Βέβαια, δεν το'ξερες;sow έγραψε:tsifteteli?
Πέγκυ Ζήνα
-
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ (Songs & more)
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
-
exei apla laikh enorxhstrwsh re paidia.. ti den katalabate?
Η σημερινή εμφάνιση της Πέγκυς στην Κύπρο ακυρώνεται λόγω του θανάτου του Δημήτρη Μητροπάνου.
Η Πέγκυ και ο Λύρας θέλουν να είναι κοντά στην οικογενειά του.
Η Πέγκυ και ο Λύρας θέλουν να είναι κοντά στην οικογενειά του.
I like people too much or not at all.
Μόνο εσύ δεν το ήξερες!MusicLover έγραψε:Βέβαια, δεν το'ξερες;sow έγραψε:tsifteteli?

την παλεύεις ακόμη?... σε θαυμάζω!minerboh έγραψε:Μόνο εσύ δεν το ήξερες!MusicLover έγραψε:Βέβαια, δεν το'ξερες;sow έγραψε:tsifteteli?
chris3m έγραψε:την παλεύεις ακόμη?... σε θαυμάζω!minerboh έγραψε:Μόνο εσύ δεν το ήξερες!MusicLover έγραψε:Βέβαια, δεν το'ξερες;sow έγραψε:tsifteteli?

-
Ούτε ο sow και πολλοί άλλοι στην ελληνική επικράτεια φαντάζομαι...minerboh έγραψε:Μόνο εσύ δεν το ήξερες!MusicLover έγραψε:Βέβαια, δεν το'ξερες;sow έγραψε:tsifteteli?

Aυτό που σίγουρα έχει η ελληνική επικράτεια είναι μια τάση στο να μη καταφεύγει να πετάει κοτσάνες και να κρύβεται πίσω απο το δάκτυλό του.MusicLover έγραψε:Ούτε ο sow και πολλοί άλλοι στην ελληνική επικράτεια φαντάζομαι...minerboh έγραψε:Μόνο εσύ δεν το ήξερες!MusicLover έγραψε:Βέβαια, δεν το'ξερες;sow έγραψε:tsifteteli?

Εδώ πέθανε ολόκληρος Μητροπάνος,και κάθεστε και ασχολείστε με άσχετα?Γεμίζετε το thread με άσχετα εντελώς!
Όταν μου κολλάει τη στιγμή που μου μυξοκλαίει στο ιδιωτικά μηνύματα να μην ασχολούμαι μαζί του, τότε, ναι θα απαντήσω Σουπς μου. Και ο θάνατος του Μητροπάνου τι σχέση έχει με το θέμα της Πέγκυς; ε Σουπς;supernatural22 έγραψε:Εδώ πέθανε ολόκληρος Μητροπάνος,και κάθεστε και ασχολείστε με άσχετα?Γεμίζετε το thread με άσχετα εντελώς!
-
Γιατί πότε κρύφτηκα πίσω από το δάχτυλό μου; Και σε παρακαλώ μη μιλάς κι εσύ για κοτσάνες.. Να χαρείς!minerboh έγραψε:Aυτό που σίγουρα έχει η ελληνική επικράτεια είναι μια τάση στο να μη καταφεύγει να πετάει κοτσάνες και να κρύβεται πίσω απο το δάκτυλό του.MusicLover έγραψε:Ούτε ο sow και πολλοί άλλοι στην ελληνική επικράτεια φαντάζομαι...minerboh έγραψε:Μόνο εσύ δεν το ήξερες!MusicLover έγραψε:Βέβαια, δεν το'ξερες;sow έγραψε:tsifteteli?

