Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ενταξει ο Σφακιανακης δεν ειναι πλεον στα πρωτα βηματα του για να κανει δισκους ωστε να κανει κοινο. Εχει κοινο, σε πολλους αρεσει αυτο που κανει, αρα τραγουδα αυτο που θελει να τραγουδισει. Χωρις ομως να μην λεει τραγουδια που αρεσουν σε ολους οπως φετος με το ενα τσιγγανακι ειπε.
minerboh έγραψε:
Θέλω να πω οτι οι Νότες ηταν δίσκος που έβγαλε τραγουδάρες που ακούγονται μέχρι και σήμερα...ξυπνάτε.
Και ετσι οπως το θετεις παλι δεν συγκρινεται γιατι δεν ξερεις αν μετα απο 10χρονια ποσα τραγουδια θα ακουγονται απο τις Μνημες.
Πες απλα οτι ηταν δισκαρα και τιποτα αλλο.
SFAKattack10 έγραψε:Ενταξει ο Σφακιανακης δεν ειναι πλεον στα πρωτα βηματα του για να κανει δισκους ωστε να κανει κοινο. Εχει κοινο, σε πολλους αρεσει αυτο που κανει, αρα τραγουδα αυτο που θελει να τραγουδισει. Χωρις ομως να μην λεει τραγουδια που αρεσουν σε ολους οπως φετος με το ενα τσιγγανακι ειπε.
minerboh έγραψε:
Θέλω να πω οτι οι Νότες ηταν δίσκος που έβγαλε τραγουδάρες που ακούγονται μέχρι και σήμερα...ξυπνάτε.
Και ετσι οπως το θετεις παλι δεν συγκρινεται γιατι δεν ξερεις αν μετα απο 10χρονια ποσα τραγουδια θα ακουγονται απο τις Μνημες.
Πες απλα οτι ηταν δισκαρα και τιποτα αλλο.
Βασικά έχουν περάσει κάποια χρόνια απο τις Μνήμες και δεν έχω πετύχει κάποιο τραγούδι απο αυτή τη δουλειά στα ραδιόφωνα τα τελευταία χρόνια. Μόνο το τσιγγανάκι ακούω απο τα πιο πρόσφατα.
Για τις Νότες, σε περίπτωση που δεν το έχεις χαμπαριάσει, το έχω ήδη πει οτι είναι δισκάρα. Διάβαζε αυτα που γράφουν προτού απαντήσεις.
minerboh έγραψε:Διάβαζε αυτα που γράφουν προτού απαντήσεις.
Ολη η κουβεντα ξεκινησε για τους δισκους μετα το 2000 που δεν ειναι τοσο ολοκληρωμενοι οπως οι δισκοι πριν το 2000 και συ εχει φαει σκαλωμα για να μας πεις το αυτονοητο, οτι οι Νοτες ειναι καλυτερος δισκος. Μην λεμε τα ιδια και τα ιδια, ουτε θα κατσω να διαβασω ολα σου τα ποστ. Για μετα το 2000 πες τιποτα.
minerboh έγραψε:Διάβαζε αυτα που γράφουν προτού απαντήσεις.
Ολη η κουβεντα ξεκινησε για τους δισκους μετα το 2000 που δεν ειναι τοσο ολοκληρωμενοι οπως οι δισκοι πριν το 2000 και συ εχει φαει σκαλωμα για να μας πεις το αυτονοητο, οτι οι Νοτες ειναι καλυτερος δισκος. Μην λεμε τα ιδια και τα ιδια, ουτε θα κατσω να διαβασω ολα σου τα ποστ. Για μετα το 2000 πες τιποτα.
Λάθος. Εγω είπα οτι μεν οι Μνήμες ήταν καλός δίσκος αλλά δεν συγκρίνεται με τις Νότες γιατί πολύ απλά ήταν πολύ καλύτερη δουλειά.
Αν καταλαβαίνεις ελληνικά, έχει καλώς, αν όχι τότε θα σε συμβούλευα να κόψεις το υφάκι γιατί γίνεσαι ρεζίλι.
Τα ιδια και τα ιδια... Εγω δεν εχω κανενα υφακι, οταν ειπα "Πες απλα οτι ηταν δισκαρα και τιποτα αλλο" εννοουσα "οκ να τελειωνουμε" αλλα μαλλον ηθελες να πεις τα ιδια και τα ιδια...
Δεν ασχολουμαι αλλο, εισαι ο δευτερος εδω μεσα που τρολαρει αλλα δεν ειμαι παιδακι πια για να τρολαρω και γω.
SFAKattack10 έγραψε:Τα ιδια και τα ιδια... Εγω δεν εχω κανενα υφακι, οταν ειπα "Πες απλα οτι ηταν δισκαρα και τιποτα αλλο" εννοουσα "οκ να τελειωνουμε" αλλα μαλλον ηθελες να πεις τα ιδια και τα ιδια...
Δεν ασχολουμαι αλλο, εισαι ο δευτερος εδω μεσα που τρολαρει αλλα δεν ειμαι παιδακι πια για να τρολαρω και γω.
