ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
i diskografia tis natasas apo ton proto disko me to theofanous kai meta einai aparadekti
me to zori ola ta epomena cd mazi kanoun ena olokliromeno pragmatika kaol album
oxi oti pote eixe kai tin wow diskografia
apla sta prota albums eixe merika poli kala tragoudia eos kai imnous kai xaritomena fillers
apo kei kai pera to xaos
episis ego san akroatis aisthanomai oti mpainei sto studio kai skilovarietai
to vgazei stin ermineia tis
den ksero an ftaiei auti,i sony, o doulamis i kapoios allos alla kati ftaiei
me to zori ola ta epomena cd mazi kanoun ena olokliromeno pragmatika kaol album
oxi oti pote eixe kai tin wow diskografia
apla sta prota albums eixe merika poli kala tragoudia eos kai imnous kai xaritomena fillers
apo kei kai pera to xaos
episis ego san akroatis aisthanomai oti mpainei sto studio kai skilovarietai
to vgazei stin ermineia tis
den ksero an ftaiei auti,i sony, o doulamis i kapoios allos alla kati ftaiei
Θέλω να είμαι ελεύθερος κι ας τερματίζω δεύτερος!
-
gia mena to teleiws akyro apo natasa htan to 2004 meta to persyno.. ta alla eidika ta teleytaia bgazoun isa isa ta singles k tpt parapanw.. prepei na kanei mia paysh meta apo ayto to disko..
-
Συμφωνώ απόλυτα..Nick_Man έγραψε:Πέρα από τον προηγούμενο δίσκο, εγώ δεν έχω απογοητευτεί ποτέ από τη Νατάσα.
Και ο προηγούμενος δηλαδή είχε 2 καλά τραγούδια, θα μπορούσε απλά να είναι digital singles,δεν χρειαζόταν δίσκος.
Δε νομίζω ότι έχει καεί καθόλου.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
MusicLover έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα..Nick_Man έγραψε:Πέρα από τον προηγούμενο δίσκο, εγώ δεν έχω απογοητευτεί ποτέ από τη Νατάσα.
Και ο προηγούμενος δηλαδή είχε 2 καλά τραγούδια, θα μπορούσε απλά να είναι digital singles,δεν χρειαζόταν δίσκος.
+1
Παρε ανασα και παμε...
Εμένα δεν μου άρεσε και ο δίσκος "Νατάσα" πότε ήταν το 2008...???Nick_Man έγραψε:Πέρα από τον προηγούμενο δίσκο, εγώ δεν έχω απογοητευτεί ποτέ από τη Νατάσα.
Αυτός με το λευκό εξώφυλλο που ήταν σαν τον ...Casper το φαντασματάκι! Νομίζω είχε βγάλει 1 sigle, το "Πάλι" ...άλλο δεν θυμάμαι
Αφήστε που καλύτερα να δίνονται λεφτά για να βγάζει ολόκληρο δίσκο παρά για να βγάζει βίντεο κλιπ (τα οποία έτσι κι αλλιώς που θα παιχτούν; το mad και το mtv προωθούν άλλου είδους μουσική).
Προτιμότερο είναι να κάνουν κλιπ ένα δυνατό τραγούδι και να στέλνουν άλλα 2-3 στα ραδιόφωνα όπως κάνουν συνήθως.
Παρόλο που γενικά δεν ακούω λαϊκή μουσική η Νατάσα νομίζω πως είναι αξιοπρεπέστατη και έχει κρατήσει ποιότητα στη δουλειά της.
Προτιμότερο είναι να κάνουν κλιπ ένα δυνατό τραγούδι και να στέλνουν άλλα 2-3 στα ραδιόφωνα όπως κάνουν συνήθως.
Παρόλο που γενικά δεν ακούω λαϊκή μουσική η Νατάσα νομίζω πως είναι αξιοπρεπέστατη και έχει κρατήσει ποιότητα στη δουλειά της.
Συμφωνώ για μένα αυτοί οι 2 ήταν οι χειρότεροι δίσκοι της.Ο προηγούμενος και ο δίσκος Νατάσα.chris3m έγραψε:Εμένα δεν μου άρεσε και ο δίσκος "Νατάσα" πότε ήταν το 2008...???Nick_Man έγραψε:Πέρα από τον προηγούμενο δίσκο, εγώ δεν έχω απογοητευτεί ποτέ από τη Νατάσα.
Αυτός με το λευκό εξώφυλλο που ήταν σαν τον ...Casper το φαντασματάκι! Νομίζω είχε βγάλει 1 sigle, το "Πάλι" ...άλλο δεν θυμάμαι
Παρολαυτα μια χαρά είναι η Νατάσα.Προσωπικά δεν βλέπω καμία κάμψη στην καριέρα της.
I like people too much or not at all.
Το καινούριο τραγούδι του Λούκα Γιώρκα
Σε στίχους- Όλγας Βλαχοπούλου
Μουσική -Τρύφωνα Κουτσουρέλη
-
To 2007 βγήκε κ έβγαλε 2 singles το Πάλι και το Δε θέλω τίποτα. Για μένα ήταν μια εξαιρετική δουλειά του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Ηλία Φιλίππου απλά δεν προωθήθηκε όπως έπρεπε (sony κλασικά). Ακούστηκαν αρκετά και τα "Να μ'αγαπάς" και το "Καλά που έφυγες".chris3m έγραψε:Εμένα δεν μου άρεσε και ο δίσκος "Νατάσα" πότε ήταν το 2008...???Nick_Man έγραψε:Πέρα από τον προηγούμενο δίσκο, εγώ δεν έχω απογοητευτεί ποτέ από τη Νατάσα.
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
stelios έγραψε:
Το καινούριο τραγούδι του Λούκα Γιώρκα
Σε στίχους- Όλγας Βλαχοπούλου
Μουσική -Τρύφωνα Κουτσουρέλη
poly pegki zina to kommati
Παρε ανασα και παμε...
στην αρχή μου φαίνεται αδιάφορο αλλά όσο πάει και δυναμώνει και μου αρέσει στην πορεία
νομίζω πως live θα είναι πολύ καλό το κομμάτι
νομίζω πως live θα είναι πολύ καλό το κομμάτι

