Πάολα
Re: Η Πάολα στη σκουπιδοχέβεν;
10 τραγουδάκια θα έχει από ότι διάβασα σε fanclub της στο facebook!Ήδη έτοιμο είναι,γι'αυτό θα βγει Απρίλιο και όχι αργότερα!
- stathis2b_
Μου αρέσει που ανοίγει και σαμπάνιες ο Πουνέντης λες και καλωσορίζει την top τραγουδίστρια 

Aς ελπίσουμε οτι θα φερθεί η χοντροπατάτα καλύτερα στη Πάολα απ'οτι φέρθηκε στην Ηλιάδη που απέσυρε το τραγούδι της απο τα ραδιόφωνα!
Μα γράφει πως είναι τιμή τους που υπέγραψε στην Heaven.stathis2b_ έγραψε:Μου αρέσει που ανοίγει και σαμπάνιες ο Πουνέντης λες και καλωσορίζει την top τραγουδίστρια

I like people too much or not at all.
- stathis2b_
Α, εντάξει τότεstelios έγραψε:Μα γράφει πως είναι τιμή τους που υπέγραψε στην Heaven.stathis2b_ έγραψε:Μου αρέσει που ανοίγει και σαμπάνιες ο Πουνέντης λες και καλωσορίζει την top τραγουδίστρια

pws einai etsi h kahmenh???siga mhn einai ayth katw apo 30...
- stathis2b_
Ποιος ειπε οτι ειναι κατω απο 30; 45 μες το νερό
-
Όχι 80. Έλεος μικρό κοριτσάκι είναι η κόρη της και είναι νέα παιδιά, έχει τσιγγάνικη καταγωγή ίσως γι αυτό σας κάνει μεγαλύτερη η φυσιογνωμία της σε συνδυασμό με πλαστικές που έχει κάνει.stathis2b_ έγραψε:Ποιος ειπε οτι ειναι κατω απο 30; 45 μες το νερό
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
25/06/85 ειναι γεννημενη. ειναι παρα πολυ μικρη.
Θέλεις να μου πεις οτι ΕΓΩ είμαι γηραιότερος κατα μια ολόκληρη πενταετία απο το σκουπόξυλο;tgoj18 έγραψε:25/06/85 ειναι γεννημενη. ειναι παρα πολυ μικρη.
Τα χάπια μου, το LACTA κεκάκι μου και ενα ταξί να φύγω!!!!!!!

-
to 1975 isws siga mhn einai to 1985 eleos h mpampogria.. exei k paidi..
h kalomoira einai to 1985 sas moiazoun gia synomilhkes? 

παράδειγμα προς αποφυγήν απλά παιδιά!
ποτά, ναρκωτικά, ξενύχτια, καταχρήσεις φουλ! δε φταίει η φυσιογνωμία που δείχνει τόσο!
ποτά, ναρκωτικά, ξενύχτια, καταχρήσεις φουλ! δε φταίει η φυσιογνωμία που δείχνει τόσο!
Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
H Πάολα κάνει τέτοια πράγματα;deba έγραψε:παράδειγμα προς αποφυγήν απλά παιδιά!

Η κόρη της είναι 11 χρονών και η Πάολα είχε μείνει έγκυος στα 15 της!Στα 16 της την είχε γεννήσει!Είχε αρραβωνιαστεί με κάποιον τσιγγάνο αλλά χώρισαν!Την κόρη της,την κρατάνε οι γονείς της Πάολας,οι οποίοι είναι νέοι,γύρω στα 45,και μένουν στη Χαλκιδική.
Δε ξέρω για πρέζα και αλκόολ, σίγουρα όμως θα πρέπει να πάσχει απο ανορεξία. Μπορείς να δεις ολοκάθαρα τα κόκκαλά της.stelios έγραψε:H Πάολα κάνει τέτοια πράγματα;deba έγραψε:παράδειγμα προς αποφυγήν απλά παιδιά!
Ποια είναι η νύφη και ποιος είναι ο γαμπρός; Η Πάολα έκανε ένα σούπερ ανατρεπτικό video clip!
Η τραγουδίστρια οπτικοποίησε τη νέα της επιτυχία «Να με αφήσεις ήσυχα θέλω» με την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Ηλία Φιλίππου! Τα γυρίσματα του video clip έγιναν σε πολλά διαφορετικά μέρη της Αθήνας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου! Η Πάολα ντύθηκε γαμπρός και το μοντέλο όπως θα δείτε και εσείς στις αποκλειστικές φωτογραφίες ντύθηκε νύφη! Το concept θέλει την τραγουδίστρια μετά από ένα χωρισμό να φαντάζεται μέσα από διάφορες σκηνές πώς θα ήταν η ιδανική σχέση! Αναμένουμε να δούμε το ανατρεπτικό video clip στις οθόνες μας!
gossip.tv
Η τραγουδίστρια οπτικοποίησε τη νέα της επιτυχία «Να με αφήσεις ήσυχα θέλω» με την υπογραφή του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Ηλία Φιλίππου! Τα γυρίσματα του video clip έγιναν σε πολλά διαφορετικά μέρη της Αθήνας υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου! Η Πάολα ντύθηκε γαμπρός και το μοντέλο όπως θα δείτε και εσείς στις αποκλειστικές φωτογραφίες ντύθηκε νύφη! Το concept θέλει την τραγουδίστρια μετά από ένα χωρισμό να φαντάζεται μέσα από διάφορες σκηνές πώς θα ήταν η ιδανική σχέση! Αναμένουμε να δούμε το ανατρεπτικό video clip στις οθόνες μας!
gossip.tv