Νότης Σφακιανάκης
- Dimitris96
Re: ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ THREAD
Loipon gia na min grafounte kai akougounte diafores fhmes peri kykloforias diskou...
Hmoun extes stin synavlia stin Stuttgart, o Notis eipe akrivws to ekshs pragma gia ton disko: o diskos tha kykloforisei kata ton Septembrio !
ayta oute xeimwna oute iounio oute maio pou lene diafores fhmes...
Hmoun extes stin synavlia stin Stuttgart, o Notis eipe akrivws to ekshs pragma gia ton disko: o diskos tha kykloforisei kata ton Septembrio !
ayta oute xeimwna oute iounio oute maio pou lene diafores fhmes...
Notis Sfakianakis
- SFAKattack10
Σεπτεμβριο ειπε οντως, αλλα εγω δεν θυμαμαι, τα τελευταια χρονια τουλαχιστον, να εβγαλε δισκο τον Σεπτεβριο.
Συνηθως Νοεμβριο 'η Δεκεμβριο βγαζει δισκο.
- Dimitris96
kala sigoura kai ta televtaia xronia kanonika ebgaze kathe dyo xronia diskoSFAKattack10 έγραψε:Σεπτεμβριο ειπε οντως, αλλα εγω δεν θυμαμαι, τα τελευταια χρονια τουλαχιστον, να εβγαλε δισκο τον Σεπτεβριο.
stin teliki kanei oti thelei, pistevw pws Septembrio tha exoume ton disko sta xeria mas, MAKARI na min exei polla koinonika giati ayto to thema arxise na kourazei se pollous !
Notis Sfakianakis
Γενικά το ψάχνει πολύ,έχω ακούσει ότι γι'αυτό το δίσκο γράφει συνέχεια τραγούδια στο studio,και σίγουρα δεν θα μπουν αρκετά!
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
"Εσύ η θάλασσα, κι ό,τι ονειρεύτηκα... Όσο σε πάλεψα, τόσο ερωτεύτηκα".
Σε πολύ λίγες ημέρες λοιπόν, θα έχουμε το ολοκαίνουριο τραγούδι του Νότη, σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου.
Μείνετε συντονισμένοι!
Ράδιο Energy 96.6 Fm
Σε πολύ λίγες ημέρες λοιπόν, θα έχουμε το ολοκαίνουριο τραγούδι του Νότη, σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου.
Μείνετε συντονισμένοι!
Ράδιο Energy 96.6 Fm
I like people too much or not at all.
Όλος αυτός ο τίτλος?

- SFAKattack10
Ναι και το τραγουδι θα ειναι 12λεπτα...afn έγραψε:Όλος αυτός ο τίτλος?![]()

- SFAKattack10
Καλό είναι,δεν τρελάθηκα,αλλά σε σχέση με τα επαναστατικά-κοινωνικά του τραγούδια,σίγουρα καλύτερο!
Άκουσα από fans ότι ο δίσκος θα βγει 16 Σεπτεμβρίου,και μάλλον θα είναι EP με 7 κομμάτια,δεν ξέρω αν αληθεύει!
Άκουσα από fans ότι ο δίσκος θα βγει 16 Σεπτεμβρίου,και μάλλον θα είναι EP με 7 κομμάτια,δεν ξέρω αν αληθεύει!
μόνο εξυπνάδες ξέρουν να λένε οι fans των πρώην ινδαλμάτων...SFAKattack10 έγραψε:Ναι και το τραγουδι θα ειναι 12λεπτα...afn έγραψε:Όλος αυτός ο τίτλος?![]()

- SFAKattack10
Δεν εβγαλε δισκο το Πασχα επειδη προεκυψαν νεα τραγουδια για να βγαλει παλι 7? Θεωρω και ελπιζω να ειναι 16 τα τραγουδια.supernatural22 έγραψε: Άκουσα από fans ότι ο δίσκος θα βγει 16 Σεπτεμβρίου,και μάλλον θα είναι EP με 7 κομμάτια,δεν ξέρω αν αληθεύει!
- Dimitris96
o diskos tha bgei kata ton septembrh me oktombrio, den pistevw na exei mono 7 tragoudia apo tin stigmh pou akoustikane idi 3. (plateia, den ypologises kala, esy h thalassa)supernatural22 έγραψε:Καλό είναι,δεν τρελάθηκα,αλλά σε σχέση με τα επαναστατικά-κοινωνικά του τραγούδια,σίγουρα καλύτερο!
logika tha exei 16 tragoudia kai ston disko tha einai o moukidis, giatras-xrysoberghs mesa.... akoustike oti tha einai kai o Nikolopoulos.... ante na doume
oso gia to tragoudi to kainourgio mporw na pw oti den trelathika alla den einai kai asximo!
Notis Sfakianakis
-
αυτή η ζούγκλα όλο μαλακ..ες γράφει !supernatural22 έγραψε:ΣΟΚ!!!!!!!!!R.I.P.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.palo.gr/cluster/articles/eid ... id=5298357
Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Άρχισαν πάλι τις βλακείες. 

-
Σε αυτο το άθλιο πράγμα γράφουν και άσχετοι...έτσι είχαν πεθάνει πόσους χιπ-χοπάδες και οι άνθρωποι είναι μια χαρά!
σε λίγο θα ανοίξουν και μια σελιδα ριπ στο φατσοβιβλίο τα κλασσικά! πραγματικα έλεος ! μην πιστεύετε τίποτα!
σε λίγο θα ανοίξουν και μια σελιδα ριπ στο φατσοβιβλίο τα κλασσικά! πραγματικα έλεος ! μην πιστεύετε τίποτα!
Παιδιά ελπίζω να μην είναι αλήθεια,που σίγουρα ψέματα είναι,γιατί αν ήταν θα το έγραφαν και αλλού!!!!!Αλλά ένα σοκ το έπαθα στην αρχή!!!!
-
Sas to eipa to zougkla min to pistepsete pote !!!!