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
-
mporei na to aperipse k na to phre o loukas..
giati exoun mia filia k me ton antra ths k ton exei apo konta...
m'aese pantws to song!

m'aese pantws to song!
Τελικά αυτό είναι το κομμάτι για το οποίο έγραψε η Όλγα Βλαχοπούλου:
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά που με ρωτάτε για το πότε θα βγουν τα νέα τραγούδια που έχω γράψει. Με συγκινεί το ενδιαφέρον σας..Σύντομα θα έχω την δυνατότητα να σας παρουσιάσω ένα από τα καινούργια τραγούδια,με μεγάλη μου χαρά.Οπότε λίγο ακόμα υπομονή..♥
Και οι fans της Δέσποινας νόμιζαν ότι πρόκειται για το νέο κομμάτι της Δέσποινας!
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά που με ρωτάτε για το πότε θα βγουν τα νέα τραγούδια που έχω γράψει. Με συγκινεί το ενδιαφέρον σας..Σύντομα θα έχω την δυνατότητα να σας παρουσιάσω ένα από τα καινούργια τραγούδια,με μεγάλη μου χαρά.Οπότε λίγο ακόμα υπομονή..♥
Και οι fans της Δέσποινας νόμιζαν ότι πρόκειται για το νέο κομμάτι της Δέσποινας!
Λάθος κάνεις.Μας είχε πει πως δεν είναι της Δέσποινας.supernatural22 έγραψε:Τελικά αυτό είναι το κομμάτι για το οποίο έγραψε η Όλγα Βλαχοπούλου:

- PENELOPE
- Επικοινωνία:
ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ Η ΟΛΓΑ ΚΙ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥΙΤΕΡ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ...
Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ...ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ 'ΠΕΓΚΥΣΤΙΚΟ'....ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΑ ΣΤΙΛ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΚΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΛΑΙΒ ΘΑ ΤΟ ΣΚΙΣΕΙ Η ΦΩΝΑΡΑ ΜΟΥ!!!
Μ'ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ...ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ 'ΠΕΓΚΥΣΤΙΚΟ'....ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΑ ΣΤΙΛ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ 'ΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΚΙ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΛΑΙΒ ΘΑ ΤΟ ΣΚΙΣΕΙ Η ΦΩΝΑΡΑ ΜΟΥ!!!
ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΤΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ...ΨΙΛΟΟΙΚΟΝΟΠΟΥΛΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ!!!! 

Τρέξε-τρέξε, δε θα το βρεις!supernatural22 έγραψε:Τελικά αυτό είναι το κομμάτι για το οποίο έγραψε η Όλγα Βλαχοπούλου:

+1mad_king έγραψε:ΠΟΛΥ ΒΑΡΕΤΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ...ΨΙΛΟΟΙΚΟΝΟΠΟΥΛΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ!!!!
Παρε ανασα και παμε...
- PENELOPE
- Επικοινωνία:
ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΙΑ ΜΕΣΩ YOUTUBE..ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΓΙΝΑΝ ΑΠΟΡΡΗΤΑ.ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΙΝΟΣ...
PENELOPE έγραψε:ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΙΑ ΜΕΣΩ YOUTUBE..ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΓΙΝΑΝ ΑΠΟΡΡΗΤΑ.ΛΟΓΩ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΙΝΟΣ...