To Έτσι σε δέχτηκα δεν πρέπει να το έχει τραγουδήσει live άλλες φορές εκτός από το Smile Concert!Πάντως το "Δεν υπάρχεις πια" είναι το 8ο single που προωθείται από το δίσκο!stelios έγραψε:To ''Δεν υπάρχεις πια'' πάει καλά σε views.Λογικά θέλουν κάτι ανάλαφρο για καλοκαιρινό single.
Σίγουρα το Έτσι σε δέχτηκα και το ''Θα σαι όπου είμαι'' είναι από τα καλύτερα τραγούδια του cd.Τα βλέπω όμως να θάβονται δυστυχώς.
Έλλη Κοκκίνου
Re: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.
Ναι στο Χαμόγελο το είχε πει και μάλιστα είχε δηλώσει πως θα έβγαινε ως single.Άλλαξαν γνώμη στην πορεία και έβγαλαν το Κοίταξε γύρω μας.supernatural22 έγραψε:To Έτσι σε δέχτηκα δεν πρέπει να το έχει τραγουδήσει live άλλες φορές εκτός από το Smile Concert!Πάντως το "Δεν υπάρχεις πια" είναι το 8ο single που προωθείται από το δίσκο!stelios έγραψε:To ''Δεν υπάρχεις πια'' πάει καλά σε views.Λογικά θέλουν κάτι ανάλαφρο για καλοκαιρινό single.
Σίγουρα το Έτσι σε δέχτηκα και το ''Θα σαι όπου είμαι'' είναι από τα καλύτερα τραγούδια του cd.Τα βλέπω όμως να θάβονται δυστυχώς.
Σημασία δεν έχει ο αριθμός αλλά πόσα από αυτά τράβηξαν.

I like people too much or not at all.
Emena mou aresei poly to Den Yparxeis Pia. Einai to agapimeno mou apo to disko, kai mou ftiaxei thn diathesi otan pao gia treksimo.
Na to kanei videoclip
Na to kanei videoclip
Πολύ μέτρια φωνητικά.Τον χειμώνα που την είχα ακούσει ήταν καλύτερη.
Τι ωραία χρονιά για την Έλλη.Κάπως έτσι άρχισαν όλα.
όντως κι εμένα δεν μου ακούγεται καλά εδώstelios έγραψε:Πολύ μέτρια φωνητικά.Τον χειμώνα που την είχα ακούσει ήταν καλύτερη.

όλο άρρωστη και κουρασμένη είναι βέβαια από όσα βλέπω στο Twitter
δεν προσέχει και καθόλου
αλλά θα μου πεις αρρώστησε πριν τη πρεμιέρα το χειμώνα!!!

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Δεν βρίσκω άλλα βίντεο.Πως λέει άραγε τα ερμηνευτικά κομμάτια αν δυσκολεύεται σε αυτά;deba έγραψε:όντως κι εμένα δεν μου ακούγεται καλά εδώstelios έγραψε:Πολύ μέτρια φωνητικά.Τον χειμώνα που την είχα ακούσει ήταν καλύτερη.
![]()
![]()
![]()
δεν προσέχει και καθόλου

