ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
ΝΕΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟΧΑΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ...ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΒΓΗΚΕ...
ΜΟΥΣΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ,ΣΤΙΧΟΙ ΒΙΚΥΣ ΓΕΡΟΘΟΔΩΡΟΥ...
XSLOVE έγραψε:PAIDES TO KOMMATI GIA TON KOURKOULLH MIA XARA K ME TO PARAPANO EINAI......MusicLover έγραψε:Αν θύμιζε έντονα παλιά Βίσση δε θα ήταν άθλιο.manos έγραψε:ktou kourkoulh athlio-thymizei entona palia vissi...
O KARVELAS TOU EDOSE ENA KOMMATI RAMENNO K KOMMENO PANO TOU.....
TO EAN 8UMIZEI PALIA VISSI, ONTOS..K MALISTA 8UMIZEI 'NOSTALGIA'
eklaie tzie ethelen!
Παρε ανασα και παμε...
-
ο θεοχαρης ειναι απλα αταλαντος......εχει ομως ωραιο σωμα..φωνη μηδεν......
Λατρεύω το Νοσταλγία! Μη μου κακολογάτε το Νοσταλγία!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
+1Entek έγραψε:Λατρεύω το Νοσταλγία! Μη μου κακολογάτε το Νοσταλγία!
Παρε ανασα και παμε...
Το ανεβάζει πολύ η ερμηνεία της Άννας.Μέτριο τραγούδι το λες.Entek έγραψε:Λατρεύω το Νοσταλγία! Μη μου κακολογάτε το Νοσταλγία!
I like people too much or not at all.
stelios έγραψε:Το ανεβάζει πολύ η ερμηνεία της Άννας.Μέτριο τραγούδι το λες.Entek έγραψε:Λατρεύω το Νοσταλγία! Μη μου κακολογάτε το Νοσταλγία!
Όπως και πολλά άλλα τραγούδια της Άννας... Το "Νοσταλγία" μου αρέσει ακριβώς όπως είχε κυκλοφορήσει!

Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Μα και εμένα μου αρέσει.Entek έγραψε:stelios έγραψε:Το ανεβάζει πολύ η ερμηνεία της Άννας.Μέτριο τραγούδι το λες.Entek έγραψε:Λατρεύω το Νοσταλγία! Μη μου κακολογάτε το Νοσταλγία!
Όπως και πολλά άλλα τραγούδια της Άννας... Το "Νοσταλγία" μου αρέσει ακριβώς όπως είχε κυκλοφορήσει!

I like people too much or not at all.
-
mia ap ta idia.. oi stavento meta to san er8ei h mera k ekeino to album to exoun xasei.. 

K EMENA MOU ARESEI, APLA EIPA TI MOU 8UMIZEI......stelios έγραψε:Μα και εμένα μου αρέσει.Entek έγραψε:stelios έγραψε:Το ανεβάζει πολύ η ερμηνεία της Άννας.Μέτριο τραγούδι το λες.Entek έγραψε:Λατρεύω το Νοσταλγία! Μη μου κακολογάτε το Νοσταλγία!

AN DEN ARESEI SOU TO SBHNOUN!!!
Epestrepsan kai oi C: Real !!
Aisthiti h apousia ths Eirinis
Aisthiti h apousia ths Eirinis
Βγήκε σήμερα το νέο βιντεοκλίπ της Ελευθερίας Αρβανιτάκη για το τραγούδι "Άρωμα".
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
ΩΡΑΙΟ!!!yakinthos έγραψε:Βγήκε σήμερα το νέο βιντεοκλίπ της Ελευθερίας Αρβανιτάκη για το τραγούδι "Άρωμα".
-
polu kalo! k omorfh! k xwris gymnismo ayth th fora 

Οπως καταλαβαινετε η Demy postαρε αυτη τη φωτογραφια στο προσωπικο της λογαριασμο στο Twitter λεγοντας (To krataw sta xeria mou!! My first Cd Single!! #mono mprosta Do I look happy?? :) Tracks : #1 Mia Zografia feat.Midenistis,#2 Mono Mprosta + Oge,#3 Kratise Me feat.TNS)
Το εχετε δει στα δισκοπωλεια??
i live for the A-P-P-L-A-U-S-E
Είναι promo cd-single και το δίνουν δώρο αν αγοράσεις κάτι από οποιοδήποτε κατάστημα του The Mall!Το ίδιο ακριβώς γίνεται και με το Μηδενιστή!!!Του Μηδενιστή περιέχει 3 τραγούδια ( "Μια ζωγραφιά feat. Demy" , "Καλά Κορίτσια" , "Everybody Dance Now feat. Ήβη Αδάμου")
Είναι κρίμα που δε μπορεί ούτε καν η τραγουδίστρια με τα 2 πιο μεγάλα χιτς της χρονιάς να βγάλει ολοκληρωμένο άλμπουμ. Θα ήθελα να ακούσω ολόκληρη δουλειά της Demy.
Είναι στην Panik Records,label της heaven,και δεν έχει τόσα έσοδα ώστε να κάνει μια ολοκληρωμένη παραγωγή!Ίσως αργότερα τα 3 αυτά τραγούδια μπουν σε ολοκληρωμένη δουλειά,εξάλλου το συγκεκριμένο cd-single είναι promo και επίσης υπάρχουν πολλά κομμάτια που μπαίνουν σε ολοκληρωμένες δουλειές 2-3 χρόνια μετά την κυκλοφορία τους!Nick_Man έγραψε:Είναι κρίμα που δε μπορεί ούτε καν η τραγουδίστρια με τα 2 πιο μεγάλα χιτς της χρονιάς να βγάλει ολοκληρωμένο άλμπουμ. Θα ήθελα να ακούσω ολόκληρη δουλειά της Demy.