stelios έγραψε:
Αυτό υπάρχει στα περίπτερα από τον Ιανουάριο του 2012,το είχα γράψει σε πιο παλιά posts!
stelios έγραψε:
Και δωρεάν να το έδιναν, αυτή η κοροιδία δεν μπαίνει στη δισκοθήκη μου. Πάμε γι'αλλα!stelios έγραψε:
Το ΣΕΞ είχε κομματάρες και πολύ ωραία λαικά κομμάτια! Τα Γενέθλια είναι μια ξεπέτα και φαίνεται απο μίλια μακριά.stelios έγραψε:Eγώ δεν θεωρώ πως είναι χάλια ο δίσκος.Φαντάζομαι αρκετές νεότερες τραγουδίστριες του Φοίβου θα παρακαλούσαν για να τον πουν.
Απλώς έγιναν τραγικά λάθη με τα τραγούδια που επέλεξαν ως digital singles.
Πάντως από την αρχή δεν πήγε καλά το πράγμα με το Όντως που σήμαινε την επανενωσή τους και πήγε πολύ μέτρια σε airplay.
Επιπλέον μετά την κυκλοφορία του δίσκου δεν έκαναν τίποτα ουσιαστικό για να τον προωθήσουν.
Καλύτερα για μένα να μην της είχαν κάνει απονομή και να έδιναν τα χρήματα για κάποιο video clip.Πάντως υπάρχουν και καλά κομμάτια που δεν έχουν ακουστεί καθόλου.Δηλαδή είναι κρίμα να έπαιξε κάπως το άθλιο ντουέτο με τον Καρρά και να μην έχει ακουστεί το Έτσι σε δέχτηκα ή το Θα σαι όπου είμαι.
Περιμένω τώρα να δω τι θα κάνει μαζί της ο Φοίβος ως επόμενο βήμα.Θα το πάνε πάλι με πολλά digital singles ή θα της κάνει δίσκο;
Για μένα πάντως δεν είναι κατώτερος δίσκος από το Sex στα ίδια επίπεδα τους βάζω πάνω κάτω.
Για μένα το Sex ήταν μεγάλη απογοήτευση.Βγήκε μετά το Κόκκινο όμως σε καλύτερη εποχή και έτσι βγήκαν επιτυχίες.minerboh έγραψε:Το ΣΕΞ είχε κομματάρες και πολύ ωραία λαικά κομμάτια! Τα Γενέθλια είναι μια ξεπέτα και φαίνεται απο μίλια μακριά.stelios έγραψε:Eγώ δεν θεωρώ πως είναι χάλια ο δίσκος.Φαντάζομαι αρκετές νεότερες τραγουδίστριες του Φοίβου θα παρακαλούσαν για να τον πουν.
Πάντως από την αρχή δεν πήγε καλά το πράγμα με το Όντως που σήμαινε την επανενωσή τους και πήγε πολύ μέτρια σε airplay.
Επιπλέον μετά την κυκλοφορία του δίσκου δεν έκαναν τίποτα ουσιαστικό για να τον προωθήσουν.
Καλύτερα για μένα να μην της είχαν κάνει απονομή και να έδιναν τα χρήματα για κάποιο video clip.Πάντως υπάρχουν και καλά κομμάτια που δεν έχουν ακουστεί καθόλου.Δηλαδή είναι κρίμα να έπαιξε κάπως το άθλιο ντουέτο με τον Καρρά και να μην έχει ακουστεί το Έτσι σε δέχτηκα ή το Θα σαι όπου είμαι.
Περιμένω τώρα να δω τι θα κάνει μαζί της ο Φοίβος ως επόμενο βήμα.Θα το πάνε πάλι με πολλά digital singles ή θα της κάνει δίσκο;
Για μένα πάντως δεν είναι κατώτερος δίσκος από το Sex στα ίδια επίπεδα τους βάζω πάνω κάτω.
Αυτός ο δίσκος ηταν μια κοροιδία. Τα περισσότερα κομμάτια ήταν 2-3 χρόνια παλιά. Μερικά απο αυτά ηταν απαράδεκτα. Και γενικά ο δίσκος απο το εξώφυλλο μέχρι και τα τραγουδια ήταν μια κατάσταση ακραίας προχειρότητας. Κανένα ζειμπέκικο, φίσκα στα τσιφτετέλια και ενα καλό κομμάτι που υπήρχε, το κλάσανε και οι δύο.stelios έγραψε:Για μένα το Sex ήταν μεγάλη απογοήτευση.Βγήκε μετά το Κόκκινο όμως σε καλύτερη εποχή και έτσι βγήκαν επιτυχίες.minerboh έγραψε:Το ΣΕΞ είχε κομματάρες και πολύ ωραία λαικά κομμάτια! Τα Γενέθλια είναι μια ξεπέτα και φαίνεται απο μίλια μακριά.stelios έγραψε:Eγώ δεν θεωρώ πως είναι χάλια ο δίσκος.Φαντάζομαι αρκετές νεότερες τραγουδίστριες του Φοίβου θα παρακαλούσαν για να τον πουν.
Τώρα δεν περίμενα και πολλά από τον Φοίβο οπότε δεν ξενέρωσα ιδιαίτερα.