δεν έχω ψάξει για βιντεάκια να πω την αλήθειαstelios έγραψε:Δεν βρίσκω άλλα βίντεο.Πως λέει άραγε τα ερμηνευτικά κομμάτια αν δυσκολεύεται σε αυτά;deba έγραψε:όντως κι εμένα δεν μου ακούγεται καλά εδώstelios έγραψε:Πολύ μέτρια φωνητικά.Τον χειμώνα που την είχα ακούσει ήταν καλύτερη.
![]()
![]()
![]()
δεν προσέχει και καθόλου
Ψάχνω εγώ αλλά κυκλοφορούν μόνο κάποια με τον Οικονομόπουλο που είναι σε κακή ποιότητα.deba έγραψε:δεν έχω ψάξει για βιντεάκια να πω την αλήθειαstelios έγραψε:Δεν βρίσκω άλλα βίντεο.Πως λέει άραγε τα ερμηνευτικά κομμάτια αν δυσκολεύεται σε αυτά;deba έγραψε:όντως κι εμένα δεν μου ακούγεται καλά εδώstelios έγραψε:Πολύ μέτρια φωνητικά.Τον χειμώνα που την είχα ακούσει ήταν καλύτερη.
![]()
![]()
![]()
δεν προσέχει και καθόλου
stelios έγραψε:Τι ωραία χρονιά για την Έλλη.Κάπως έτσι άρχισαν όλα.
ti wraia xronia tote re gmt(de pane k tooosa polla) me tous xoreutes k tis xorografies..pragmatika gemize to mati sou...k twra vgainei monh ths...eida shmera pali thn enarxh apo th synaulia ths despoina sto sef...poso apisteuth!!!!
Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Πέρασε σχεδόν μια δεκαετία από τότε.Αφού τελειωνα την τρίτη Γυμνασίου όταν βγήκε το cd,και στο καλοκαιρινό πάρτυ που κάναμε,είχαν το cd (σε πειρατικό βέβαια).Μετά το πήρα κι εγώ σε πειρατικό και το έγραψα σε κασέτα για να το ακούω στο walkman συνέχεια!Το είχα γράψει και σε φίλους,φίλες σε cd,επειδή τότε είχα πάρει και συσκευή αντιγραφής για τον υπολογιστή!Μετά από 1,5 χρόνο που βγήκε η επανακυκλοφορία,το αγόρασα από δισκοπωλείο!
Δέκα χρόνια!!supernatural22 έγραψε:Πέρασε σχεδόν μια δεκαετία από τότε.Αφού τελειωνα την τρίτη Γυμνασίου όταν βγήκε το cd,και στο καλοκαιρινό πάρτυ που κάναμε,είχαν το cd (σε πειρατικό βέβαια).Μετά το πήρα κι εγώ σε πειρατικό και το έγραψα σε κασέτα για να το ακούω στο walkman συνέχεια!Το είχα γράψει και σε φίλους,φίλες σε cd,επειδή τότε είχα πάρει και συσκευή αντιγραφής για τον υπολογιστή!Μετά από 1,5 χρόνο που βγήκε η επανακυκλοφορία,το αγόρασα από δισκοπωλείο!
Έχω να πω ένα...γέρασα η πουτάνα! Τότε βρισκόμουν στο δεύτερό μου χρόνο ως νοσηλευτής!
Τελευταίες εμφανίσεις συτή τη βδομάδα στο Politia.
Δε νομίζω ότι το "Δεν υπάρχεις πια" θα πιάσει ιδιαίτερα...Από το youtube φαινεται να έχει ρεύμα, αλλά δεν ξέρω...
Το καλό με την Έλλη είναι ότι μπορεί να μην έχει κάποιο πρόσφατο hit με εξαίρεση το Ερωτεύτηκα, αλλά τραγουδάει σε καλά και πετυχημένα σχήματα... Όπως αυτό με Βανδή, Οικονομόπουλο ή με Καρρά...
Το καλό με την Έλλη είναι ότι μπορεί να μην έχει κάποιο πρόσφατο hit με εξαίρεση το Ερωτεύτηκα, αλλά τραγουδάει σε καλά και πετυχημένα σχήματα... Όπως αυτό με Βανδή, Οικονομόπουλο ή με Καρρά...
Ελπίζω ο Οικονομόπουλος να ξυρίσει αυτό το μούσι μετά το τέλος των εμφανίσεών του με την Έλλη!Η Έλλη πάντως μια κούκλα!!!!!