Φυσικά παίζει και η πιθανότητα του να είσαι και σκατόγερος που είτε πάσχει απο Αιλτσχάιμερ είτε απο ατροφία ωχράς κηλίδας και δεν καταλαβαίνεις το τι σου γράφουν.
Αν δεν θέλεις να ασχολόυνται μαζί σου τότε και εσύ να μην πετάγεσαι με υφάκι βαρύμαγκα και με όρεξη για το παίξεις τσαμπουκάς.
Entek έγραψε:To 'χα ξαναπεί και το λέω και πάλι, τα πράγματα για τον Noti άλλαξαν προς το χειρότερο όταν έφυγε από την ΕΜΙ και εντάχθεικε στο δυναμικό της UNIVERSAL η οποία αποδείχθηκε λίγη! Από την άλλη η ΕΜΙ τον φρόντισε πραγματικά το Noti και φαίνεται από τα πάντα στις δουλειές του εκεί!
To 'χα ξαναπεί και το λέω και πάλι, τα πράγματα για τον Noti άλλαξαν προς το χειρότερο όταν έφυγε από την ΕΜΙ και εντάχθεικε στο δυναμικό της UNIVERSAL η οποία αποδείχθηκε λίγη! Από την άλλη η ΕΜΙ τον φρόντισε πραγματικά το Noti και φαίνεται από τα πάντα στις δουλειές του εκεί!
Κάτι μου λέει ότι σύντομα θα 'ρθουν καλύτερες μέρες!!!
Entek έγραψε:To 'χα ξαναπεί και το λέω και πάλι, τα πράγματα για τον Noti άλλαξαν προς το χειρότερο όταν έφυγε από την ΕΜΙ και εντάχθεικε στο δυναμικό της UNIVERSAL η οποία αποδείχθηκε λίγη! Από την άλλη η ΕΜΙ τον φρόντισε πραγματικά το Noti και φαίνεται από τα πάντα στις δουλειές του εκεί!
Συμφωνώ μαζί σου! Δυστυχώς (όπως και για πολλούς) τα πράγματα δεν είναι πολύ καλά και για εκείνον.
Ο Νότης όμως έχει φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά - τυφλά, οπότε ακόμη δεν θα νιώσει "ταρακούνημα", τουλάχιστον στα LIVE.
Γενικά όμως η UNIVERSAL δεν είναι από τις εταιρίες που δείχνουν "σεβασμό" στους καλλιτέχνες.
Ο ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ..ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΤΑ..ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΤΕ..ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ...
Επίσης ο Notis είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που βγάζουν σε κάθε δίσκο τουλάχιστον 16 τραγούδια.Η ολοκληρωμένη τριλογία μαζί με τα bonus είχε 25 τραγούδια!Και 1 videoclip έβγαλε από κάθε μέρος της τριλογίας όπως επίσης και το "Τσιγγανάκι" από τα extra!Και τώρα ετοιμάζεται να βγάλει ολοκληρωμένο δίσκο.Δεν νομίζω να έχει παράπονο από τη Universal!
supernatural22 έγραψε:Επίσης ο Notis είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που βγάζουν σε κάθε δίσκο τουλάχιστον 16 τραγούδια.Η ολοκληρωμένη τριλογία μαζί με τα bonus είχε 25 τραγούδια!Και 1 videoclip έβγαλε από κάθε μέρος της τριλογίας όπως επίσης και το "Τσιγγανάκι" από τα extra!Και τώρα ετοιμάζεται να βγάλει ολοκληρωμένο δίσκο.Δεν νομίζω να έχει παράπονο από τη Universal!
Nomizw oti exei parapono, kai malista to eipe prin kapoia xronia dhmosia !
edw akougete oti tha bgalei oloklhrwmeno disko kai oute to onoma tou diskou den kseroume, oute hmeromenia kykloforias !
Promotion=0 ! apo tin Universal ! pws na min exei parapono ?
supernatural22 έγραψε:Επίσης ο Notis είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που βγάζουν σε κάθε δίσκο τουλάχιστον 16 τραγούδια.Η ολοκληρωμένη τριλογία μαζί με τα bonus είχε 25 τραγούδια!Και 1 videoclip έβγαλε από κάθε μέρος της τριλογίας όπως επίσης και το "Τσιγγανάκι" από τα extra!Και τώρα ετοιμάζεται να βγάλει ολοκληρωμένο δίσκο.Δεν νομίζω να έχει παράπονο από τη Universal!
2videoclip εβγαλε απο καθε μερος της τριλογιας συνολικα 7! Βασικα παντα βγαζει δισκο με πανω απο 16τραγουδια, 4videoclip σε καθε δισκο και δισκο καθε 1.5 με 2 χρονια. Αν δεν του τα προσφερε αυτα η Universal δεν θα ηταν εκει, ειναι τα βασικα που θα μπορουσε να κανει η Universal, ασχετα με το τι προωθηση κανει. Σε καθε δισκο εχει τον πρωτο λογο ο Σφακιανακης, οπως και το 2002 που η Universal δεν ηθελε το "δινει τα φιλια" και τελικα επεβαλε το τραγουδι και εγινε και επιτυχια.