Μικρά - μικρά κι ενδιαφέροντα μουσικά νέα!
Re: ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ!!!!
Ο Αλκίνοος ερμηνεύει το μικρό αυτό διαμάντι μέσα στο εγκατελειμμένο πατρικό του στη Λευκωσία, κοντά στην Πράσινη Γραμμή. Δυνατό και αυτοβιογραφικό.
Απόσπασμα από την εκπομπή "Μεσόγειος" της ΕΤ1 που ήταν αφιερωμένη στην Κύπρο.
Απόσπασμα από την εκπομπή "Μεσόγειος" της ΕΤ1 που ήταν αφιερωμένη στην Κύπρο.
τι είμαι για ν' αρέσω σε όλους; Μερέντα;
Αχ, ναι!!!!!supernatural22 έγραψε:
Πολύ όμορφος άντρας!!!!!!!!

Άλλη μια εβδομάδα ψηφοφορίας στο MCF CHART!!!
Φέρτε τους αγαπημένους σας στην κορυφή!!!!
http://musiccorner.gr/forum/viewtopic.php?f=36&t=35326
Φέρτε τους αγαπημένους σας στην κορυφή!!!!
http://musiccorner.gr/forum/viewtopic.php?f=36&t=35326
Να αγωνιάς γι'αυτόν και να του δίνεις χαμόγελα, είναι αγάπη
-
«Όλες οι τραγουδίστριες στην Ελλάδα γίνονται Μαντονίτσες. Γεμίσαμε από δαύτες. Και οι παλιές και οι νέες το ίδιο κάνουν και οι εταιρίες ενδίδουν σε αυτό» δήλωσε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάνη και την εφημερίδα Real news.
I like people too much or not at all.
Να πάει να πιεί κανα σφηνάκι ο Παπαδόπουλος για να ησυχάσει και αυτός και εμείς.stelios έγραψε:«Όλες οι τραγουδίστριες στην Ελλάδα γίνονται Μαντονίτσες. Γεμίσαμε από δαύτες. Και οι παλιές και οι νέες το ίδιο κάνουν και οι εταιρίες ενδίδουν σε αυτό» δήλωσε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος σε συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάνη και την εφημερίδα Real news.
Με ένα πρωτότυπο live στον κήπο του σπιτιού της, γιόρτασε η Ελένη Τσαλιγοπούλου τα είκοσι χρόνια συνεργασίας της με τη Sony Music.
Καλεσμένοι της δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, φίλοι και συνεργάτες, είχαν την τύχη να απολαύσουν την πριβέ συναυλία που έδωσε μόνο γι’αυτούς. Ενα μικρό δώρο αγάπης και ανταπόδωσης για όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται δίπλα της.
Αντί σκηνής ένα χαλί,ανάμεσα στα πεύκα και τριγύρω οι λίγοι τυχεροί που είχαν προσκληθεί να μοιραστούν αυτή τη μοναδική και πρωτότυπη ιδέα: μιας «σπιτικής», ζεστής συναυλίας.
Η συναυλία κράτησε πάνω από μια ώρα και περιελάμβανε κυρίως τα τραγούδια του «Ταρίρα», του album που έγραψε η ίδια τη μουσική για πρώτη φορά. Δεν έλειψαν φυσικά και παλαιότερα τραγούδια της καθώς και ερμηνείες σε αγαπημένα της παραδοσιακά.
Ανάμεσα στους συναδέλφους της που βρέθηκαν εκεί, ήταν ο Παύλος Παυλίδης, η Αφροδίτη Μάνου, ο Νίκος Ζούδιαρης, η Μαριέττα Φαφούτη, η Ανδριάννα Μπάμπαλη και η Γιώτα Νέγκα.
http://www.e-orfeas.gr/music/avantpremi ... CF%85.html
Καλεσμένοι της δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες, φίλοι και συνεργάτες, είχαν την τύχη να απολαύσουν την πριβέ συναυλία που έδωσε μόνο γι’αυτούς. Ενα μικρό δώρο αγάπης και ανταπόδωσης για όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται δίπλα της.
