Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕ DEBA..ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ 3 ΜΑΖΙ!!!ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΟΤΙ ΓΕΜΙΖΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΤΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΔΗ...ΟΛΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΑ ΛΟΓΙΚΑ..
mad_king έγραψε:ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕ DEBA..ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΟΝΟ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ 3 ΜΑΖΙ!!!ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΣΤΕ ΟΤΙ ΓΕΜΙΖΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΤΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΔΗ...ΟΛΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΡΙΑ ΛΟΓΙΚΑ..
chris3m έγραψε:Συγνώμη,
Διαβάσατε καλά τι έγραψα?
Για ξαναδιαβάστε ορισμένοι, γιατί μόνο να προτρέχουν ξέρουν!!! Γράφω ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ...????????????????????????
chris3m έγραψε:
Πάντως το σχήμα δεν πήγε και συγκλονιστικά φέτος, αναμενόμενο βέβαια, αλλά δεν πήγε και πάρα πολύ καλά! Σημασία έχει ότι οι καλλιτέχνες το "πάλεψαν" και έφεραν εις πέρας τη σεζόν...
Το δεν πήγε συγκλονιστηκά, όπως οι Θεοδωρίδου-Μαρινέλλα και Βίσση, δεν σημαίνει πως αυτόματα δεν πήγαν καλά...
Ωστόσο αναφέρω την λέξη -αναμενόμενο- για να θίξω το γενικό κλίμα της χώρας που δύσκολα θα βγει ο καθένας πλέον!
Τι να τις κάνω τις φώτο, σιγά μην άνοιγαν το κέντρο χωρίς κόσμο, αυτό δεν γίνεται. Ωστόσο δεν ήταν και ελάχιστες οι Παρασκευές που δεν λειτούργησαν... το ξέρω καλά αυτό!
Τώρα μη με πιάσει η κακία μου, μη με πιάσει και πω ποιός κράταγε το σχήμα.... που στηρίχτηκε!!! μην το ξεκινήσω
exeis pollh plaka.... alh8eia sto lew, xwris parekshghsh e?
-η έλλη κοκκίνου φεύγει για συναυλία στη σουηδία
-έχουμε τη συναυλία αύριο
-μιλήστε μας γι'αυτή τη συναυλία στη σουηδία
-ε είναι μια συναυλία...στη σουηδία
-η έλλη κοκκίνου θα τραγουδά για έλληνες και σουηδούς