ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
Re: ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ 2012!
και εγώ.minerboh έγραψε:Προτίμησα να δω Παρα Πέντε παρα το Ελλάδα Έχεις Ψώνιο.

I like people too much or not at all.
Η Καίτη Γαρμπή,αποκλειστικά στο Love Radio 97,5,ανοίγει τα φτερά της και συναντάει την μεγάλη Ιταλίδα τραγουδίστρια Ornella Vanoni στο remake του πασίγνωστου "Buona Vita" !Λίγο πρίν απο την έναρξη των χειμερινών της εμφανίσεων,η Καίτη κάνει την διαφορά και μας δίνει ένα διαφορετικό υλικό για αυτό το καλοκαίρι!
Ψυχή για τα σίδερα...
Bravo Kaitara!!!!!!!
Mou aresei poly kai einai wraio gia chill out ta kalokairina bradia
Δείτε και λιώστε!!!!!!!!!!Το νέο single του Μιχάλη!!!!!!

http://itunes.apple.com/be/album/we-own ... 60509?l=nl

http://itunes.apple.com/be/album/we-own ... 60509?l=nl
katse kale..akoma de prolavame kala kala na mathoume ta tragoudia tou tharros 'h alithia kai vgazei kainourgio?..... 

Mamma Mia..πως να αντισταθώ;
Είναι το πρώτο single του αγγλόφωνου album,που θα βγει το Σεπτέμβριο στο Βέλγιο!Η πορεία του album θα ξεκινήσει από Βέλγιο αυτή τη φορά,και τον Οκτώβριο θα βγει και στην Ελλάδα!!!manos έγραψε:katse kale..akoma de prolavame kala kala na mathoume ta tragoudia tou tharros 'h alithia kai vgazei kainourgio?.....
Τραγικό εξώφυλλο, τραγικό τραγούδι, τραγική η προφορά του!
thrilos έγραψε:Bravo Kaitara!!!!!!!

Ψυχή για τα σίδερα...
-
Nick_Man έγραψε:Τραγικό εξώφυλλο, τραγικό τραγούδι, τραγική η προφορά του!
Ποιο τραγικό δεν γίνεται πρώτον δεν φοράει καλτσες , βλιαξ μυρίζουν τα ποδιά.......γραμματοσειρά έλεος πόζα βλακώδες.......το τραγούδι φανταζόμε τα χαλια αγλικα του.......το έχει καβαληση το καλάμι.
τη φάτσα του που είναι χάλια δεν την πρόσεξες;Anemos2006 έγραψε:Nick_Man έγραψε:Τραγικό εξώφυλλο, τραγικό τραγούδι, τραγική η προφορά του!
Ποιο τραγικό δεν γίνεται πρώτον δεν φοράει καλτσες , βλιαξ μυρίζουν τα ποδιά.......γραμματοσειρά έλεος πόζα βλακώδες.......το τραγούδι φανταζόμε τα χαλια αγλικα του.......το έχει καβαληση το καλάμι.

Σταματήστε βρε.Stavros έγραψε:τη φάτσα του που είναι χάλια δεν την πρόσεξες;Anemos2006 έγραψε:Nick_Man έγραψε:Τραγικό εξώφυλλο, τραγικό τραγούδι, τραγική η προφορά του!

I like people too much or not at all.
δε σας θυμίζει τον Σταύρο Ζαλμά στο άγγιγμα ψυχής ως παπά στο πρόσωπο σε αυτή φωτό;stelios έγραψε:Σταματήστε βρε.Stavros έγραψε:τη φάτσα του που είναι χάλια δεν την πρόσεξες;Anemos2006 έγραψε:Nick_Man έγραψε:Τραγικό εξώφυλλο, τραγικό τραγούδι, τραγική η προφορά του!

Αγκαλιαστείτε...δεν ξέρω γιατί, αλλά κάνει καλό.
Εγώ λιώνω,είναι παίδαρος,ωρίμασε το μανάρι 34 χρονών είναι!Όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο υπέροχος!!!!!!
-
μόνο μύνηση που δεν του έκανες ρε φίλε πως κάνεις έτσιAnemos2006 έγραψε:Nick_Man έγραψε:Τραγικό εξώφυλλο, τραγικό τραγούδι, τραγική η προφορά του!

και επίσης καλύτερα χάλια αγγλικά παρά χάλια Ελληνικά

Kάποιος ζωγράφος θεϊκός μας ζωγραφίζει...
Σιγά καλέ το μανάρι...supernatural22 έγραψε:Εγώ λιώνω,είναι παίδαρος,ωρίμασε το μανάρι 34 χρονών είναι!Όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο υπέροχος!!!!!!

Εγω πάντως θα γυρνούσα( ;P)! Είναι θέμα εγκεφαλικής χημείας!Zenia έγραψε:Σιγά καλέ το μανάρι...supernatural22 έγραψε:Εγώ λιώνω,είναι παίδαρος,ωρίμασε το μανάρι 34 χρονών είναι!Όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο υπέροχος!!!!!!![]()
Σαν τραγουδιστής μου αρέσει πολύ,αλλά σαν άνδρα δεν θα γύριζα ποτέ να τον κοιτάξω!!!