Υπέροχο τελικά.sow έγραψε:Chronisgreek έγραψε:
ti wraio tragoudi..

Υπέροχο τελικά.sow έγραψε:Chronisgreek έγραψε:
ti wraio tragoudi..
Όντως κρίμα αν δεν γίνει γνωστό το κομμάτι.panosif έγραψε:To τραγούδι της Βαλάντω είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό. Δυστυχώς
όμως τα ραδιόφωνα με το άθλιο playlist τους το έχουν αγνοήσει. Πραγματικά κρίμα να χάνονται
τέτοια σπουδαία κομμάτια. Πολύ ωραίο και το video clip!
Το πέτυχα στο cosmoradio τελευταία...stelios έγραψε:Όντως κρίμα αν δεν γίνει γνωστό το κομμάτι.panosif έγραψε:To τραγούδι της Βαλάντω είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό. Δυστυχώς
όμως τα ραδιόφωνα με το άθλιο playlist τους το έχουν αγνοήσει. Πραγματικά κρίμα να χάνονται
τέτοια σπουδαία κομμάτια. Πολύ ωραίο και το video clip!
supernatural22 έγραψε:
Τέλειο,θυμίζει πολύ 80s!!!Και υπέροχα και τα 2 remixes!!!5 singles έβγαλαν οι Μέλισσες από το album!!!!
Έχει βγεί σε clip/single πριν 1-2 μήνες και το επίσης εκπληκτικό Πίκι Πίκι... Νομίζω ότι με 4 εκπληκτικά singles το album Άκου είναι άξιο για αγορά!billakos24 έγραψε:ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ''ΣΑΝ ΣΚΙΑ'' ΚΑΙ ΤΟ
ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ''ΟΤΙ ΑΦΗΝΕΣ ΜΙΣΟ'' ΘΑ ΤΟ ΛΙΩΣΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ.
ΝΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΦΩΝΑΧΤΑ...ΑΓΑΠΩ ''ΜΕΛΛΙΣΟΥΛΙΤΣΕΣ''...![]()
5o videoclip : Κράτα τα μάτια σου κλειστά - Σαν σκιά - Ότι άφηνες μισό - Πίκι πίκι - More than thatEntek έγραψε: Το More Than That είναι το 4ο video clip από το album Άκου, και χαίρομαι που στηρίζουν το δίσκο τους με αρκετά singles και πολύ καλά video clips!
Δεν το θεωρώ single αυτού του δίσκου γιατί βγήκε 9 μήνες πριν την κυκλοφορεία του "Άκου", και έχει ήδη υπάρξει στο δίσκο της Ήβης, οπότε είναι single εκείνου του album. Aλλά αν πάρεις τα τραγούδια του δίσκου, έχεις δίκαιο, 5 απ' αυτά έγιναν clips/singles!supernatural22 έγραψε:5o videoclip : Κράτα τα μάτια σου κλειστά - Σαν σκιά - Ότι άφηνες μισό - Πίκι πίκι - More than thatEntek έγραψε: Το More Than That είναι το 4ο video clip από το album Άκου, και χαίρομαι που στηρίζουν το δίσκο τους με αρκετά singles και πολύ καλά video clips!
ναι. απο Σεπτεμβρη υπογραφει και επισημα ΜΑΛΛΟΝ στη UniversalEntek έγραψε:Τελικά η Παπαρίζου έφυγε από τη Sony Music;