Μερικά αποσπάσματα από την συνεντευξή της στο περιοδικό οκ.
«Εννοείται ότι έχω και ανασφάλειες και κυτταρίτιδα! Ο σωματότυπος μου είναι τέτοιος που δεν έχω μέση δαχτυλίδι. Το σώμα μου έχει καμπύλες, αλλά δεν έχει τα θηλυκά στοιχεία που θα ήθελα. Επίσης, έχω σπαστική κολίτιδα, μπορείς να δεις την κοιλιά μου να πρήζεται και να μοιάζω σαν να είμαι έγκυος».
«Έχεις δηλώσει ότι όταν ήσουν μικρή, έβλεπες τους συντρόφους της μητέρας σου ανταγωνιστικά. Φοβάσαι ότι μπορεί να συμβεί το ίδιο και με τον Αλέξανδρο;»
«Εννοείται. Και φοβάμαι, επειδή είναι αγόρι, ότι μπορεί να είναι ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Όλα τα αγόρια έχουν οιδιπόδειο σύμπλεγμα με τη μητέρα τους πόσω μάλλον εμείς που είμαστε ακόμα πιο δεμένοι, επειδή ο πατέρας μου μένει στο ίδιο σπίτι. Για ένα αγόρι που έχει συνηθίσει να έχει σε αποκλειστικότητα τη μητέρα του και δεν έχει μάθει να τη βλέπει με κάποιο σύντροφο, όπως συμβαίνει στη δική μας περίπτωση, χρειάζεσαι οπωσδήποτε συμβουλή παιδοψυχολόγου για να μην γίνουν λάθη που μπορεί να έχουν συνέπειες στην ψυχή του παιδιού».
«Πώς παρουσίασες στον Αλέξανδρο τη σχέση σου με το Γιώργο Μπόγρη;»
«Δεν έχω πει στον Αλέξανδρο ούτε έχω δείξει, τις λίγες φορές που έχουν έρθει σε επαφή, ότι με τον Γιώργο έχουμε σχέση. Αυτό που ξέρει είναι ότι είναι φίλος μου, τον αντιμετωπίζει όπως και τον Παύλο ( Σταματόπουλο) που είναι κουμπάρος μου και νονός του. Το έχω κουβεντιάσει και με παιδοψυχολόγο και μου τόνισε ότι είναι πολύ μικρός για να συζητήσω μαζί του κάτι τέτοιο».
«Και τι θα έκανες αν αύριο ο Γιώργος σου ζητούσε να ξαναπαντρευτείτε;»
«Δεν νομίζω να ξαναπαντρευτώ».
«Γιατί το λες αυτό;»
«Γιατί να ξαναπαντρευτώ; Έβαλα το νυφικό μου, έκανα και ένα ωραίο πάρτι για τους φίλους μου, οπότε το έζησα αυτό το παραμύθι. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να θέλω να συζήσω με κάποιον. Ίσως σε τρία – τέσσερα χρόνια αλλάξω γνώμη. Αλλά προς το παρόν δεν έχω καμία διάθεση να ξαναπαντρευτώ».
«Εγώ για δύο με δυόμιση μήνες πίστευα ότι είμαι πολύ κακή μητέρα που αφήνω το παιδί μου να κλαίει κάθε φορά που τον πήγαινα στον παιδικό σταθμό. Ήταν κάτι όμως που έπρεπε να γίνει. Αλλά κι εγώ δεν έφευγα αμέσως. Τον πήγαινα στον σταθμό για τρεις ώρες και για μισή ώρα με τρία τέταρτα ήμουν εκεί, γιατί δεν μπορούσα να τον αποχωριστώ. Την πρώτη φορά που αναγκάστηκα να τον αφήσω μπήκα στο αμάξι κλαίγοντας. Εκείνη την ώρα αισθανόμουν η χειρότερη μητέρα».
Πώς αποφάσισες να προχωρήσεις σε ένα επιχειρηματικό άνοιγμα εν όψει οικονομικής κρίσης;
«Εννοείται ότι πέρασε αυτή η σκέψη από το μυαλό μου. Όταν άρχισα να επεξεργάζομαι την ιδέα και να ψάχνω χώρο για να στεγάσω τον παιδικό σταθμό, η οικονομική κατάσταση δεν ήταν αυτή που είναι σήμερα. Το τελευταίο διάστημα τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς και βλέπουμε ότι εβδομάδα με την εβδομάδα με την εβδομάδα γίνονται όλο και χειρότερα. Αυτό που με παρηγορεί είναι ότι είναι μια επιχείρηση που απευθύνεται σε παιδιά. Κρίνοντας από εμένα αλλά και από τους υπόλοιπους γονείς με τους οποίους συναναστρέφομαι, πιστεύω ότι το τελευταίο που θα κόψει ένας γονιός είναι ότι έχει να κάνει με το παιδί του. Από κει και πέρα εννοείται ότι νιώθω οικονομικά ανασφαλής, παρόλο που είχα κάνει τα κουμάντα μου»,
Έχεις διαφωνίες με τη μητέρα σου για το θέμα της ανατροφής του παιδιού;
Συνήθως οι γιαγιάδες που κακομαθαίνουν τα εγγόνια τους είνια αυτές που δεν τα βλέπουν συχνά. Η μητέρα μου βλέπει τον Αλέξανδρο σχεδόν κάθε μέρα, οπότε κάθε φορά που πήγαινε να ξεφύγει επενέβαινα εγώ και καταλάβαινε πως όταν πως όχι σε κάτι, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Δεν θέλω, για παράδειγμα το παιδί μου να πίνει ακόμα σοκολατούχο γάλα. Ε, η μητέρα μου έχει πάρει δυο-τρεις φορές και τσακωνόμαστε.
Η μητέρα σου εγκρίνει τη σχέση σου με το Γιώργο Μπόγρη;
Η μητέρα μου είναι πολύ φιλελεύθερος άνθρωπος.
Συνήθως οι γιαγιάδες που κακομαθαίνουν τα εγγόνια τους είνια αυτές που δεν τα βλέπουν συχνά. Η μητέρα μου βλέπει τον Αλέξανδρο σχεδόν κάθε μέρα, οπότε κάθε φορά που πήγαινε να ξεφύγει επενέβαινα εγώ και καταλάβαινε πως όταν πως όχι σε κάτι, αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. Δεν θέλω, για παράδειγμα το παιδί μου να πίνει ακόμα σοκολατούχο γάλα. Ε, η μητέρα μου έχει πάρει δυο-τρεις φορές και τσακωνόμαστε.
Η μητέρα σου εγκρίνει τη σχέση σου με το Γιώργο Μπόγρη;
Η μητέρα μου είναι πολύ φιλελεύθερος άνθρωπος.
πάντως αυτό με τον παιδοψυχολόγο το λέει συνεχώς
πόσες ανασφάλειες μπορεί να ένιωσε για το παιδί όταν χώρισε;
πόσες ανασφάλειες μπορεί να ένιωσε για το παιδί όταν χώρισε;