Α, πάλιο το κολπάκι καραπαστούρμω αλλά δεν πιάνει σε μένα οπότε μη προσπαθείς. Απο τη μια μυξοκλαις στα ιδιωτικά μηνύματα και απο την άλλη πετάγεσαι σα πορδή να μας κρίνεις και να μας διορθώνεις, λες και είχα ανάγκη να ασχολούμαι με εμμονικά και κολλημένα μυαλά. Φυσικά και θα σου μιλάω για κοτσάνες μιας και μας έχεις πρήξει με τα κιλά που μας σερβίρεις.MusicLover έγραψε:Γιατί πότε κρύφτηκα πίσω από το δάχτυλό μου; Και σε παρακαλώ μη μιλάς κι εσύ για κοτσάνες.. Να χαρείς!minerboh έγραψε:Aυτό που σίγουρα έχει η ελληνική επικράτεια είναι μια τάση στο να μη καταφεύγει να πετάει κοτσάνες και να κρύβεται πίσω απο το δάκτυλό του.MusicLover έγραψε:Ούτε ο sow και πολλοί άλλοι στην ελληνική επικράτεια φαντάζομαι...minerboh έγραψε:Μόνο εσύ δεν το ήξερες!MusicLover έγραψε:Βέβαια, δεν το'ξερες;sow έγραψε:tsifteteli?

-
Εντάξει το ότι δε γνωριζόμαστε και μιλάς με αυτό τον τρόπο δείχνει πόσο μεγάλο ψυχολογικό πρόβλημα έχεις. Εκτός αν γνωριζόμαστε και κρύβεσαι εσύ πίσω από το δάχτυλό σου. Αλλά δε νομίζω καθώς όποιος με γνωρίζει προσωπικά δεν πιάνει στο στόμα του το όνομά μου με αυτό τον τρόπο. Συνέχισε να ποστάρεις τώρα.minerboh έγραψε:Α, πάλιο το κολπάκι καραπαστούρμω αλλά δεν πιάνει σε μένα οπότε μη προσπαθείς. Απο τη μια μυξοκλαις στα ιδιωτικά μηνύματα και απο την άλλη πετάγεσαι σα πορδή να μας κρίνεις και να μας διορθώνεις, λες και είχα ανάγκη να ασχολούμαι με εμμονικά και κολλημένα μυαλά. Φυσικά και θα σου μιλάω για κοτσάνες μιας και μας έχεις πρήξει με τα κιλά που μας σερβίρεις.MusicLover έγραψε:Γιατί πότε κρύφτηκα πίσω από το δάχτυλό μου; Και σε παρακαλώ μη μιλάς κι εσύ για κοτσάνες.. Να χαρείς!minerboh έγραψε:Aυτό που σίγουρα έχει η ελληνική επικράτεια είναι μια τάση στο να μη καταφεύγει να πετάει κοτσάνες και να κρύβεται πίσω απο το δάκτυλό του.MusicLover έγραψε:Ούτε ο sow και πολλοί άλλοι στην ελληνική επικράτεια φαντάζομαι...minerboh έγραψε:Μόνο εσύ δεν το ήξερες!MusicLover έγραψε:Βέβαια, δεν το'ξερες;sow έγραψε:tsifteteli?
Πιάνω στο στόμα μου αυτούς που αξίζουν να πιάσω αγορίνα χρυσή. Δεν σε ξέρω και ευτυχώς και ξέρεις γιατί; Στα ιδιωτικά μηνύματα μας λές να μην ασχολούμαι μαζί σου και το πράττω. Όταν όμως πετάγεσαι σα τη πορδή και μου κάνεις παράθεση ενω σου έχω καταστήσει σαφές οτι δεν θέλω πάρε δώσε με τη πάρτη σου ξέρωντας οτι αυτό οτι θα πυροδοτήσει τα εξαμάξης και μετά μας το παίζεις και ανώτερος, τρομάρα σου, ε τότε τα θέλει ο πισινός σου. Μου αποδεικνύεις οτι πέρα απο εμμονικός, ξεροκέφαλος και φτωχός εν τω πνευμάτι, είσαι και ''αντιφατικός''. Τέτοιοι μπούφοι δεν ανήκουν στις γνωριμίες μου. Εγω θα δημοσιέυω οταν το κρίνω απαραίτητο και φυσικά κάποιος με τα δικά σου νοητικά επίπεδα δεν θα μου πει το τι θα κάνω. 