Αντί σκηνής ένα χαλί,ανάμεσα στα πεύκα και τριγύρω οι λίγοι τυχεροί που είχαν προσκληθεί να μοιραστούν αυτή τη μοναδική και πρωτότυπη ιδέα: μιας «σπιτικής», ζεστής συναυλίας.
Η συναυλία κράτησε πάνω από μια ώρα και περιελάμβανε κυρίως τα τραγούδια του «Ταρίρα», του album που έγραψε η ίδια τη μουσική για πρώτη φορά. Δεν έλειψαν φυσικά και παλαιότερα τραγούδια της καθώς και ερμηνείες σε αγαπημένα της παραδοσιακά.
Ανάμεσα στους συναδέλφους της που βρέθηκαν εκεί, ήταν ο Παύλος Παυλίδης, η Αφροδίτη Μάνου, ο Νίκος Ζούδιαρης, η Μαριέττα Φαφούτη, η Ανδριάννα Μπάμπαλη και η Γιώτα Νέγκα.
http://www.e-orfeas.gr/music/avantpremi ... CF%85.html
Ψηφίζουμε τα αγαπημένα μας τραγούδια για τον Ιούλιο 2012 στις ψηφοφορίες - περί μουσικής !!!
-
video clip(not official)
''ο έρωτας,η σχέση,η πραγματικότητα,ο χωρισμός''
Aπο το cd''είπα στους φίλους μου''
Στίχοι: Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου
Μουσική: Τόνυ Μαρούδας
Πρώτη εκτέλεση: Μαρίκα Νίνου
-Λόγια ανταλλάξαμε βαριά την τελευταία τη βραδιά
και ρίζωσε το μίσος στην ψυχή μας,
γι αυτό το σκέφτηκα πολύ εις το εξής
δεν ωφελεί να συνεχίσουμε με τέτοια τη ζωή μας.
Θα 'ταν καλύτερα θαρρώ να βασιστούμε στον καιρό
που όλα τα σβήνει απαλά κι αγάλι αγάλι
κι αν ξεχαστούν καμιά φορά τα λόγια εκείνα τα βαριά
ίσως αγάπη μου να σμίξουμε και πάλι.
Μα τώρα και προς το παρόν ανήκει πια στο παρελθόν
ο έρωτάς μας που μας είχε βασανίσει,
γιατί τα λόγια τα βαριά μας την πληγώσαν την καρδιά
και κινδυνεύει η αγάπη μας να σβήσει.
Γι αυτό το σκέφτηκα πολύ εις το εξής δεν ωφελεί
να συνεχίσουμε με τέτοια τη ζωή μας.
Τα αποτελέσματα του chart του Music Corner - Ιουλίου 2012.
1. Βίσση - Βενζίνη................................................58 ψήφους
2. Demy - Τόσες χιλιάδες καλοκαίρια..........................55
3. Βανδή - Το νησί...............................................31
4. Βίσση - Τυραννιέμαι...........................................30
- Playmen feat Παπαρίζου - All the time......................30
6. Madonna - I' m addicted.......................................29
7. Βίσση - Μόνο αν τρελαθώ.....................................28
- Loreen - Euphoria..............................................28
9. Μποφίλιου - Εγώ μεγάλωνα για σένα.......................26
10.Χατζηγιάννης - Τρεις ζωές...................................24
Περισσότερα εδώ: viewtopic.php?f=36&t=35461
1. Βίσση - Βενζίνη................................................58 ψήφους
2. Demy - Τόσες χιλιάδες καλοκαίρια..........................55
3. Βανδή - Το νησί...............................................31
4. Βίσση - Τυραννιέμαι...........................................30
- Playmen feat Παπαρίζου - All the time......................30
6. Madonna - I' m addicted.......................................29
7. Βίσση - Μόνο αν τρελαθώ.....................................28
- Loreen - Euphoria..............................................28
9. Μποφίλιου - Εγώ μεγάλωνα για σένα.......................26
10.Χατζηγιάννης - Τρεις ζωές...................................24
Περισσότερα εδώ: viewtopic.php?f=36&t=35461
Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ
ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ & ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ - ΡΕΣΙΤΑΛ !!
«Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Η αγάπη όλα τα υπομένει», «Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά…» , είναι μόνο τρεις σκόρπιοι τίτλοι μέσα σε μία συλλογή με υπέροχα τραγούδια που η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής, 36 χρόνια μετά τον Σκορπιό θα τραγουδήσουν στο Παλλάς μαζί και πάλι από τον Ιανουάριο του 2013.
Το αξέχαστο ρεσιτάλ του χειμώνα του 1976 επιστρέφει και φέρνει μαζί του μελωδίες και εικόνες από μία Ελλάδα όχι και τόσο μακρινή, αλλά σίγουρα πολύ διαφορετική. Μία συνάντηση που θα μπορούσε να ήταν μόνο μία εξαιρετική σύμπτωση που γοήτευσε. Τελικά όμως ήταν αυτό που λένε η απόλυτη χημεία. Ένα μοναδικό γεγονός από δύο καλλιτέχνες που καταλήγουν πάντα να μας κάνουν να αναρωτιόμαστε γι' αυτό το: "Κι ύστερα…"
Για όλους όσους το έζησαν αλλά και όλους όσους έχουν την περιέργεια να το ζήσουν, η μουσική παράσταση που σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής είναι ένα ταξίδι στο χρόνο, στο συναίσθημα, στις μνήμες της ζωής της δικής τους και της δικής μας. Με την αμάραντη φωνή της Μαρινέλλας και τον χαρακτηριστικό ήχο της κιθάρας του μαέστρου Χατζή πλαισιωμένους από οκτώ μουσικούς, το Ρεσιτάλ στο Παλλάς θα είναι ένα ανεπανάληπτο μουσικό γεγονός.
Από τις 25 Ιανουαρίου 2013 και για περιορισμένες παραστάσεις !!
ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ & ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ - ΡΕΣΙΤΑΛ !!
«Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», «Η αγάπη όλα τα υπομένει», «Σπουδαίοι άνθρωποι, αλλά…» , είναι μόνο τρεις σκόρπιοι τίτλοι μέσα σε μία συλλογή με υπέροχα τραγούδια που η Μαρινέλλα και ο Κώστας Χατζής, 36 χρόνια μετά τον Σκορπιό θα τραγουδήσουν στο Παλλάς μαζί και πάλι από τον Ιανουάριο του 2013.
Το αξέχαστο ρεσιτάλ του χειμώνα του 1976 επιστρέφει και φέρνει μαζί του μελωδίες και εικόνες από μία Ελλάδα όχι και τόσο μακρινή, αλλά σίγουρα πολύ διαφορετική. Μία συνάντηση που θα μπορούσε να ήταν μόνο μία εξαιρετική σύμπτωση που γοήτευσε. Τελικά όμως ήταν αυτό που λένε η απόλυτη χημεία. Ένα μοναδικό γεγονός από δύο καλλιτέχνες που καταλήγουν πάντα να μας κάνουν να αναρωτιόμαστε γι' αυτό το: "Κι ύστερα…"
Για όλους όσους το έζησαν αλλά και όλους όσους έχουν την περιέργεια να το ζήσουν, η μουσική παράσταση που σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής είναι ένα ταξίδι στο χρόνο, στο συναίσθημα, στις μνήμες της ζωής της δικής τους και της δικής μας. Με την αμάραντη φωνή της Μαρινέλλας και τον χαρακτηριστικό ήχο της κιθάρας του μαέστρου Χατζή πλαισιωμένους από οκτώ μουσικούς, το Ρεσιτάλ στο Παλλάς θα είναι ένα ανεπανάληπτο μουσικό γεγονός.
Από τις 25 Ιανουαρίου 2013 και για περιορισμένες παραστάσεις !!

Ilias Filippou
ΜΑΖΙ ΜΕ Τ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ...ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ
ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ..ΘΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ...ΣΕ ΛΙΓΟ
ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥΣ ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΥΠΑ,ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ,ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΝΝΙΑ,
ΤΟΝ ΖΑΦΕΙΡΗ ΜΕΛΑ,ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΒΕΡΤΗ ...ΚΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΠΛΗΞΕΩΝ
ΜΑΖΙ ΜΕ Τ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ...ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ
ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ..ΘΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ...ΣΕ ΛΙΓΟ
ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥΣ ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΥΠΑ,ΤΗΝ ΠΕΓΚΥ ΖΗΝΑ,ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑΝΝΙΑ,

Toν Ζαφείρη Μελά;panosif έγραψε:Ilias Filippou

Xαίρομαι που ξαναγράφουν για την Πέγκυ. Στο παρελθόν τις είχαν δώσει κομματάρες ειδικά
στο album Μαζί σου. Ο Μελάς όντως έκπληξη αλλά έχω την εντύπωση πως του έχουν δώσει
τραγούδια και πιο παλιά.
