δημοσίων σχέσεων. Και περισσότερο για τον κόσμο που δεν ασχολείται τόσο όσο οι εδώ μέσα που μπαίνουν σ ένα forum κ ξέρουν τί ψιλοπαίζει. Πολλές πλατίνες = καλός δίσκος = να το πάρω κι εγώ. Αν και αμφιβάλω πως λειτουργεί έτσι πια.Το τελευταίο σκέλος έχει γίνει να τον κατεβάσω κι εγώ.
Τώρα το βλέπω καθαρά ...
kala to poso gelioi einai vevaia oute aytoi to exoun antilifthei
ante pollapli platina

ante pollapli platina

-
Η Ε. Κοκκίνου έγινε πλατινένια! Δες τους celebrities που πήγαν στην απονομή

Την μεγάλη επιτυχία που είχε η τελευταία δισκογραφική δουλειά της “Γενέθλια” γιόρτασε χθες το βράδυ η Έλλη Κοκκίνου. Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της ιδιαίτερα ανανεωμένη και χαμογελαστή. Στο πλευρό της βρέθηκε η καλή της φίλη Δέσποινα Βανδή, η Δέσποινα Καμπούρη και πολλοί άλλοι επώνυμοι.

Φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές της γνωστής τραγουδίστριας βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι για να την συγχαρούν και να την χειροκροτήσουν. Ανάμεσα στους επώνυμους φίλους της ήταν η Τζένη Μπότση, η Ελισάβετ Σπανού, ο Θάνος Πετρέλης, ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Φοίβος.
Δες φωτογραφίες:

Φοίβος και Δέσποινα Βανδή

Δέσποινα Καμπούρη

Έλλη Κοκκίνου

Δέσποινα Βανδή

Φοίβος και Έλλη Κοκκίνου

Πηγή Δεβετζή

Τζένη Μπότση

Έλλη Κοκκίνου και Θάνος Πετρέλης

Έλλη Κοκκίνου και Θέμης Γεωργαντάς

Έλλη Κοκκίνου

Άρης Πλασκοβίτης

Στέλλα Γιαμπουρά
tlife
Την μεγάλη επιτυχία που είχε η τελευταία δισκογραφική δουλειά της “Γενέθλια” γιόρτασε χθες το βράδυ η Έλλη Κοκκίνου. Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της ιδιαίτερα ανανεωμένη και χαμογελαστή. Στο πλευρό της βρέθηκε η καλή της φίλη Δέσποινα Βανδή, η Δέσποινα Καμπούρη και πολλοί άλλοι επώνυμοι.
Φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές της γνωστής τραγουδίστριας βρέθηκαν σε γνωστό μαγαζί στο Κολωνάκι για να την συγχαρούν και να την χειροκροτήσουν. Ανάμεσα στους επώνυμους φίλους της ήταν η Τζένη Μπότση, η Ελισάβετ Σπανού, ο Θάνος Πετρέλης, ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Φοίβος.
Δες φωτογραφίες:
Φοίβος και Δέσποινα Βανδή
Δέσποινα Καμπούρη
Έλλη Κοκκίνου
Δέσποινα Βανδή
Φοίβος και Έλλη Κοκκίνου
Πηγή Δεβετζή
Τζένη Μπότση
Έλλη Κοκκίνου και Θάνος Πετρέλης
Έλλη Κοκκίνου και Θέμης Γεωργαντάς
Έλλη Κοκκίνου
Άρης Πλασκοβίτης
Στέλλα Γιαμπουρά
tlife
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
το tlife δεν πρόσεξε ότι ήταν εκεί και η Στέλλα Καλλή, η Ελισάβετ Σπανού, ο Τους;
μόνο τη Γιαμπουρά είδε;

μόνο τη Γιαμπουρά είδε;

παρτε φωτό και από άλλους λοιπόν:

το φόρεμα της Έλλης δε μου άρεσε καθόοοοοοοοοοοοοοοοοολου
το παντελόνι της Καλλή της έκανε πάρα πολύ ωραίο σώμα!
η Αζούκη είναι λιγάκι ασχημούλα ή είναι αυτή η φωτό έτσι;

το παντελόνι της Καλλή της έκανε πάρα πολύ ωραίο σώμα!

η Αζούκη είναι λιγάκι ασχημούλα ή είναι αυτή η φωτό έτσι;

όλη η spicy εκεί με λίγα λόγια

Φαντάζομαι αναφέρεσαι στο σύνολο των καλλιτεχνών που κάνει ανάλογες απονομές και όχι αποκλειστικά στην Έλλη και στον Φοίβο.GUNNER_10 έγραψε:kala to poso gelioi einai vevaia oute aytoi to exoun antilifthei![]()
ante pollapli platina
I like people too much or not at all.