Με κάποιο περιοδικό στα περίπτερα;supernatural22 έγραψε:Κυκλοφόρησε ο Γιώργος Παπαδόπουλός.Τώρα περιμένουμε Πάολα στις 28 του μήνα.Η Φουρέιρα τελικά θα βγει μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Ιουνίου,το ίδιο και ο STAN,και οι 2 και στα περίπτερα.
ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
I like people too much or not at all.
Stan και Φουρέιρα,ίσως με περιοδικό,αλλά σίγουρα και μόνο το cd.stelios έγραψε:Με κάποιο περιοδικό στα περίπτερα;supernatural22 έγραψε:Κυκλοφόρησε ο Γιώργος Παπαδόπουλός.Τώρα περιμένουμε Πάολα στις 28 του μήνα.Η Φουρέιρα τελικά θα βγει μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Ιουνίου,το ίδιο και ο STAN,και οι 2 και στα περίπτερα.
Το cd της Πάολας θα έχει 6,90€ special price!
Η Βισση θα κυκλοφορησει τελικα cd τον Ιουνιο?

Music & Lyrics by Pegasos
Directed by Manolis Tzirakis
Η αδερφή της Μαντούς!Αλλά πολύ το άργησε να μπει στη δισκογραφία!Και επίσης είναι 37 ετών,δεν ξεκινάνε σ'αυτή την ηλικία!Πάντως φωνάρα και πολύ ωραία ενορχήστρωση!!!!Θα ταίριαζε και στη Μαντώ αυτό το κομμάτι!!!!
Υπέροχο,μαγικό το κομμάτι της Νατάσας Μποφίλιου.Τέτοιους καλλιτέχνες θέλουμε,με όμορφες δισκογραφικές δουλειές!Περιμένουμε με αγωνία το δίσκο!
ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ... ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟ..ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ!! 

Ναι γιατί αν δεν είσαι 22 χρονών και ξέκωλο σαν τη φουρέιρα δεν δικαιούσαι να είσαι στη δισκογραφία!supernatural22 έγραψε:Η αδερφή της Μαντούς!Αλλά πολύ το άργησε να μπει στη δισκογραφία!Και επίσης είναι 37 ετών,δεν ξεκινάνε σ'αυτή την ηλικία!Πάντως φωνάρα και πολύ ωραία ενορχήστρωση!!!!Θα ταίριαζε και στη Μαντώ αυτό το κομμάτι!!!!
Νέα Έλενα
..."με τον χρόνο, νικάω τον πόνο- με τις λέξεις να μη με παίξεις. Παραμύθια χωρίς αλήθεια, τη σιωπή μου θα την κάνουν κραυγή"...
..."με τον χρόνο, νικάω τον πόνο- με τις λέξεις να μη με παίξεις. Παραμύθια χωρίς αλήθεια, τη σιωπή μου θα την κάνουν κραυγή"...
μπαλαντα φαινεται να ναι!supernatural22 έγραψε:Νέα Έλενα
i live for the A-P-P-L-A-U-S-E
ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ!
Ο Μαζωνάκης θα βγει το Σεπτέμβριο σύμφωνα με το επίσημο fanclub του.Θα έχει 10 κομμάτια,και δεν θα ακουστεί κάποιο άλλο κομμάτι μέχρι να βγει ο δίσκος!
Όλα τα κομμάτια του δίσκου της Πάολας διέρρευσαν στο youtube σημερα.Αύριο κυκλοφορεί επίσημα!
Της Παπαρίζου το νέο κομμάτι λέγετε "Ο λόγος σου σπαθί" και είναι χορευτικό. Στίχοι:
Περνούν οι μέρες
Κι είμαι πιο δυνατή
Μες απ το βράχο
Το λουλούδι θα βγει
Είσαι η ελπίδα
Το κερί μιας ευχής
Σύννεφα φεύγουν
Και το γκρι της βροχής
ραντεβού μέσα στ' όνειρό σου,
να'σαι εκει ο εαυτός σου.
Δυό ψυχες αμμουδιά και κύμα
κι ότι πεις.... Ο ΛΟΓΟΣ ΣΟΥ ΣΠΑΘΙ.