Αν έβγαινε τώρα το Sex χωρίς προώθηση όπως τα Γενέθλια δεν νομίζω να έκανε την ίδια πορεία με τότε,που και πάλι μέτρια είχε πάει για τα τότε δεδομένα.
Θα συμφωνήσω γενικά με τον Slim πως άφησαν τον δίσκο στην τύχη του.
Τώρα να φύγει;Δεν παίζει.Εκτός και αν διακόψει την συνεργασία ο Φοίβος.Έχουν συμβόλαιο όμως μέχρι το 2015.panosif έγραψε:H Κοκκίνου πρέπει να φύγει από τη Spicy. H συνεργασία με το Φοίβο δεν έχει να της
προσφέρει τίποτα πλέον. Το Ειλικρινά που έκανε στη sony ήταν πολύ καλύτερος
δίσκος και από το Sex και από Τα γενεθλιά μου.
Συμφωνώ αλλά επειδή προς το παρόν δεν φαίνεται ο Φοίβος να έχει διάθεση ν ασχοληθεί μαζί της καλό θαstelios έγραψε:Τώρα να φύγει;Δεν παίζει.Εκτός και αν διακόψει την συνεργασία ο Φοίβος.Έχουν συμβόλαιο όμως μέχρι το 2015.panosif έγραψε:H Κοκκίνου πρέπει να φύγει από τη Spicy. H συνεργασία με το Φοίβο δεν έχει να της
Συμφωνώ για τον δίσκο Ειλικρινά.Ήταν μια ώριμη στιγμή για την Έλλη που ξάφνιασε πολλούς.
Τώρα όμως δεν θα τολμούσε να φύγει.Δεν έχει το airplay που είχε τότε άρα και την ανάλογη ζήτηση από δισκογραφικές,οι εποχές είναι πια εξαιρετικά δύσκολες και επιπλέον δεν έχει την στήριξη του Βασιλειάδη που έκανε πολλά τότε.
Εξάλλου είχε δηλώσει πως δυσκολεύτηκε να βρει τραγούδια και να την εμπιστευτούν γι'αυτό και προτίμησε να γυρίσει στον Φοίβο.
Φαντάσου τώρα πόσο δύσκολα θα ήταν.Πιστεύω πως θα συνεχίσει μαζί του ελπίζοντας στο καλύτερο.
Εντάξη ευχαριστημένη δεν νομίζω πως είναι.Δεν ήταν στην heaven που συγκριτικά τα πράγματα ήταν ιδανικά.Τώρα τι θα κάνει θα δούμε.panosif έγραψε:Συμφωνώ αλλά επειδή προς το παρόν δεν φαίνεται ο Φοίβος να έχει διάθεση ν ασχοληθεί μαζί της καλό θαstelios έγραψε:Τώρα να φύγει;Δεν παίζει.Εκτός και αν διακόψει την συνεργασία ο Φοίβος.Έχουν συμβόλαιο όμως μέχρι το 2015.panosif έγραψε:H Κοκκίνου πρέπει να φύγει από τη Spicy. H συνεργασία με το Φοίβο δεν έχει να της
Συμφωνώ για τον δίσκο Ειλικρινά.Ήταν μια ώριμη στιγμή για την Έλλη που ξάφνιασε πολλούς.
Τώρα όμως δεν θα τολμούσε να φύγει.Δεν έχει το airplay που είχε τότε άρα και την ανάλογη ζήτηση από δισκογραφικές,οι εποχές είναι πια εξαιρετικά δύσκολες και επιπλέον δεν έχει την στήριξη του Βασιλειάδη που έκανε πολλά τότε.
Εξάλλου είχε δηλώσει πως δυσκολεύτηκε να βρει τραγούδια και να την εμπιστευτούν γι'αυτό και προτίμησε να γυρίσει στον Φοίβο.
Φαντάσου τώρα πόσο δύσκολα θα ήταν.Πιστεύω πως θα συνεχίσει μαζί του ελπίζοντας στο καλύτερο.
ήταν να προσέξει τις επόμενες κινήσεις της. Εκτός αν θέλει να είναι μια ζωή στη σκιά της Δέσποινας και
του Οικονομόπουλου και να συντηρείται στην επικαιρότητα λόγω της σχέσης της με τον Μπόγρη. Την θεωρώ καλή
λαική τραγουδίστρια (όχι φωνάρα) και γι' αυτό πιστεύω πως της αξίζουν καλύτερα πράγματα. Θα δούμε....
Θα συμφωνήσω πάρα πολύ μαζί σου!stelios έγραψε:Eγώ δεν θεωρώ πως είναι χάλια ο δίσκος.Φαντάζομαι αρκετές νεότερες τραγουδίστριες του Φοίβου θα παρακαλούσαν για να τον πουν.
Ναι αυτά την ρώτησαν.deba έγραψε:είναι όλη η συνέντευξη; ούτε καν για τη συνεργασία με τον Οικονομώ δεν είπε κάτι; κάτι για επαγγελματικά;
Γιατί είσαι ρεαλίστρια.Λογικά θα της βγάλει κάτι καινούργιο,προς Χριστούγεννα το βλέπω.deba έγραψε:εγώ γιατί πλέον δεν περιμένω να προωθήσουν τίποτα;