-
Δεν ασχολιόμουν μέχρι που άρχισες να αναφέρεσαι σε μένα σε ποστ σου.. Δεν το ξεκίνησα εγώ.. Αλλά επιτέλους σταμάτα τους χαρακτηρισμούς δεν καταλαβαίνεις ότι γελοιοποιείσαι; Όσο για το νοητικό μου επίπεδο, δε θα σχολιάσω καν.. Έχε ο,τι γνώμη θες, απλά μη με χαρακτηρίζεις χωρίς να με γνωρίζεις. Απλό..minerboh έγραψε:Πιάνω στο στόμα μου αυτούς που αξίζουν να πιάσω αγορίνα χρυσή. Δεν σε ξέρω και ευτυχώς και ξέρεις γιατί; Στα ιδιωτικά μηνύματα μας λές να μην ασχολούμαι μαζί σου και το πράττω. Όταν όμως πετάγεσαι σα τη πορδή και μου κάνεις παράθεση ενω σου έχω καταστήσει σαφές οτι δεν θέλω πάρε δώσε με τη πάρτη σου ξέρωντας οτι αυτό οτι θα πυροδοτήσει τα εξαμάξης και μετά μας το παίζεις και ανώτερος, τρομάρα σου, ε τότε τα θέλει ο πισινός σου. Μου αποδεικνύεις οτι πέρα απο εμμονικός, ξεροκέφαλος και φτωχός εν τω πνευμάτι, είσαι και ''αντιφατικός''. Τέτοιοι μπούφοι δεν ανήκουν στις γνωριμίες μου. Εγω θα δημοσιέυω οταν το κρίνω απαραίτητο και φυσικά κάποιος με τα δικά σου νοητικά επίπεδα δεν θα μου πει το τι θα κάνω.
Και εγώ έγραψα πριν οτι όρεξη είχα να ασχοληθώ με τα μούτρα σου. Να μη πετάγεσαι σα πορδή και εσύ στις δικές μου δημοσιεύσεις να μη σε σχολιάζω, όσο θα πετάγεσαι θα πράττω αναλόγως και όπως είπα και σε παλιότερη δημοσίευση, αν σου αρέσει καλώς, αν όχι υπάρχουν και τα αλλαντοπωλεία. Όσο για το ποίος γελοιοποιείται, αυτό είναι δική σου αποκλειστικότητα. Δεν μου αρέσει να κλέβω τη παράσταση σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις.MusicLover έγραψε:Δεν ασχολιόμουν μέχρι που άρχισες να αναφέρεσαι σε μένα σε ποστ σου.. Δεν το ξεκίνησα εγώ.. Αλλά επιτέλους σταμάτα τους χαρακτηρισμούς δεν καταλαβαίνεις ότι γελοιοποιείσαι; Όσο για το νοητικό μου επίπεδο, δε θα σχολιάσω καν.. Έχε ο,τι γνώμη θες, απλά μη με χαρακτηρίζεις χωρίς να με γνωρίζεις. Απλό..minerboh έγραψε:Πιάνω στο στόμα μου αυτούς που αξίζουν να πιάσω αγορίνα χρυσή. Δεν σε ξέρω και ευτυχώς και ξέρεις γιατί; Στα ιδιωτικά μηνύματα μας λές να μην ασχολούμαι μαζί σου και το πράττω. Όταν όμως πετάγεσαι σα τη πορδή και μου κάνεις παράθεση ενω σου έχω καταστήσει σαφές οτι δεν θέλω πάρε δώσε με τη πάρτη σου ξέρωντας οτι αυτό οτι θα πυροδοτήσει τα εξαμάξης και μετά μας το παίζεις και ανώτερος, τρομάρα σου, ε τότε τα θέλει ο πισινός σου. Μου αποδεικνύεις οτι πέρα απο εμμονικός, ξεροκέφαλος και φτωχός εν τω πνευμάτι, είσαι και ''αντιφατικός''. Τέτοιοι μπούφοι δεν ανήκουν στις γνωριμίες μου. Εγω θα δημοσιέυω οταν το κρίνω απαραίτητο και φυσικά κάποιος με τα δικά σου νοητικά επίπεδα δεν θα μου πει το τι θα κάνω.

-
Εντάξει παίξε μπάλα μόνος σου σε αυτό το φόρουμ. Καλή συνέχεια.
MusicLover έγραψε:Εντάξει παίξε μπάλα μόνος σου σε αυτό το φόρουμ. Καλή συνέχεια.
Χαιρετίσματα στους παστουμάρδες.

ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΕΜΑ...ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...