στο album Μαζί σου. Ο Μελάς όντως έκπληξη αλλά έχω την εντύπωση πως του έχουν δώσει
τραγούδια και πιο παλιά.
Τις έχουν γράψει υπέροχα τραγούδια.Μάλιστα την είχαν εμπιστευτεί και στονpanosif έγραψε:Xαίρομαι που ξαναγράφουν για την Πέγκυ. Στο παρελθόν τις είχαν δώσει κομματάρες ειδικά
τραγούδια και πιο παλιά.
δίσκο Ένα χάδι(πριν γίνει φίρμα δηλαδή)δινοντάς της 8 από τα 15 τραγούδια του δίσκου.
Από τις πρώτες επιτυχίες της ήταν δικές τους.Τι θ'ακούσω ακόμα,Όνειρα μου ταξιδιάρικα,Ένα χάδι,Ούτε να το σκέφτεσαι.
Προσωπικά θεωρούσα λάθος της Πέγκυς που σταμάτησε να συνεργάζεται μαζί τους.Χαίρομαι λοιπόν που ξανασυναντιούνται μουσικά.
Γενικά έχω μεγάλες προσδοκίες για τον δίσκο της Πέγκυς.

Το έχω το cd Ένα χάδι και όντως τα τραγούδια που ανέφερες είναι καταπληκτικά ειδικάstelios έγραψε:Τις έχουν γράψει υπέροχα τραγούδια.Μάλιστα την είχαν εμπιστευτεί και στονpanosif έγραψε:Xαίρομαι που ξαναγράφουν για την Πέγκυ. Στο παρελθόν τις είχαν δώσει κομματάρες ειδικά
τραγούδια και πιο παλιά.
δίσκο Ένα χάδι(πριν γίνει φίρμα δηλαδή)δινοντάς της 8 από τα 15 τραγούδια του δίσκου.
Από τις πρώτες επιτυχίες της ήταν δικές τους.Τι θ'ακούσω ακόμα,Όνειρα μου ταξιδιάρικα,Ένα χάδι,Ούτε να το σκέφτεσαι.
Προσωπικά θεωρούσα λάθος της Πέγκυς που σταμάτησε να συνεργάζεται μαζί τους.Χαίρομαι λοιπόν που ξανασυναντιούνται μουσικά.
Γενικά έχω μεγάλες προσδοκίες για τον δίσκο της Πέγκυς.
το Ονειρά μου ταξιδιάρικα!

Τον έχω το δίσκο Ένα Χάδι της Πέγκυς και το μόνο αρνητικό που προσάπτω απο αυτή τη δουλειά είναι κανα δύο τραγούδια του Πατζή και το εξώφυλλο που απεικονίζει τη Πέγκυ λες και είναι η Μπάρμπι που πρωταγωνιστεί στη κούκλα του σατανά.
Συμφωνώ και εγω, αν και δεν μου αρέσει το δίδυμο Παπαδόπουλος-Φιλίππου, οτι έδωσαν πολύ καλά κομμάτια στη Πέγκυ!
Συμφωνώ και εγω, αν και δεν μου αρέσει το δίδυμο Παπαδόπουλος-Φιλίππου, οτι έδωσαν πολύ καλά κομμάτια στη Πέγκυ!
-
Τελευταία φορά που συνεργάστηκαν με την Πέγκυ ήταν στο άλμπουμ ΕΝΑ (2006), που της είχαν δώσει το Εγώ τα σπάω, Το'ξερα και Δε γουστάρω να σε βλέπω και Στο καλό...
Μαλλί, βάτα συμπεθέρα, ντέφι-ντέφι.
Aπό το 1.50 και μετά.